---

Nieuwsbrief # 19-05-2016

NIEUW MEI

 

Zaterdagmiddag vanaf 14 uur zijn Hanco Kolk en Kim Duchateau aanwezig om hun nieuwe album te signeren  "De man van nu"

De Man van Nu is een ultramoderne Romeo en Julia die zich afspeelt in twee verschillende tijdsdimensies. Voor dit ongewone liefdesverhaal zijn de Nederlandse tekenaar Hanco Kolk en de Vlaamse Kim Duchateau een ongewone samenwerking aangegaan, waarbij beide tekenaars een tijdsdimensie voor hun rekening nemen. Rafael Fallstaf wordt hopeloos verliefd op Sylvia, een chronomens die hij kan zien, maar niet kan zien bewegen en die hij niet mag aanraken omdat ze dan beide zullen overlijden. In haar aanwezigheid verkeren lijkt voldoende, totdat Sylvia in levensgevaar komt en Rafael wel in beweging moet komen. Met alle dramatische gevolgen van dien.

Kapa - De vallende ster 1954 Robert Kapa maakt de balans op van zijn leven waarin hij verslag uitbracht over de slachtvelden wereldwijd. Deze legende van de fotojournalistiek staat bekend als een echt heethoofd, maar toont zijn ware aard en vertelt openlijk over het trauma dat zijn leven heeft gekleurd.
Cycloop integrale editie 2054. Douglas Pistoia zoekt werk, hij kan aan de slag bij de beveiligingsfirma Multicorps. De Verenigde Naties besluiten hun militaire missies uit te besteden. Multicorps strijkt het eerste contract op, waardoor Douglas terechtkomt in een ultra-geavanceerde oorlog. De gevechten worden wereldwijd uitgezonden door middel van microcamera's op de helmen van de soldaten. van de auteurs van Killer
Teleurstellen vergt lef - Opgroeien in Turkije
In de geest van Goudi oneshot
Mauro Caldi 7 - De oude dame
Oude bokken en groene blaadjes 2/2 - Murder party
De rode ridder 250 - De uitverkorene
Holy Ann 2 - Wie zal de regen doen stoppen
J.Rom Force of gold 4 - Bloedmaan
Oorlogsvrouwen 4 - Zij hielpen kinderen clandestien de Zwitserse grens over
Louca 2- De confrontatie
Pim 1 - De schat van salami 2 - De vloek van poppenstein
Kale kop 2 - De krokodillenbende
Snippers 7 - Eerst een selfie
Wij willen Eefje Wentelteefje
Het rechte pad 1 - Lastige jongens
Zeven ruiters 1 - De erfgenaam
Wonderball 1 - De jager 2 - Het spook