---

Nieuwsbrief #02-03-2017

NIEUW MAART

De luipaardvrouw 2 De meester van de zwarte hosties

Robbedoes door 11- Luipaardvrouw 2 De meester van de hosties
Buck Danny sc/hc 1/2 Blackbirds
Buck, Sonny en Tumbler worden gedeporteerd naar de luchtmachtbasis van Kadena in Japan om levensgevaarlijke spionagemissies uit te voeren in het noordoostelijke deel van de Sovjet-Unie. Ze vliegen met het spionagevliegtuig U2, dat net zoals het beroemde verkenningsvliegtuig Blackbird vliegt aan een supersonische snelheid van mach 3. Maar de Russen bedachten een geheim wapen dat de loop van de geschiedenis kan veranderen. Speciale uitgave in het kader van 70 jaar Buck Danny eind van het jaar verschijnt deel 2
Hermann Duke sc/hc 1 Modder en bloed
Hulpsheriff Duke Finch zit, samen met zijn baas, de (omkoopbare) marshall Sharp, een misdadiger op de hielen: McCaulky. Die heeft, in opdracht van mijneigenaar Mr Mullins, de vrouw en het kind van een mijnwerker vermoord die goud zou hebben gestolen. Maar ook de andere mijnwerkers hebben het gemunt op McCaulky, die zich verschanst heeft in een bordeel. Als de beschuldigde mijnwerker, stomdronken en gek van verdriet, zelfmoord pleegt, is het hek helemaal van de dam. Nieuwe reeks van vader en zoon Hermann
Agent 327 sc/hc - dossier 1 min één Luxe volgt later
Bouncher hc 2 integraal
Guust Flaters verjaardag
De meesters van de gerst hc integraal 2
De orde sc 1 - Tannhauser
De rode baron hc 3 - Beken vol bloed
Manara De schakelaar integraal 1 -
Mooie integrale uitgave van de meester der erotiek Manara. Deze edite is prachtig ingekleurd, opnieuw vertaald en geletterd.
De wezentrein hc 7 - Roots
De wezentrein hc integraal deel 1
Sisters 11
Ravian hc 8 - De helden van Equinox
Margreet de Heer - Liefde in beeld
De Vries sc 4 - Opgesloten
Liberty Meadows 4 - Bijsluiter niet inbegrepen
Douwe Dabbert sc/hc 11 - Het flodderwerk van Pief
Fred de Heij - De kaart oneshot
Morea sc/hc 6 - De dood in het bloed
Willems wereld 18 - Vind ik leuk
Piet heyn sc/hc oneshot
Storm Roodhaar luxe dossier editie 3
Joost Swarte
En toen de stijl – Op bezoek in het atelier luxe editie In linnen gebonden met Cartesiaanse knoop als opdruk, incusief originele schets, genummerd en gesigneerd, oplage 100ex.
Terug naar studio Arnhem Het boek telt 80 pagina's nog nooit eerder gepubliceerd werk van o.a Hanco Kolk en Aloys Oosterwijk. Full color gebonden met een luxe spotvernis, oplage is slechts 1000 exemplaren.

Guust Flater Box - Uitvinder met een grenzeloze verbeelding, liefhebber van ongewone huisdieren, manusje van alles (en niets), de meest onhandige kantoorhulp, die alleen bij uitgeverij Dupuis terechtkon. Hij flatert vol goede wil en in alle eerlijkheid.
19 delen klein formaat in box beperkte oplage voor €95 euro dat is vijf eurootjes per album