---

HOERA WE ZIJN WEER OPEN U BENT VAN HARTE WELKOM DINSDAG t/m ZATERDAG VAN 10.30 TOT 18 UUR. 

DONKERE WOLKEN BOVEN BREST - Zondag 29 augustus 1937 in Brest. Een Spaanse Republikeinse onderzeeër dook midden in de mistige wateren op in de haven van de militaire haven. Reparaties aan de machine zijn noodzakelijk. Onder leiding van de lelijke Troncoso organiseert een Franco-commando zich op volle snelheid met als doel het schip te veroveren. Ze staan ​​dicht bij de falangisten en weten dat ze kunnen steunen op de lokale fascisten. De prachtige Mingua wordt met hen geassocieerd. Ze is een charmante medewerker en staat klaar om alles te doen om het succes van de nationalistische onderneming te optimaliseren. Maar de linkse krachten, de communisten en anarchisten aan de leiding, zijn vastbesloten om op te staan ​​en weerstand te bieden. “Geen pasaràn! Dood aan fascisme!​”
*
IK ZAL SPUWEN OP JULLIE GRAF 
DONKERE WOLKEN BOVEN BREST
INSPECTEUR BAYARD - Het is hier fantastisch!
EEN PAUS IN DE GESCHIEDENIS HC 1 - Petrus Een bedreiging voor het Romeinse rijk
EEN PAUS IN DE GESCHIEDENIS HC 2 - Leo de Grote Attila uitdagen
BROCELIANDE sc/hc 7 - De beuk van de reiziger
DE KATHEDRAAL VAN DE AFGROND hc 2 - Het moordenaars gilde
DE HUURLING de definitieve editie hc 7 - De reis 
DE HUURLING de definitieve editie hc 8 - Het jaar 1000
ARCADIA COLLECTIE 56 Sarah Spits - Fake news fiction
TEX WILLER 10 - Gesel van de wraak
JEREMIAH JOHNSON SC 1
ARBORIS XL 5 sc/hc 5 - Aan de andere kant van de grens Fromental/Berthet
ANDROIDEN sc 7 - De laatste der engelen
DE DERDE ZOON VAN ROME sc 3 - Sulla en Pompeius
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS SC Elizabeth 1
WILLEM VAN ORANJE sc/hc 1 - De opstand
SONATA sc/hc 1 - Slapende goden
GLOSSY nummer 20 - Een crimineel goed nummer met Aloys Oosterwijk en Peter R. De Vries
THERESA HARTGERS - HELEMAAL KLAAR MEE -
Hilarische graphic novel over de kids. Hoe herkenbaar!

IK ZAL SPUWEN OP JULLIE GRAF - Halverwege de jaren veertig creëerde de dichter, schrijver en toneelschrijver Boris Vian het personage van Vernon Sullivan. In een tijd waarin detectiveverhalen aan de overkant van de Atlantische Oceaan in Frankrijk zeer succesvol waren, stond deze Amerikaanse alias, waarvan Vian aanvankelijk beweerde dat hij alleen de vertaler was, de auteur toe om de noir-roman uit te proberen en zo een heel nieuw deel van zijn literatuur en ongetwijfeld om enkele geheime fantasieën te bevredigen.

Binnen vier jaar zou Vian onder het pseudoniem "Vernon Sullivan" vier compromisloze thrillers schrijven, sensueel (zo niet seksueel) en getint met zwarte humor, die bij de publicatie veel opschudding veroorzaakten.
Scenarioschrijver Jean-David Morvan, een levenslange liefhebber van het werk van Boris Vian, besluit deze vier stripboeken nieuw leven in te blazen. Telkens met andere striptekenaars en zelf de eerste strip met drie verschillende striptekenaars.Voor degenen die het werk nog niet kenden van deze muzikant, schrijver, acteur,... een ideale gelegenheid om kennis te maken.

De zesentwintigjarige Lee Anderson, zoon van een mestiesvrouw, verlaat zijn geboortedorp nadat zijn zwarte broer gelyncht wordt omdat hij verliefd is op een blanke vrouw. Hij komt terecht in Buckton, een klein stadje in het zuiden van de Verenigde Staten waar hij uitbater van een boekhandel wordt. Lee is lang, goedgebouwd, drinkt graag en is een volleerd blues-muzikant. Hij verleidt met gemak de meeste tienermeisjes uit de buurt. Hij leidt een leven van losbandigheid, zonder zijn echte doel uit het oog te verliezen: de dood van zijn broer wreken.

LE MUSÉE IMAGINAIRE DE TINTIN - Een mooie box met dertien Pixi iconen uit de verhalen van Kuifje. oplage slechts 1000 exemplaren. Bij deze box ontvangt u als extra een mooi horloge van Kuifje cadeau.

LEONARD COHEN ON A WIRE -De Canadees Leonard Cohen (1934-2016) markeerde de muziek van de 20e eeuw door de schoonheid van zijn composities. We herkennen Cohen aan zijn warme toon en de melancholische zoetheid van zijn liedjes, vaak geschreven als eerbetoon aan de vrouwen van wie hij hield: Suzanne, Marianne en anderen…In deze biografie wordt in flashbacks door het leven van deze opmerkelijke artiest gegaan, met zijn genialiteit (de covers van Hallelujah overschaduwden soms het origineel), de wendingen van het lot (het verlies van de rechten van Suzanne, de streken van oneerlijke agenten…) en zijn ontmoetingen met Janis Joplin, Lou Reed of Phil Spector.
DUNE DE GRAPHIC NOVEL HC - Nederlands
BOWIE DE GETEKENDE BIOGRAFIE STARDUST, RAYGUNS & MOONAGE DAYDREAMS 

DONJON AVONDSCHEMER 110 HC - Het hoge noorden
DONJON MONSTERS 10 HC - Soldaten van eer
EUROPA 1 HC/SC - De maan van ijs
LYNX 1 HC/SC- Boek 1
DETECTIVES 6 HC/SC - Eaton in love
MOORDENAAR OP MAAT 2 HC/SC - Vermoorde onschuld
MESSARA 2 HC/SC- Minos
BRAIN BONES, PRIVEDETECTIVE - Corvette 57
MOORD OP DE TSAAR HC - Compleet verhaal
300 GRAM - Compleet verhaal
BERLIJN WORD ONS GRAF 1 &2 SC - Neukolln - Franse furie
DE MUUR 1 &2 SC - Homo homini lupus - Homo homini deus
MALCOLM MAX 1 &2  SC - Body snatchers - wederopstanding
HET VERZET 1 T/M 4 COMPLEET SC
BOERKE ONTGOOCHELD

Het is nog altijd mogelijk om uw strips bij ons te bestellen, wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op, aangetekend en verzekerd, per post. Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl