---

Nieuwsbrief #26-05-2016

ROBBEDOES en KWABBERNOOT door FRANQUIN

 

TARDI De laatste aanval

Tardi - De laatste aanval Mathurin Broutille is ziekendrager aan het westelijk front zijn confrontatie met het slechtste van de mans raakt hem meer dan de talloze kogels en granaten die dood en vernieling rondom hem zaaien. inclusief Cd van Dominique Grange de echtgenote van Tardi met 12 nummers over de oorlog
Schuiten Parijs zien 2/2
Blueberry integraal 3
De killer integraal eerste vijf delen
Assasins creed Conspiracy 1
Adelaars van Rome 5
Buck Danny 55 - Defcon one
Alleen 10 - De ontsterfmachine
Lady s 12 - Krachtsverhoudingen
Millennium saga 1/3 - Koude zielen
Stripglossy 3
Blake en Morimer 24 -  Het testament van Wiliam S.
Rik Ringers nieuwe avonturen 2 - Moord in de Jardin du Luxembourg
De klaagzang van de verloren gewesten integraal 2  
Alex Senator 5 - De schreeuw van Cybele
Reportages van Lefranq - De strijd om de Pacific
Magritte - Een surrealistische kroniek
Een man koopt op de markt een bolhoed. Thuis gekomen wil hij de bolhoed afzetten, maar dat lukt hem niet. Hij wil het raam openzetten, maar het glas breekt en in de scherven ziet hij zijn gezicht gefragmenteerd. Vanuit het televisiescherm spreekt de meestercrimineel Fantomas hem toe, en een naakte dame mengt zich in de conversatie. surrealistisch zoals de schilderijen van Magritte.
Robbedoes en Kwabbernoot integraal door Franquin 10-11
De rest van de wereld - Na de ramp 2/2 -
Als er een noodweer uitbreekt en de aarde begint te beven, denk je maar aan een ding: overleven. Dat is dan ook het enige wat Marie bezighoudt. Hoe geraakt ze met haar twee tienerzonen weg uit de omgeving van hun vakantiehuisje in de bergen en terug in een wereld die haar bekend is, een verschrikkelijke tocht begint. Maar als ze na alle ontberingen de grens van de vallei bereikt, blijkt dat een nachtmerrie, wat is er van de rest van de wereld geworden?
Hermann - De veerman
Hermann - De duivel van de zeven zee├źn integraal
Inkt en bloed -
De laatste dagen van de zomer van 1944...De laatste uren van Brussel onder Duitse bezetting zijn aangebroken. Katja is een journaliste van Oostenrijkse afkomst, maar ook spion in dienst van de geallieerden. Ze is in Brussel met de taak Leon Degrelle journalist en invloedrijk nazi-sympathisant te benaderen om hem uit de gevarenzone weg te voeren voor de geallieerden landen. Hoewel de opwinding in de stad duidelijk voelbaar is, heerst er ook angst. Niet alleen voor de Duitsers maar ook voor een niets-ontziende moordenaar.


 Vrijdag 23 december signeert Ben Westervoorde HAZES het eerste deel 'Bloed' het levensverhaal van de volkszanger Andre Hazes. 
Van af 16 uur zit hij klaar om dit ultieme kerstcadeau te voorzien van een mooie tekening.