---

ZONDAG 20 JUNI IS HET VADERDAG! 
WIJ HEBBEN VEEL MOOIE GRAPHIC NOVELS EN SPANNENDE STRIPALBUMS OM CADEAU TE GEVEN.
bijvoorbeeld: BOWIE - LEONARD COHEN - DAGEN VAN ZAND - SAPIENS - RAMPOKAN

MONDO REVERSO hc 2 - De goeie, de slechte en de lelijke De tijd verstreek, Cornelia en Lindbergh hebben zich gesetteld en hebben kinderen. Maar het botert niet tussen het stel. Cornelia is sheriff geworden en ze zit een freakcircus achterna dat ze verdenkt van de ontvoering van een jongeman. Lindbergh weigert achter te blijven als een huissloof en zet de achtervolging in. De road-trip leidt hen naar de andere kant van de Ria Grande, in Mexico, naar de rand van de waanzin, en zelfs tot in de hel.

Houdt hun relatie het tussen de mezcal, peyotl, verdwaalde kogels en lust? Een heerlijke absurde western waarin de vrouw de hoofdrol speelt! 
TSCHAI integraal deel 1 
DERDE ZOON VAN ROME  hc4 - Caesar & Vercincetorix
BLOEDKONINGINNEN hc 16 - Catharina de 'Medici' Vervloekte koninginnen 
PAUS IN DE GESCHIEDENIS hc3 - Johannes Paulus 2  wees niet bang 
MALEFOSSE sc 3 - De vallei van de ellende 
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS sc 13 - Jean D'arc
ORKS & GOBLINS sc 9 - Zwijger
MAGIERS sc 4 - Arundil
5 RIJKEN sc 3 - De liefde van een idioot
WUNDERWAFFEN sc 12 - De tijdsbegoocheling
REUZEN sc/hc - Erin
KITTENS TEGEN 1 - Dino's 
MARSUPILAMI door ZIDROU/FRANK PÉ - supermooie luxe editie 
DRAAK EN GIF sc/hc 1 - Greyson, Névo en Natch
MC GUFFIN & ALAN SMITHER 1 - Missie Montreal
MENNER VADIM hc 1/2 - Artrose, misdaad en schelpen
GOUD AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD hc 1/2 - Laureen
MONDO REVERSO hc 2 - De goeie, de slechte en de lelijke 
ASTERIX EN CLEOPATRA  - beperkte oplage met extra dossier
SUSKE EN WISKE - Het blije bijenteam -
SUSKE EN WISKE - De toetercup
SUSKE EN WISKE - De tragische tante 
SUSKE EN WISKE - De werken van Lambiek

MENEER VADIM hc 1/2 -  Artrose, misdaad en schelpen - 

Meneer Vadim is een gepensioneerde legionair met artrose. Hij zit zonder geld en belandt van de ene dag op de andere op straat. Door een samenloop van omstandigheden gaat hij weer aan de slag en wordt hij huurmoordenaar in opdracht van een maffiabaas die popelt om de Côte d’Azur te veroveren. Achter zijn onschuldige voorkomen van een bedlegerige bejaarde blijkt hij een geducht wapen.

Nu ja, zolang zijn artrose hem geen parten speelt.

 

DE GEBROEDERS RUBENSTEIN  hc 1 - Sjabbat Shalom Twee broers groeien op in een arm gezin in Noord-Frankrijk. Ze zijn van Poolse afkomst. Salomon is de oudste, de vindingrijkste en ook de lompste broer. Hij droomt van films. Mozes is de jongere, intelligentere en ook meer verlegen broer. Hij studeert glansrijk af. Ze maken zich weinig zorgen over hun religieuze afkomst. De veranderende gebeurtenissen bij en na het uitbreken van de oorlog blijken eerst een zegen voordat ze Mozes tot voorbij de poorten van de hel brengen. hc 2 - De kapper van Sobibor Mozes is een gevangene in het kamp van Sobibór, een vernietigingskamp voor Joden in Polen. Op dat moment weet hij nog niets af van het doel van het kamp. Omdat hij bij zijn komst zei dat hij een kapper is, wordt hij ingedeeld bij een contingent Joden die nazi-officiers moeten dienen. Zijn herinneringen brengen hem terug naar 1929, toen hij in Parijs kapper was. Hij kwam daar terecht omdat hij zijn oudere broer Salomon volgde. Hij vluchtte na de beschuldiging van een misdaad die hij niet beging.

AIMÉE DE JONGH - Dagen van zand - 1937, Oklahoma, de Verenigde Staten. John is een jonge fotograaf, die in opdracht van de overheid naar de Dust Bowl wordt gestuurd, een gebied waar boerenfamilies geplaagd worden door verwoestende stormen van stof en zand. Zijn missie is om de dramatische leefomstandigheden van de bewoners op film vast te leggen. Naarmate de tijd verstrijkt, ontdekt John echter dat hij de confrontatie moet zoeken met iets veel groters dan zandstormen, als hij zijn opdracht wil voltooien.

Dagen van Zand is een nieuw one-shot van Aimée de Jongh waar ze de voorbije jaren aan werkte. Voor dit album ging Aimée ter plaatse in de Verenigde Staten op onderzoek en groef in tal van foto- en andere archieven om authenticiteit na te streven.
DE EERSTE DRUK IS BIJNA UITVERKOCHTU kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl
of even bellen 0206855100