---

Speciaal voor Beeldverhaal signeren HANCO KOLK en PETER DE WIT GILLES DE GEUS integraal deel 3. Helaas kan dit in coronatijd niet live! U kunt bij ons wel een mooi gesigneerd exemplaar aanschaffen.

Meld je aan OP=OP info@beeldverhaalamsterdam.nl

LEONARD COHEN ON A WIRE -De Canadees Leonard Cohen (1934-2016) markeerde de muziek van de 20e eeuw door de schoonheid van zijn composities. We herkennen Cohen aan zijn warme toon en de melancholische zoetheid van zijn liedjes, vaak geschreven als eerbetoon aan de vrouwen van wie hij hield: Suzanne, Marianne en anderen…In deze biografie wordt in flashbacks door het leven van deze opmerkelijke artiest gegaan, met zijn genialiteit (de covers van Hallelujah overschaduwden soms het origineel), de wendingen van het lot (het verlies van de rechten van Suzanne, de streken van oneerlijke agenten…) en zijn ontmoetingen met Janis Joplin, Lou Reed of Phil Spector.
DUNE DE GRAPHIC NOVEL HC - Nederlands
BOWIE DE GETEKENDE BIOGRAFIE STARDUST, RAYGUNS & MOONAGE DAYDREAMS 

DONJON AVONDSCHEMER 110 HC - Het hoge noorden
DONJON MONSTERS 10 HC - Soldaten van eer
EUROPA 1 HC/SC - De maan van ijs
LYNX 1 HC/SC- Boek 1
DETECTIVES 6 HC/SC - Eaton in love
MOORDENAAR OP MAAT 2 HC/SC - Vermoorde onschuld
MESSARA 2 HC/SC- Minos
BRAIN BONES, PRIVEDETECTIVE - Corvette 57
MOORD OP DE TSAAR HC - Compleet verhaal
300 GRAM - Compleet verhaal
BERLIJN WORD ONS GRAF 1 &2 SC - Neukolln - Franse furie
DE MUUR 1 &2 SC - Homo homini lupus - Homo homini deus
MALCOLM MAX 1 &2  SC - Body snatchers - wederopstanding
HET VERZET 1 T/M 4 COMPLEET SC
BOERKE ONTGOOCHELD

NA DE HEL - De Bayou van Oz deel 2/2 
SAMMY integraal 2
HET MEISJE VAN DE WERELD EXPO - Parijs 1878  3/3
MARIUS deel 2
HET WATERWAPEN - De Oude Hollandse Waterlinie in het Rampjaar 1672 door Fred de Heij en Ad Maas
HET FORTUIN VAN DE WINCZLAVS 1 SC/HC -Vanko 1848 
BOOTBLACK HC 
NATASJA INTEGRAAL 6
JONG JAREN THORGAL  9 SC/HC - De tranen van de Hel
GILLES DE GEUS INTEGRAAL 3/3
NERO INTEGRAAL 9
ARSENAL 2/2 SC - The game
STANDARD 2/2 SC - Allemaal samen!\
DUIZEND BOMMEN EN GRANATEN HC- Scheldwoordenboek van Haddock
SUSKE EN WISKE 357 - De zalige ziener
JOMMEKE IN DE KNEL EN DE PENARIE HC 

KUIFJE IN AMERIKA - Nooit eerder gepubliceerde kleuren editie van Kuifje in Amerika. Dit werk is gebaseerd op de originele zwart wit editie die gepubliceerd werd in 1932, 10 jaar voor de overeenkomst met Casterman. De zwarte vlakken die uit de toekomstige albums verdwenen, bleven in deze kleurenversie behouden. het album bevat 120 platen, ofwel bijna het dubbele van de versie die verscheen na de overeenkomst met Casterman.

 

DAVID BOWIE: Stardust, Rayguns, & Moonage Daydreams 

David Bowie is een van de meest aantrekkelijke iconen in de moderne popcultuur en verleidde verschillende generaties fans met zijn muziek en zijn eigengereide personages. Zijn erfenis als muzikant is opmerkelijk en overschrijdt de grens van alle muziekgenres en als visual artist vaagde hij de heersende podiumcultuur weg met zijn psychedelische esthetiek, larger - than - life imago en zijn geflirt met het surrealisme. Bowie's : Stardust, rayguns & moonage Daydreams vertelt over de opgang van Bowie's carriere, van totale onbekendheid naar roem, en over de Rise and fall of Ziggy Stardust. Bowie's ater ego in die tijd.

 

 

T - FORD KUIFJE IN AFRIKA 
Moulinsart lanceert een collectie auto's op schaal 1/12° in resin (kunsthars). Dit eerste uitzonderlijk exemplaar, uit Kuifje in Afrika (Congo), is met een veelvoud aan details met de hand geverfd, heeft een beperkte oplage van 999 stuks, en beschikt over een genummerd certificaat van echtheid. Het zal geleverd worden in een prachtige doos. De lengte van de auto is 30 cm!

DUNE
Het  epischesciencefiction meesterwerk van Frank Herbert, speelt zich af in een verre toekomst, te midden van een gigantische interstellaire feodale maatschappij en vertelt het verhaal van Paul Atreides die, samen met zijn familie, de heerschappij over de woestijnplaneet Arrakis overneemt. Dune is een verbluffende mix van avontuur en mysticisme, politiek en natuur. Een machtig en fantastisch verhaal dat een unieke kijk op ons universum biedt en nu getransformeerd wordt naar iets nieuws in graphic novel formaat. De adaptatie van Brian Herbert en Kevin J. Anderson behoudt de integriteit van het originele boek, de magnifieke illustraties van Raul Allen en Patricia Martin en de covers van Bill Sienkiewicz brengen het boek tot leven voor een nieuwe generatie lezers.

Het is nog altijd mogelijk om uw strips bij ons te bestellen, wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op, aangetekend en verzekerd, per post. Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl U kunt ook een afspraak maken om persoonlijk te komen winkelen dit kan per mail of telefoon 0206855100 wij zijn aanwezig dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur.