---

SIGNEREN


VRIJDAG 8 JULI vanaf 15.00 signeert AIMÉE DE JONGH haar nieuwe album '60 LENTES'

*Luxe album zeer beperkt*

 

ZESTIG LENTES

Josy laat pal op haar zestigste verjaardag resoluut haar uitgebluste huwelijk achter zich. Ze gaat er vandoor in een Volkswagen-busje, en probeert van haar herwonnen vrijheid te genieten. Maar haar man, kinderen en vrienden kunnen maar weinig begrip opbrengen voor die beslissing. Josy krijgt gelukkig steun van haar nieuwe, jonge buurvrouw en Christine, een vrouw die op haar vijfenvijftigste ook alles achter zich liet. Tussen Josy en Christine ontstaat een even onverwachte als oprechte liefde. Met 60 lentes bewijst scenariste Ingrid Chabbert dat op liefde & seksualiteit geen leeftijdsgrens staat.

 

RUITERLIJKE CONFESSIES VAN DRAGON DRAGON

Pierre-Marie Dragon is snel van begrip, een bedreven zwaardvechter en een bekwaam ruiter: kortom, een echte ‘dragon’. Hij heeft alles om een held van de Franse Revolutie te worden. Zijn naam zul je echter niet in de schoolboeken aantreffen, want de enige avonturen die dragon Dragon actief opzoekt, zijn van zuiver seksuele aard. Hij is niet geïnteresseerd in de eerbewijzen van grote veldslagen en verkiest geld boven medailles. Helaas voor hem wordt Grote Geschiedenis vaak geschreven door kleine mensen...

HOOP IN BANGE DAGEN 4/4

Terwijl de geallieerden in Normandië zijn geland, staat Kwabbernoot op het punt een trein met een pantsereenheid van de nazi's aan boord op te blazen. Robbedoes stopt hem net op tijd: het is een trein met gedeporteerden! En hij is er zelfs van overtuigd dat hij Felix hoorde roepen vanuit een wagon! Uiteindelijk is het Spip die de Duitse trein opblaast, en zo de dood van Madeleine wreekt, de vrouw die Kwabbernoot in het verzet had gebracht en op wie hij verliefd was geworden. Vier weken later zijn de Britten in Brussel en Robbedoes heeft maar één doel voor ogen: zich ervan verzekeren dat hij zich vergist heeft en dat Felix en Felka, zijn Duits-Joodse schildervrienden, veilig zijn. Maar het dramatische nieuws stapelt zich op. En de terugkeer van de gedeporteerden, de zuivering en de afpersingen van de verzetsstrijders van het laatste uur zullen vele gebreken aan het licht brengen in de menselijkheid van sommige overwinnaars... De voortzetting en het einde van deze fascinerende roman over de Tweede Wereldoorlog, gezien door de ogen van een vindingrijke en humanistische tiener en een onverantwoordelijke zazou.

GO WEST YOUNG MAN

"Go West Young Man vertelt in veertien verhalen de verovering van de Far West, van 1763 tot 1938. Van conflicten over grote meren tot de woestijn van Mexico volgen de lotgevallen elkaar op. Trappers en pioniers, indianenstammen, desperado’s en prostituees zullen vechten en overleven op grote vlakten, in boomtowns en tijdens oneindige oorlogen. Hoewel de grote thema’s in dit album in de schijnwerpers staan, komt ook de duistere kant van mensen, die met een bittere smaak de Amerikaanse droom voorstellen, naar voren. Racisme, indianengenocide, de situatie van vrouwen, oorlogen en ellende. Go West Young Man is een hommage aan de western, maar ook een scherpzinnig eerbetoon."

NIEUWE TITELS

BUCK DANNY SC 59 - Skyborg
LEFRANC SC 33 - Het ares-schandaal
DE DRAGER SC 3 - De schaduwen die ons binden
HET FORTUIN VAN DE WINCZLAVS SC/HC 2 - Tom & Lisa 1910
(harde kaft beperkt)
RIK RINGERS INTEGRAAL 4
DJINN INTEGRAAL 3
CHICK BILL INTEGRAAL 13
OORLOGWIJN HC 1 
DE MACHT DER ONSCHULDIGEN CYCLUS 3, DEEL 1 hc
SLOEBER SC 9 - De 12 beeldjes
DAG EN HEIDI SC 14- Het houten kistje


*Embargo mds 29/6  *Embargo saga  1/7*

HANCO KOLK -  POPPY
PETER PAN - Integraal 2 
OLIVIER BLUNDER  4 -
Olivier blunder is weer helemaal de oude 
KLAW 3 - Verbonden
DE REUZEN 3 - Bora en Leap
MALEFOSSE 7 - De maagd
SONATA sc/hc 2 - Het dal van de slapers
WUNDERWAFFEN sc 14 - Hemelvuur
SPACE REICH sc 1 - Het duel der adelaars
DE BELOFTE VAN SCHILDPADEILAND 1sc/hc 2 - Menseneters
AQUABLUE sc 17 - De nacht van genade
BOB MORANE sc 1 - De 100 demonen van de Gele Schaduw
DWERGEN sc 17 - Gurdan van de Mout
ELFEN sc 27 - De ogham meesters
GINO BARTALI  - Een wielerkampioen onder de rechtvaardigen 
BLOEDKONINGINNEN - JOHANNA - 1/2 De boosaardige koningin
DE GEBROEDERS RUBENSTEIN hc3/3  - De bruiloft bij de Bensoussans 

NIEUWE MANGA'S 

BLUE LOCK 1
ALICE IN BISHOUNENLAND 1 
SAKAMOTO DAYS 2

*

NIEUW ENGELS 

CLEMENTINE BOOK ONE - Tillie Walden
SARAH GAILEY - Eat the rich 

*

DE MACHT DER ONSCHULDIGEN

"2007. Jessica Ruppert, de heldin van 11 september en leider van de Democratische oppositie, is de Secretaris van Sociale Zaken geworden in de nieuwe regering. Jessica staat op het punt een plan van 200 sociale maatregelen voor te stellen om de minstbedeelden te hulp te komen en de Verenigde Staten definitief in de 21ste eeuw te loodsen... Maar veel politici aan beide kanten, en sommige naties die zwaar geïnvesteerd hebben in de Verenigde Staten, beschouwen het als het in vraag stellen van de fundamenten van het kapitalisme en de globalisatie. In zijn cel, waar hij zijn straf uitzit, ziet Joshua Logan onmachtig de groei van de Logans aan, een radicale, extreemrechtse beweging die zich in hem herkent en die tot alles is bereid om Jessica Ruppert te beletten haar projecten uit te voeren."

Het is verbazingwekkend in welke mate de gebeurtenissen van deze politieke thriller overeenkomsten vertonen met de verwikkelingen in de Verenigde Staten in de voorbije jaren.

 

EAT THE RICH

When the rich and powerful are literal cannibals, how can regular people avoid being on the menu?

WELCOME TO CRESTFALL BLUFFS! With law school and her whole life ahead of her, Joey plans to spend the summer with her boyfriend Astor at his seemingly perfect family home. But beneath all the affluent perfection lies a dark, deadly rot… something all the locals live in quiet fear of. As summer lingers, Joey uncovers the macabre history of Crestfall Bluffs, and the ruthlessness and secrecy lying in wait behind the idyllic lives of the one percent. Who can Joey save? Who wants to be saved? And can she even survive to tell the tale? The bold, horrifying psychological thriller from Hugo Award-winning author Sarah Gail

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl