---

 

KOBIJN HC 10-11-12 - De ongelofelijke avonturen van Kobijn gaan over alles en niks. Hij zwerft door steeds verschillende decors. Het geeft niet in welke tijd en waar de verhalen zich afspelen, Kobijn is altijd samen met zijn vrienden. Lang op gewacht maar nu toch echt helemaal af!!!!
DONJON MONSTERS HC 11 - De grote leider
DONJON AVONDSCHEMER HC 111 - Het einde van de Donjon
MOORDENAAR OP MAAT HC 3 EN 4 - Schuldige verlokkingen - Gruwelijke geliefden
MESSARA HC 3 -De vleugels van Icarus
ANNE HC 1 - Eerstejaars
ALLAN MAC BRIDE SC 3 EN 4 - Zoektocht op de Stille Zuidzee - Het eiland van de varanen 
DE COMPLETE MAC COY INTEGRAAL 3 - Scalpenhandel hc/luxe
LOWLANDS LOVE LETTERS (Typex en Pontiac*)
WIE IS DE VOGEL - Vogelgids van Boris Peeters (Super leuk)
ILLEGAL CARGO  

DJANGO, VONKEN EN VUUR
MEDICS - Levenslijn sc/hc
MICHEL VAILLANT Korte verhalen beginjaren 1 sc/hc 
IR$ 22 - De heropstanding van de verdoemden
DE KLERK BARTLEBY - Een verhaal van Wall street 
ZIDROU/ FRANK PÉ - HET BEEST herdruk
DERIB - HIJ DIE TWEEMAAL GEBOREN WERD herduk integraal
DE ZUSJES DUIZENDBLAD 2- 
de liefdes van casioppeia
GAME OVER - Attack of the Blorks
DOLLE HONDEN  AVONTUREN
INSECTEN 6 

MARCEL RUIJTERS - De tweelingparadox - De opvolger van Eeuwig 1913, met weer Pola Kazoni in de hoofdrol. Ze is nu propagandaschrijfster voor het Communistische regime dat de macht heeft overgenomen nadat het Vasteland is ondergelopen en weer ingedijkt. Ze worstelt met haar tweede roman en drinkt te veel wijn, zich niet bewust van snode complotten die de poorten naar parallelle werelden zullen openen. De natuur was al dol, maar in de chaos die volgt zal Pola ineens een tweelingzus krijgen!

MOEBIUS LUXE - Majoor Fataal - De hermetische garage
HET KEIZERRIJK TRIGIE INTEGRAAL 3
JYLLAND SC-HC 3 - Koude wraak
STEEN DE CHAOS SC-HC 2 - De tijd van de Barbaren
KONVOOI DE JEUGDJAREN VAN NAVIS SC 5 - Prinses Navis
ELSJE SC-HC 11 - Viraal
DE VLOEK VAN ROOD  

 

Illegal Cargo

 

Although he had never been the most present father, José Sendero, an elderly Salvadoran, has always wanted the best for his daughter, Helena, who now lives far away in America. When an unexpected messenger arrives at his door, José must decide whether to bury his head in the sand, or leave everything he knows behind to be there for his daughter when she needs him most.

 

Written and illustrated by Mexico City-based comic artist Augusto Mora, Illegal Cargo is a 96-page graphic novel inspired by the touching true stories of everyday migrants on perilous journeys North from Central and South America.

 

 

 

Marcel Ruijters
De tweelingparadox

De opvolger van Eeuwig 1913, met weer Pola Kazoni in de hoofdrol.

Ze is nu propagandaschrijfster voor het Communistische regime dat de macht heeft overgenomen nadat het Vasteland is ondergelopen en weer ingedijkt. Ze worstelt met haar tweede roman en drinkt te veel wijn, zich niet bewust van snode complotten die de poorten naar parallelle werelden zullen openen. De natuur was al dol, maar in de chaos die volgt zal Pola ineens een tweelingzus krijgen!

 

 

LOWLANDS LOVE LETTERS (Typex en Pontiac*)

- Het ultieme troostboek voor iedereen die Lowlands vreselijk zal missen dit jaar. Lowlands love letters is een getekende ode aan dit geweldige festival!

 

De strips en illustraties van Peter Pontiac en Typex die zij in de afgelopen 25 jaar maakten rond het Lowlands festival zijn nu gebundeld in een fijn album. Het is een liefdesverklaring aan muziek, lol en eeuwige vriendschap. Zo “rock ‘n’ roll als de kolere!” volgens Typex.

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100