---

 

HOOP IN BANGE DAGEN

Hoop in bange dagen leest als een echte roman die actie, humor, historische waarheden en filosofische bespiegelingen vermengt en één fundamentele vraag stelt: "En wij, hoe zouden wij deze dramatische periode zijn doorgekomen? Opportunistisch, heldhaftig... of gewoon menselijk?” Terwijl Kwabbernoot er alles aan doet om de zin van het leven te vinden (en de vrouw van zijn leven te veroveren), probeert Robbedoes het juiste te doen... met het risico dat hij tot heldendaden wordt aangezet. Émile Bravo is er met zijn werken altijd in geslaagd om boeiende verhalen vol menselijkheid te vertellen; verhalen die aanzetten tot nadenken. Opnieuw slaagt hij daar meesterlijk in met deze roman van 330 bladzijden in vier delen.

In een wereld waar goed en kwaad in elkaar overvloeien, proberen onze vrienden het rechte pad te kiezen. Door zichzelf te blijven spelen ze een aanzienlijke rol in de strijd en worden ze voor velen ook letterlijk hoop in bange dagen.


LUXE ZEER BEPERKT

VESPER

Haar naam is Vesper. Haar bijnaam is ‘de amazone van de Nyx-ridders’. Vesper is een hybride; half mens en half chimaera. De hemelse taal die ze spreekt geeft haar fabelachtige, magische krachten. Met die krachten helpt ze prins Crimson Nyx de aanval van de Sorajis af te slaan en het koninkrijk Sylvaestris te redden. Vesper en Crimson dromen er namelijk van een koninkrijk op te bouwen waarin alle rassen in harmonie samen kunnen leven, zonder discriminatie.

Hun triomf is echter van korte duur. Op bevel van de Ekklesia-orde worden ze gevangengenomen. Terwijl Crimson een vreselijke beproeving te wachten staat, wordt Vespers tong afgesneden... Uit die afgesneden tong wordt Zarak geboren, een ondeugend demonisch huisdier met unieke gaven. Hoewel Vesper niet weet of Crimson nog leeft, probeert ze hem koste wat het kost te redden.

 

 

BARBARA STOK - De filosoof de hond en de bruiloft

Ze had het leven waar anderen van droomden. Maar nam een radicaal besluit.
Dit is het verhaal van Hipparchia, een van de eerste vrouwen die filosoof werd. Griekenland, de vierde eeuw voor onze jaartelling. Hipparchia reist naar Athene om kennis te maken met de rijke zoon van een vooraanstaande familie aan wie ze hoopt uitgehuwelijkt te worden. Dan ontmoet ze een vreemde filosoof die als een zwerver leeft. Naarmate het huwelijk dichterbij komt, raakt ze steeds meer in de ban van de denkbeelden en levenswijze van deze Crates. Hipparchia behoorde tot een filosofische stroming in de oudheid die een minimalistische levensstijl uitdroeg en zich keerde tegen alle maatschappelijke rangen en standen, normen en conventies. De tegendraadse ideeën van deze dappere vrouw van 2300 jaar geleden zijn juist in deze tijd weer heel actueel.

 

DID YOU HEAR WHAT EDDIE GEIN DONE?

One of the greats in the field of true crime literature, Harold Schechter (Deviant, The Serial Killer Files, Hell's Princess), teams with five-time Eisner Award-winning graphic novelist Eric Powell (The Goon, Big Man Plans, Hillbilly) to bring you the tale of one of the most notoriously deranged serial killeres in American history, Ed Gein. Did You Hear What Eddie Gein Done? is an in-depth exploration of the Gein family and what led to the creation of the necrophile who haunted the dreams of 1950s America and inspired such films as Psycho, The Texas Chainsaw Massacre and The Silence of the Lambs.Painstakingly researched and illustrated, Schechter and Powell's true crime graphic novel takes the Gein story out of the realms of exploitation and gives the reader a fact-based dramatization of these tragic, psychotic and heartbreaking events. Because, in this case, the truth needs no embellishment to be horrifying.

