---

 

U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100

ONDER EEN
LODEN ZON

Collectors pack 3 delen Oplage 400 exemplaren, met een A4-prent

Sonorawoestijn, net na de Secessieoorlog. Horace, een slaaf op de vlucht, een huurling uit Nicaragua en een goudzoeker, redt Rita Candela, een heel jong meisje, eigenlijk nog een kind.
Teder en gewelddadig, poëtisch, brutaal en spiritueel, Onder een Loden Zon ligt in de lijn van de compromisloze westerns.

 

 

1984 BIG BROTHER IS WATCHING YOU

De Franse tekenaar Xavier Coste (Normandië, 1989) weet op een angstaanjagendeen suggestieve manier nog meer betekenis te geven aan dit meesterwerk van George Orwell.
In het Engeland van na de Koude Oorlog werkt Winston Smith, continu bewaakt door camera’s, spionnen en buren, aan het herschrijven van de geschiedenis. Maar hij voelt zich daar niet prettig bij en besluit op een dag om een dagboek bij te houden op een plek waar hij niet in de gaten gehouden wordt.

 

DE TOREN 

Een post apocalyptisch verhaal à la Snowpiercer en I am Legend
Vanuit een niet al te verre toekomst biedt De toren een inkijk in onze samen leving en psychologie met centraal de generatiekloof.

Brussel, 2042. Dertig jaar geleden is de wereld zoals wij hem kennen geëindigd. Een bacterie heeft zowat de hele bevolking weggevaagd en er wonen nog 2746 mensen op onze planeet. Ze leven opgepropt in een reusachtige toren, beschermd tegen de dood door dubbel glas. Hun leider is een bijzondere AI die Newton heet. Samen vormen ze de Verenigde Staten van Europa, die bestaan uit de “ouden” en de “intra’s”.
De ouden hebben de wereld van vroeger nog gekend, zij herinneren zich de tijd waarin de lucht nog leefbaar was. De intra’s zijn geboren in de toren, ze volgen de regels en de leefwereld van de ouden, maar de laatste tijd groeit de onrust. Binnen die minieme mensheid is er één elitegroepje dat zo nu en dan uit de toren mag: de jagers. Twee uur per week jagen ze op wild in de verlaten straten van Brussel, waar de natuur welig tiert.

Aatami is een intra-jager. Hij is kalm en moedig en laat niets merken van zijn ware bedoelingen: twee uur in de buitenwereld, dat smaakt naar meer

DOMINIQUE GOBLET - OSTENDE

Oostende, het eerste deel van de reeks Derrière, is op het eerste gezicht een reeks schilderijen, een melancholische wandeling door de serene landschappen van Vlaanderen. Maar onder hun picturale, tijdloze schoonheid staan ​​deze landschappen op het punt te ontploffen, bewoond door hypothesen over wat uiterlijkheden en gewoontes verbergen, bewoond door verlangens, fantasieën, vormen – vlees of abstracties – waarvan we niet weten, zijn ze echt of denkbeeldig?

Een geometrische grammatica verstoort de ruimte, geluiden verbreken een comfortabele stilte en laten deze spreken, zoals ongelukken in het decor van een goed lopende show, scheuren in een bekend canvas, waar sensaties, spanningen, verlangens doorheen razen.

 

MOEDER AMERIKA  hc- Derde beweging De zomer kleurt rood
ORKS & GOBLINS hc 10 - Dunnrak
MAGIËRS hc 5 - Shannon
DE TOREN hc 1 
DE GROTE VELDSLAGEN - EL ALAMEIN hc 1 - Van zand en vuur
ANTANANARICO hc oneshot 
CHARLEY'S OORLOG hc 7 - Muiterij in Étaples
TRIGIË INTEGRAAL DEEL 4 hc en luxe editie
DE MEESTER INQUISITEURS sc 10 - Habner
DE 5 RIJKEN sc 4 - Dezelfde wreedheid
ETERNUM sc 3 - Eva
GIL ST ANDRE sc 13 - De groene hel
WUNDERWAFFEN sc 13 Tokyo, A-bom
FRONTLINIES sc 8 - Witte hel van Leningrad
DAGBOEK VAN EEN KRIJGER sc 3 
DANS MET MIJ sc 3 Het verontrustende refrein

SAMMY INTEGRAAL 3 - 1975-1978 
MENNER VADIM hc 2/2  - Supplement frieten met wapens
GIARDINO EROTICA  hc special Little Ego/Eva Miranda
LE TENDRE/ROSSI - TIRESIAS 
ONDER EEN LODEN ZON - Collector's pack
BRAIN BONES, PRIVEDETECTIVE HC/SC 4 - Ds 29
LYNX HC/SC 2 
NORMANDIË JUNI '44 HC/SC 1-2   - Omaha beach - Utah beach

ANTANANARIVO

Na een leven gekenmerkt door orde en voorzichtigheid, vertrekt een gepensioneerde notaris voor het eerst in zijn bestaan op avontuur. Een klein avontuur, maar voor hem een ware odyssee. Zo snel als zijn oude knoken hem kunnen dragen, gaat hij op zoek naar een hypothetische erfgenaam, aan het stuur van een coupé die de hele tijd in de garage heeft gestaan. Samen met een eigenaardige passagier ontdekt hij dat het nooit te laat is om bij te leren over anderen en over jezelf.
Een poëtische roadmovie over vriendschap en het verlangen naar vrijheid

Wat een heerlijk album voor alle fans van Krasse knarren!

MOEDER AMERIKA 

Derde beweging. De zomer kleurt rood 

In danteske omstandigheden vluchten Max, Tina en Julien weg uit Mexico, in het gezelschap van Clarence, om in juni 1919 in Chicago te belanden. Chicago is op dat moment het brandpunt van alle onrust die in de Amerikaanse samenleving heerst. Alle ingrediënten voor een sociale explosie zijn er aanwezig. En Max en zijn vrienden willen maar wat graag de lonten in het kruitvat zijn

 

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100