---

Nieuwsbrief #31-01-2017

UNDERTAKER 3

HET RIJK 1  Het seizoen der demonen

Undertaker 3 - De reus van Sutter camp
Het rijk 1 - Het seizoen der demonen Een leeuw, een jachtluipaard, een bok. Een trio huursoldaten dat verbonden is door een universele waarheid: Eendracht maakt macht. Zeker wanneer de wereld waarin ze moeten overleven nog nooit zo gevaarlijk geweest is. Ze leven namelijk in een tijdperk waarin er van de mensheid enkel maar ruïnes en natuurrampen overblijven. Voor de fans van Blacksad en op zoek naar de tijdvogel. Prachtige aquareltekeningen van Boiscommun.
Sisco 10 - Maori blues 
Berthet/Runberg - Motorcity
De orde 1/4 - Tannhauser - Op Malta bereiden de hospitaalridders van de orde van Sint-Jan kortweg 'De orde' zich voor op een invasie door Süleyman de Grote en zijn 80.000 'Leeuwen van de islam'. De hospitaalridders zijn zwaar in de minderheid en de strijd lijkt al bij voorbaat verloren. Het beleg belooft bijzonder gewelddadig te worden. Om de zwakke positie van zijn troepen het hoofd te bieden doet de grootmeester van de Orde een beroep op Mattias Tannhauser. Deze huurling, wapen- en opiumhandelaar en ex janitsaar in het leger van sultan Süleyman kent beide partijen door en door. De belangen van de Orde interesseren hem niet. Toch laat hij zich verleiden aan het conflict deel te nemen...om de mooie hertogin Carla de La Penautier te helpen.
Huiver zonder hoop - oneshot 
Shadow banking 3 - De Griekse bom
UW2 deel 3 - De exodus
Fred - De kraai op gymschoenen
Tobias tak - Canciones Frederico Garcia Lorca
Hedge fund 1- De snelle jongens 2 - Giftige activia
Assasins Creeed 1 - 2 Vuurproef
WW 2.2 deel 7 - Parijs, Mon Amour
Arelate 4 - Neiko
Meta-Baron 3 - De technokardinaal
Star wars - Confrontatie op smokkelaarsmaan 3/3
Acriborea 8 - De zwermen
Empire 4 -
De mutator
Arctica 8 -
Ultimatum
De orde van de Drakenridders 16 -
De godin
De verborgen geschiedenis 29 -
Wollodrin 6 (slot)
Operatie Bojinka


voor meer info www.stripspeciaalzaak.be

 uitverkoop grapic novels bezige Bij Oog en Blik

Ghost world 8,95 - Door zonder familie familie 9,95 - Ardalen 14,95 - Dansen op de vulkaan 12,50 - De kraker, de agent, de jurist en de stad 8,95 - Reportages Sacco 9,95 - Munch 15,95 - Herr Merz 12,95 - Omekaar in Dokkum - 9,95 Gasten - 9,95 Ondergang Amsterdam - 9,95 - Crumb Getekend leven 19,95 - Burns trilogie Suikerschedel - X - De korf 29,95