---

Moulinsart lanceert een collectie auto's op schaal 1/12° in resin (kunsthars). Dit tweede uitzonderlijk exemplaar, de taxi van Chicago uit Kuifje in Amerika, is met een veelvoud aan details met de hand geverfd, heeft een beperkte oplage van 1.250 stuks, en beschikt over een genummerd certificaat van echtheid.
€1295 reserveren is mogelijk, wij verwachten deze auto volgende week 

MACBETH 

Koning van Schotland 1-2
Een uitbundige stripvertelling van Shakespeares mythe uit het 11e eeuwse Schotland. Macbeth en Banquo, twee dappere krijgers, keren terug naar hun bolwerk na een lange strijd en ontmoeten drie heksen in de storm. Hun profetie is duidelijk: de eerste zal koning worden, terwijl de tweede zijn nakomelingen koning zal zien worden. Het vervolg is bekend: moord, drama en verraad zullen één van Shakespeares bekendste verhalen vormen.

DUNE 

Dune, De graphic Novel, Boek 2: Muad’Dib, is het tweede deel van een trilogie die een adaptatie vormt van de roman van Frank Herbert uit 1965.

In dit deel stranden de jonge Paul Atreides en zijn moeder, Vrouwe Jessica, in de diepe woestijn van Arrakis. Ze werden verraden door hun eigen lijfarts, Dr. Yueh, en vernietigd door hun grootste vijanden: de Harkonnen.
Nu moeten Paul en Jessica de mysterieuze Fremen vinden of ze zullen sterven. Terwijl ze de goed bewaakte geheimen van de planeet langzaam ontrafelen zullen ze elk geconfronteerd worden met keuzes die hun lot en hun leven voor altijd zullen veranderen.

 

 

SHEÏD 

Sheïd, een voormalig legionair die leeft van smokkel en schimmige zaakjes, neemt een opdracht aan waardoor zijn toekomst flink op de schop gaat. In een door de zon geteisterde stad is het zijn missie om een oude archeoloog te ontvoeren. Maar de situatie loopt behoorlijk uit de hand. Hij schendt daarbij de belangen van een corrupte elite die door het gebruik van een oeroude kracht de wereld bedreigt. En dat komt Sheïd zwaar te staan

NIEUWE TITELS

DUNE DE GRAPHIC NOVEL BOEK 2 
DANTHAKRON sc/hc 3 - De gelukkige koksmaat
SHIËD sc/hc 1 - Valkuil in Mafate
SPIDER hc 1 - Rabbit hole
STEEN DER CHAOS sc/hc 3 - De slag om het keizerrijk
VELVET UNDERGROUND -  Een geschiedenis van de Velvet underground
TRIGÏE INTEGRAAL 5
ALAN MC BRIDE sc 5 - De kring van Aspara's sc 6 - De catacomben van Ta Keo
DE ENGELSMAN DIE NIET VAN VUURWAPENS HOUD sc 3 - Het mysterie van de spinnenvrouw sc 4 - Het recht van de sterkste 

NIEUWE MANGA'S 

SAKAMOTO DAYS -3
KAIJU NO 8 - 3
BEAUTY AND THE FEAST - 3
SAILOR MOON OMNIBUS 3
BLEACH ANNIVERSARY EDITION
DEMON SLAYER COMPLETE BOX SET 23 VOL 

TOKYO REVENGERS omnibus 3-4

*

NIEUW ENGELS 

ALISON - Lizzy Stewart
YELLOW CAB - Chabouté
THE PASSAGEWAY - Jeff Lemire
NEUROCOMIC 

STEEN DER CHAOS 

Nadat hij de Barbaren aan de rand van het rijk heeft vermorzeld, keert Araes als overwinnaar terug naar de hoofdstad. De demonische kracht die door zijn aderen stroomt, lijkt hem onoverwinnelijk te maken en nu hij aan het hoofd van het leger staat, bedreigt deze jonge krijgsheer-inwording de troon van Nemès.

Tegenover deze onstuitbare veroveraar, staat iedereen machteloos. Alleen tovenares Enarya heeft nog de middelen om het lot van het rijk te keren.

 

 

VICTOR MEIJER PENISNIJD 

Een broeierig feestje, muziek, sigarettenrook, volwassenen die elkaar op schoot trekken en hun glas nog eens volschenken.
Een jonge jongen loopt er onbezorgd tussendoor, gekleed in een japon van zijn moeder. Hij voelt zich het stralende middelpunt tot hij alleen overblijft met de laatste gast.

In zijn nauwkeurige en sfeervolle stijl tekent Victor Meijer de ommekeer in het leven van een jongetje dat weer eens veel te lang mocht opblijven.

 

NIEUW KUIFJE SERVIES