---

Lieve klanten het is alweer een half jaar geleden dat ik (Jeannette) voor de poort van de hemel stond en werd terug gestuurd, het was mijn tijd nog niet! Het gaat inmiddels een stuk beter met mij en ik wil jullie allemaal bedanken voor alle mooie lieve kaarten en bloemen die ik van jullie heb gehad. 

AGENT 327 INTEGRAAL 7 - Voor wie de dossiers van Agent 327, het geweten van Nederland, niet kent: Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbroot heet, is het geesteskind van auteur Martin Lodewijk (1939), die ook naam en faam geniet als bedenker en scenarioschrijver van de immens populaire sf & fantasy-reeks Storm. Voor zijn gehele oeuvre ontving Lodewijk in 1978 de Stripschapprijs, de hoogste onderscheiding die de Nederlandse stripwereld kent. 

VLEUGELS VAN HOOP 1/2 - Engelen
MARSHAL BASS hc 6 - Los Lobos
ORDE VAN DE DRAKENRIDDERS hc 26 - Elkaar nooit meer zien
HAUTVILE HOUSE hc 17 - Het dagboek van Arthur Blake
ATALANTE LEGENDE - eerste tranen 
AEROPOSTALE hc 5 - Mermoz deel 2 
CAPABLANCA PAKKET 4-5-6 
SUUS EN SAS vakantieboek
TOM POES GOUDEN BOEKJE - Tom Poes en de blaasgeest
AVONTUREN TOM POES 30 
UCC DOLORES hc/sc 2 - De wezen van fort Messaoud 
*
DAVE PILKEY DOGMAN -  De bal is hond
DAVE PILKEY - Kleine Karels tekenclub
*
TINTIN GEO

LOUIS VUITTON TRAVELBOOK - EVER MEULEN BRUSSEL 

DAGELIJKSE WORSTELING INTEGRAAL Larcenet 
CLIFTON INTEGRAAL 1
GROEPSTHERAPIE HC 2 - Wat men goed begrijpt
DE TWEEKOPPIGE ADELAAR ADLER HC/SC 4 - Gekozen terugkeer
DE TWEEKOPPIGE ADELAAR EAGLE HC/SC 4 - Verlossing
GREEN CLASS SC 3 - Overal chaos
PEKIN- HANKOU HC - Het grote epos (Schuiten- Li)
DE GEZUSTERS FOX HC 2 - Familiegeest
DE VREEMDE VOGEL HC 2 - De grote Sarah
DE SPIJBELAARS 
DE SPLITSING HC 2 - Verzet
DANTHRAKON HC/SC 2 - De grillige lireley
KONVOOI SC 15 - De privéjacht 
DE KIEKEBOES SC 158 - Salami
SUSKE EN WISKE JUNIOR SC 5 - Het boemerang effect
SUSKE EN WISKE SC 358 - De drakenprinter 

 

 

DAGELIJKSE WORSTELING door MANU LARCENET 

Marco, een jonge oorlogsfotograaf, heeft te veel horror gezien. Hij trekt zich terug uit het openbaar, samen met zijn kat, om te proberen zichzelf weer te vinden. Vanuit dat eenvoudige vertrekpunt schildert Manu Larcenet een paar van de mooiste pagina’s uit de stripwereld van de 21ste eeuw. Een unieke reflectie over volwassen worden, zelfacceptatie en onze plaats in deze wereld. Een mooie overpeinzing over het ‘ik’ en de wereld rondom ons. 
In november 2020 gaf Dargaud de vierdelige reeks Blast als ene integrale van 816 pagina's uit... en die was na een paar maanden alweer uitverkocht. Een volgende integrale uitvoering van een topreeks van Manu Larcenet is deze De Dagelijkse Worsteling verplichte kost!

 VLEUGELS VAN HOOP 1/2 

1940. Hebben gevoelens wel een plaats middenin de Battle of Britain?

Vic Stone, de Britse sterpiloot, gaat ten strijde om het Britse eiland tegen Duitse aanvallen te beschermen. Dag na dag riskeert hij samen met zijn kameraden zijn leven in de lucht. Elke missie kan de laatste zijn. De wanhoop van de jongeman wint geleidelijk terrein dankzij het steeds groter wordende gevaar.
Zal de toevallige ontmoeting tussen Vic en de kleine Tom en diens aantrekkelijke moeder de toewijding van Vic aan de strijd versterken of net niet?

 

AIMÉE DE JONGH - Dagen van zand - 1937, Oklahoma, de Verenigde Staten. John is een jonge fotograaf, die in opdracht van de overheid naar de Dust Bowl wordt gestuurd, een gebied waar boerenfamilies geplaagd worden door verwoestende stormen van stof en zand. Zijn missie is om de dramatische leefomstandigheden van de bewoners op film vast te leggen. Naarmate de tijd verstrijkt, ontdekt John echter dat hij de confrontatie moet zoeken met iets veel groters dan zandstormen, als hij zijn opdracht wil voltooien.

Dagen van Zand is een nieuw one-shot van Aimée de Jongh waar ze de voorbije jaren aan werkte. Voor dit album ging Aimée ter plaatse in de Verenigde Staten op onderzoek en groef in tal van foto- en andere archieven om authenticiteit na te streven.U kunt de strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl
of even bellen 0206855100