---

 

ZOALS JULLIE WAARSCHIJNLIJK AL HEBBEN VERNOMEN ZIJN WIJ WEER GEOPEND.

Wij zijn in de winkel aanwezig van 10:30 tot 17:00
U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100
Aanstaande woensdag is de winkel gesloten, de rest van de week en de dinsdag zijn wij gewoon geopend.

 

DE SLANG EN DE SPEER deel 2 

In de stad Tenochitlan doen al enige tijd geruchten de ronde. Buiten de ommuring van de stad, maar ook in ver weg gelegen streken worden de mummies van gruwelijk vermoorde meisjes gevonden. Om problemen te vermijden, proberen de bestuurders van de stad de zaak geheim te houden. Ze vertrouwen het onderzoek toe aan Slang, een hoge, uiterst wrede functionaris.

Cozatl, een belangrijke priester, is in verlegenheid gebracht omdat er aanwijzingen zijn dat de moorden te maken hebben met zijn orde. Daarom dwingt hij zijn oude vriend Speer-Oog ook een onderzoek in te stellen. Slang en Speer-Oog kennen elkaar sinds hun jeugd. Ze hebben hun opleiding gehad op hetzelfde Huis van het Volk en hun relatie was daar buitengewoon slecht. Wie van hen gaat deze duistere zaak oplossen?

DUNE

Welkom in de verre toekomst op de woestijnplaneet Arrakis, waar Pardot Kynes op zoek is naar de geheimen van deze wereld. Terwijl Kynes op zoek gaat wordt er een coup voorbereid door de zoon van Keizer Elrood, tracht een acht jaar oude Duncan Idaho aan zijn wrede slavenmeesters te ontsnappen en begint een jonge man met de naam Leto Atreides aan een noodlottige reis.

Deze onwaarschijnlijke bondgenoten zullen elkaar ontmoeten als verstotelingen en zullen ontdekken dat het lot hen heeft aangewezen om de geschiedenis naar hun hand te zetten.

 

 

DARRYL OPENWERELD

“Informatie moet worden opgeschreven en gedeeld, ongeacht de gevolgen."
In de Openwereld is Darryl een legende, de beroemdste journalyst van de Waker. Geen zaak is tegen hem opgewassen, en voor zijn artykels is hij niet bang om risico's te nemen. Maar het mysterie dat hem nu bezighoudt is verre van normaal, zelfs in de Openwereld, wat voldoende zou moeten zijn om dit onderzoek te staken. De magie die de Openwereld reguleert wordt door iemand met zorgwekkende beheersing, maar nog onduidelijke intenties misbruikt...

Reuzen, onmogelijke overvallen, geesten, legendarische wezens, de schaduw van de duivel en een huis van mysteries, alle ingrediënten zijn aanwezig voor het artykel van de eeuw!

 

 

RING CIRCUS

Voor zijn hulp bij het tegenhouden van een vluchtende kameel wint Jerold, een voormalige verkoper van redingotes, twee kaartjes voor het Ring Circus. Eén blik op Blanche, de formidabele ruiter en vedette van het circus, en zijn hart staat in vuur en vlam.

Wanneer hij verneemt dat het circus dankzij het gulle aanbod van een mysterieuze man in het wit binnenkort vertrekt naar Ruskovie, sluipen een hopeloos verliefde Jerold en zijn vriend Anthonin ongezien een trailer binnen.

Dit boek bundelt vier hoofdstukken die samen een afgerond verhaal vormen. Laat je meeslepen door de poëzie van dit bitterzoete verhaal (in langspeelfilmformaat).

 

STRIPGLOSSY 23
JERRY SPRING INTEGRAAL 4 - Zand en golven 
JONATHAN CARTLAND - De vloek van water
JONATAHN CARTLAND - De rivier van de wind
STRIPGIDS 10 
COLLECTIE PAKKET TIBET - 
De Collectie Tibet wordt geopend met de volgende drie softcoveralbums in kleur, verkrijgbaar als pakket. Voor deze uitgaven baseerde BD Must zich op originelen uit Tibets archief en reproducties uit het weekblad Kuifje. De beide albums van De Hertenpatrouille zijn speciaal voor deze uitgave ingekleurd.

SUSKE EN WISKE 

DE COMPLETE COLLECTIE

– De volledige rode reeks van 1945 tot 2020
– In totaal 54 bundelingen (telkens vijf tot zes verhalen)
– Elke bundeling is garenloos geboden met originele cover
– Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier 240gr)
– Binnenwerk in kleur (papier: 80g)
– Originele doorlopende rugtekening
– Formaat per bundeling: 24 x 17 cm (8% kleiner dan origineel)

Een reeks die al 75 jaar mee gaat heeft verschillende versies. Elk album is ondertussen wel opnieuw uitgegeven, hertekend, de tekst wat gemoderniseerd of ingekort. Zwart/wit albums zijn ingekleurd. Type fouten zijn eruit gehaald. In welk album werd Jerom ook weer Jeroen genoemd?


EXCLUSIEVE EXTRA’S

– Ex-libris getekend door Merho
– Ex-libris getekend door Martin Lodewijk
– Ex-libris getekend door Ken Broeders
– Ex-libris getekend door Willy Linthout
– Ex-libris getekend door Félix Meynet
– De Suske en Wiske-Groeimeter

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100