 

SCHIPBREUK IN DE TIJD: LUXE VERZAMELBOX - INTEGRAAL

Een man in een capsule in de ruimte bevindt zich in een winterslaaptoestand. Om de mensheid te redden van een dreigende ondergang werden op het einde van de twintigste eeuw een man en een vrouw, ieder afzonderlijk, in een capsule de ruimte in geslingerd. De man heet Christopher Cavallieri en de vrouw Valerie Haurèle.

Duizend jaar later, in 2990, wordt één capsule geborgen en naar de Aarde gebracht. Christopher ontwaakt en al spoedig beleeft hij diverse avonturen onder dramatische omstandigheden op andere planeten, onder meer op Trasses, waar intelligente ratten leven. Als een rode draad loopt in de avonturen zijn zoektocht naar de andere reiziger Valerie. Op zijn zoektocht wordt hij vergezeld door Mara, een vrouw die verliefd is op Christopher.

LUXE VERZAMELCASSETTE

- Inclusief het nooit eerder   vertaalde deel 10!
- Alle 10 albums compleet
- Luxe uitvoering in hardcover met zilverprint

LET WEL: introductieprijs van 175 euro bij intekening wees optijd!

BUCK DANYY CLASSIC SC 8 - Het adelaarsnest
ALEX SC 40 - Het oog van Minotaures
ALEX DE SENATOOR INTEGRAAL
TANGO HC/SC 6 - Op de oevers van de Parana
RAVEN HC 2 - Helse contreien
DE KILLER STAATZAKEN HC 3 - Corrigerende maatregelen
CHINA LI HC 3 - De dochter van de eunuch
DE WOLF ZEI ME ........ HC 2 van Servais
UUR U HC 19- 20 - De groene god - De ballade van de gehangenen
MERLIJN HC 12 - De bloedkoningin
GOLDEN CITY HC 14 - Darkweb
HAUTEVILLE HOUSE HC 18 - De zoeloekoning
ATALANTE DE LEGENDE HC 12 - Het Calydonische zwijn
BARBARA STOK - De filosoof de hond en de bruiloft
REINHARD KLEIST - STARMAN  David Bowie's Ziggy Stardust jaren 
AGENT 327 integraal 8 hc en luxe editie
DE MINNIMENSJES integraal 11 - 2000-2003 
MARCEL PAGNOL - Gebed tot de sterren
VIJANDEN HC 2/2 - Wit
TANGUY EN LAVERDURE sc/hc 32 - De sabel van de woestijn
DRIFTWERELD sc/hc 3 - Een verhaal over een heks
DE WOUDEN VAN OPAAL sc/hc 12 - De verborgen vonkel
BLACKSAD hc/sc 6- De maskers vallen
BLAKE EN MORTIMER 28 sc/hc/luxe - De laatste zwaardvis
THORGAL sc/hc 39 - Neokora
NOIR BURLESQUE hc 1/2 door MARINI
MICHEL VAILLANT sc/hc 10 - Pikes Peak
LEFRANC SC 32 - De rechtvaardige rechters
ALFA sc 16 - Herzet
RODE RIDDER INTEGRAAL 7 DE BIBLOO JAREN
LOUIS VUITTON TRAVEL BOOK - Francois Schuiten
THE BLACK PANTHER PARTY - A graphic novel history
DID YOU HEAR WHAT EDDIE GEIN DONE ? 

GEORGE ORWEL - 1984 THE GRAPHIC NOVEL -One of the most influential books of the twentieth century gets the graphic treatment in this first-ever adaptation of George Orwell's 1984. War is Peace * Freedom is Slavery * Ignorance is Strength In 1984, London is a grim city in the totalitarian state of Oceania where Big Brother is always watching you and the Thought Police can practically read your mind. Winston Smith is a man in grave danger for the simple reason that his memory still functions. Drawn into a forbidden love affair, Winston finds the courage to join a secret revolutionary organization called the Brotherhood, dedicated to the destruction of the Party. Together with his beloved Julia, he hazards his life in a deadly match against the powers that be. With evocative, immersive art from Fido Nesti, this vision of George Orwell's dystopian masterpiece provides a new perspective for longtime fans but is also an accessible entry point for young readers and adults who have yet to discover the iconic story that is still so relevant today.

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100