Over ons

Als je van beeld en taal houdt dan is Beeldverhaal Amsterdam jouw paradijs in Amsterdam-West. In onze winkel vind je een uitgebreide keuze in nagenoeg alle genres die je maar kunt bedenken, zoals bijvoorbeeld manga, thrillers, fantasy, western, science fiction, geschiedenis en grafische romans. Met een beeldverhaal lees je als het ware een film in boekvorm, maar dan zonder geluid of andere prikkels. Daarom zijn beeldverhalen ook heel geschikt voor jonge lezers. Onze kindertafel die prominent in de winkel staat, ligt vol met strips voor alle leeftijden en niveaus. Van strips geschikt voor beginnende lezertjes, tot exemplaren voor de echte boekenwurm.

Eigenaresse Jeanet Scheepers las als kind al alles wat los en vast zat en is een wandelende kennisbank. ”Toen ik op een gegeven moment de graphic novel (grafische roman) ontdekte was ik direct verkocht. Als je als kind al plezier beleefd aan het lezen van (beeld)verhalen, wordt je fantasie geprikkeld, je woordenschat vergroot en leer je spelenderwijs begrijpend kijken. Vaardigheden die soms nog wel eens onderschat worden.”

Het interieur is een eigen ontwerp van Jeanet en net als zij een tikje eigenwijs, Alle boeken staan op genre gesorteerd en zijn overwegend Nederlands- of Engelstalig. Staat het boek wat je zoekt er niet tussen? Dan kunnen we proberen het voor je bestellen. Denk bijvoorbeeld aan, speciale genummerde en gesigneerde edities of bijzondere uitgaven.

Wil je meteen op de hoogte zijn wanneer het nieuwste album van jouw favoriete tekenaar is verschenen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ook onze winkel in Amsterdam