---

 

WOENSDAG 3 NOVEMBER BOEKPRESENTATIE
'DE KLAAGZANG VAN DE VERLOREN GEWESTEN'  getekend door PAUL TENG 
*

PROGRAMMA 
17u
VOORWOORD HAN PEEKEL
bekend van 'Wordt vervolgd'
17u15
INTERVIEW PAUL TENG
door Tonio Van Vught (Zone 5300)
17u45
SIGNEERSESSIE PAUL TENG
De klaagzang van de verloren gewesten

Er verschijnt naast de gewone softcover een genummerde en gesigneerde oplage van 150 exemplaren, bij ons te bestellen (beperkt) 

Er is slechts plaats voor 30 gasten via onderstaande link kunt u zich hiervoor inschrijven.

.
www.standaarduitgeverij.be/boekpresentatie-klaagzang

IN DE SCHADUWEN

Er was eens een berooide ridder en een mooie prinses die opgesloten zat.

Arzhur wordt geminacht door zijn vroegere wapenbroeders, door een misdaad die een blijvende smet op zijn blazoen is. Hij zwalpt van de taverne naar het slagveld, op zoek naar een nieuw contract om zijn beurs te spekken. Op een nacht stellen drie geheimzinnige oude vrouwen hem een pact voor waar elke huurling van droomt: eer en fortuin vergaren door een koningsdochter te bevrijden die wordt gevangengehouden in de ruïnes van een verlaten kasteel. Ondanks de terughoudendheid van zijn schildknaap aanvaardt Arzhur de opdracht.
Hij voert een meedogenloos gevecht tegen de monsters die de prinses bewaken. Maar Islen is niet de frêle jongedame in nood die hij verwachtte. Waar haalt ze haar duistere krachten, waar het hele koninkrijk bang van lijkt? Wat is het verband met de oude vrouwen die Arzhur hebben betaald om haar te bevrijden?
De jongeren zijn het slachtoffer van een complot waar ze niet alles van snappen. Ze besluiten samen te werken om hun lot weer in eigen handen te krijgen.

Een sprookje waarin alle thema’s naar boven komen waarmee Hubert zo’n faam heeft vergaard, en die zijn scenario’s zo rijk maken: emancipatie, ons innerlijke monster, reëel of ingebeeld, familieconflicten, de blik van anderen, de vrije wil.

 

CIRCE DE TOVENARES

In het tiende boek van Homeros’ Odyssee en in alle latere versies van deze mythe wordt de tovenares Circe voorgesteld als een femme fatale die plezier gebruikt om de zintuigen van mannen te misleiden. In een realistische grafische stijl biedt het hier voorgestelde verhaal, hoewel tamelijk getrouw in zijn chronologie, een resoluut andere visie op de versie van Homeros.
Het verhaal wordt verteld vanuit het gezichtspunt van Circe en plaatst zich aan de kant van de vrouwen die het slachtoffer zijn van de mannelijke dominantie en al het geweld dat het met zich meebrengt, vrouwen die gedwongen zijn zich te verdedigen.

ROODBAARD

Gevangengenomen door het Spook, opgejaagd door de Spanjaarden en verraden door de Engelsen, lijken Roodbaard, Erik, Baba en Driepoot in dit nieuwe deel in de problemen te zitten. Terwijl een onverwachte bondgenoot opduikt om hen te helpen, bereiden alle spelers zich voor om Roodbaard en zijn familie te verpletteren... Maar de demon van de Caraïben heeft niets van zijn wreedheid verloren... Jean-Charles Kraehn heeft een scenario geschreven dat Jean-Michel Charlier waardig is, terwijl Stefano Carloni epische duels en zeeslagen met ongelooflijk meesterschap ensceneert...

 

Abdallah & Zorrino
We zijn verheugd om Abdallah en Zorrino aan deze prachtige collectie “ Le Musée Imaginaire de Tintin” toe te voegen.

• geleverd in een versierde doos en vergezeld van een genummerd certificaat van echtheid  hoogte: +/- 22 cm

 

ALEX DE SENATOR SC 12 - De schijf van Osiris
DE JEUGD VAN ALEX SC 2 - Het volk van het vuur
ARIA SC 40 - Reisverslag
LADY S SC 15 - In de muil van de tijger
SUPERGROOM SC 2 - De olympische oorlog
STORM DE KRONIEKEN VAN ROODHAAR HC/SC 6  - Het jaar van de tweeling
SUSKE EN WISKE KORTE VERHALEN: Het vervloekte venster - De galapagosgasten - Pezige peekah - Tante biotica, vanaf 15 oktober
VIJANDEN - ZWART door Kid Toussaint en Tristan Josse, vanaf 15 oktober
HERA'S GLORIE door Serge  Letendre en Christian Rossi, vanaf 15 oktober 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100