---

 

U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100

VERLOREN ZIEL door  Bonhomme en De Bonneval

Een mooi middeleeuws verhaal van de tekenaar Matthieu Bonhomme bekend van de Lucky Luke-hommages 'De Moordenaar van Lucky Luke' en 'Wanted Lucky Luke' 

"Guillaume zal de dood van zijn vader nooit kunnen accepteren. Als zijn moeder met Meester de Brifaut wil hertrouwen, ziet hij dat niet zitten. Op de dag van hun vertrek naar hun nieuwe huis, verdwijnt zijn zus, Hélis. Hun moeder, maakt zich zorgen omdat de regio krioelt van de gevaarlijke plunderaars. Guillaume wordt verscheurd: is het zijn plicht om zijn moeder te volgen of om zijn zus te vinden? De initiërende zoektocht van de ontroostbare wees Guillaume leidt naar de grenzen van het vreemde en het fabelachtige." Wat volgt is een avontuurlijke reis die leidt naar de grenzen van het vreemde en het fabelachtige. Heerlijk tekenwerk vvoor 

 

 

 

NECROMANCERS

In een wereld waar Necromancers de vaardigheden van de doden kunnen gebruiken, streeft elk naar een band met de machtigste geesten: de beste tovenaar, de meest begaafde jager, de meest sluwe koopman…

Maar wanneer de jonge Morla bezeten raakt door een voormalige aartsmagiër, is het zijn broer die een manier zal moeten vinden om hem te helpen — en trouwens, om de wereld te redden.
Zijn broer, die alleen een verwarde geleerde, een onhandige krijger… en een buikdanseres kan oproepen.

 

DE EED VAN STAAL

Terwijl de volkeren van het uitgestrekte land herstellen van de burgeroorlog die hun land heeft verwoest, wordt een van de helden van het conflict vermoord in het hart van de stad Torrède. Estella Ascensal, een jonge assistent van de wacht met speciale vaardigheden, wordt door de militie te hulp geroepen om de moord te onderzoeken.
Op hetzelfde moment verlaat Aelis Mendigal, voormalig strijder van Torrède, de stad. Zij moet een schrijver zoeken die is verdwenen aan de grenzen van de Onarch-provincies. Terwijl de een in de buik van de stad duikt om geheimen te ontrafelen, zal de ander de Romanis vergezellen in de voetsporen van de voorbije oorlog.

 Het einde van zijn reis zal ook het einde van hun illusies zijn. Want wat als de helden van het volk niets anders waren dan oorlogsmisdadigers die in staat waren tot de meest verachtelijke daden om hun roem te beschermen?

 

LEWIS & CLARK

Washington, begin 19e eeuw. Thomas Jefferson, de nieuw gekozen president van de Verenigde Staten van Amerika, overtuigt het Congres om een ongekende expeditie om het "wilde" Westen te verkennen op te zetten. Een expeditie onder leiding van kapitein Meriwether Lewis, bijgestaan door William Clark, een expert in riviernavigatie en geografie.

Het is hun missie om de beide kusten met elkaar te verbinden en zo een nieuwe handelsroute te creëren. Maar afgezien van de symboliek en handelswaarde, zal deze expeditie de studie van indianenstammen, de flora, fauna en geologie van deze regio's mogelijk maken.
De twee weten het nog niet, maar ze staan op het punt om een van de grootste menselijke en wetenschappelijke avonturen in de Amerikaanse geschiedenis te schrijven.

 

 

LEWIS & CLARK - De ontdekking van het westen
JOHN LORD HC 3 - Klauwsporen
BROEDER INQUISITEUR - Antoine Sevres
VERLOREN ZIEL - ONE SHOT
NECROMANCERS SC 1 - De herrijzenis van de aartsmagïer
DE EED VAN STAAL SC 1 & 2 - Een valse glorie - De val van de krijgsheer
DE ARTILLEUSES SC 3 - Het geheim van de elfen
HARLEY QUINN SC 1 &2
HOUSE OF M SC 1 &2
MOEDER AMERIKA  hc- Derde beweging De zomer kleurt rood

ORKS & GOBLINS hc 10 - Dunnrak
MAGIËRS hc 5 - Shannon
DE TOREN hc 1 
DE GROTE VELDSLAGEN - EL ALAMEIN hc 1 - Van zand en vuur
ANTANANARICO hc oneshot 
CHARLEY'S OORLOG hc 7 - Muiterij in Étaples
TRIGIË INTEGRAAL DEEL 4 hc en luxe editie
DE MEESTER INQUISITEURS sc 10 - Habner
DE 5 RIJKEN sc 4 - Dezelfde wreedheid
ETERNUM sc 3 - Eva
GIL ST ANDRE sc 13 - De groene hel
WUNDERWAFFEN sc 13 Tokyo, A-bom
FRONTLINIES sc 8 - Witte hel van Leningrad
DAGBOEK VAN EEN KRIJGER sc 3 
DANS MET MIJ sc 3 Het verontrustende refrein

ANTANANARIVO

Na een leven gekenmerkt door orde en voorzichtigheid, vertrekt een gepensioneerde notaris voor het eerst in zijn bestaan op avontuur. Een klein avontuur, maar voor hem een ware odyssee. Zo snel als zijn oude knoken hem kunnen dragen, gaat hij op zoek naar een hypothetische erfgenaam, aan het stuur van een coupé die de hele tijd in de garage heeft gestaan. Samen met een eigenaardige passagier ontdekt hij dat het nooit te laat is om bij te leren over anderen en over jezelf.
Een poëtische roadmovie over vriendschap en het verlangen naar vrijheid

Wat een heerlijk album voor alle fans van Krasse knarren!

TAMBA CHILD SOLDIER

“My name is Tamba Cisso. When I was eight years old, I lived in the village with my father, my mother and my sister. I went to school and had learned to read. I knew there was war in my country, but I didn’t know that children could wage it.”

Providing a testimonial to one of the most heart-wrenching and chilling developments in modern warfare, this graphic novel chronicles the realities of hundreds of thousands across the world, kidnapped and forced to commit atrocities.

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100