---

Winkelen op afspraak is nog steeds het nieuwe normaal, klanten kunnen zich hiervoor van te voren aanmelden. Wij zullen lijsten bij gaan houden met namen en tijden. Het is de bedoeling dat de klant alleen komt, en dan maximaal een half uur en minimaal 10 minuten kan winkelen. Wij zullen open zijn van  dinsdag t/m zaterdag  van 12:00 tot 17:00. Binnen in de winkel houden wij ons aan de corona maatregelen zoals een mond/neus masker en de 1,5 meter afstand. Heeft u klachten bel u afspraak dan af.  Wij zijn bereikbaar voor het maken van een afspraak per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl of telefonisch (tijdens openingstijden). Natuurlijk kunt u ook nog steeds bestellingen plaatsen deze kunnen dan worden verstuurd of afgehaald! 

Hopelijk tot snel!

 

VERGEET-MIJ-NIET De grootmoeder van Clémence lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Om haar te redden van haar vertwijfeling, besluit ze haar oma te ontvoeren uit het bejaardentehuis om samen op zoek te gaan naar het hersenschimmige huis uit haar kindertijd. Een vlucht, een zoektocht, een dwaling, een kans om elkaar terug te vinden? Tenzij het op een afscheid uitdraait…
SHERLOCK HOMES SOCIETY HC 3- In nomine dei
AZIMUT HC 5 - De laatste winterprik
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS HC 12 - Elizabeth I
BLOEDKONINGINNEN HC - Cleopatra 2/4
JEREMIAH JOHNSON HC 1
DE DERDE ZOON VAN ROME HC 3
ANDROÏDEN HC 7 -De laatste der engelen
MALEFOSSE SC 2-De moordaanslag
MEERMINNEN & VIKINGEN 1 EN 2 SC
DWERGEN SC 15
ELFEN SC 25
SYSTEEMVOORKEUREN HC - Ugo Bienvenu 
KATAMAROM SC 44
CAROLINE BALDWIN SC 19
MANON VAN DE BRONNEN HC 1 - MARCEL PAGNOL
ELLIS ISLAND HC 1 - Welkom in Amerika!
ZWERFTOCHTEN IN LEGENDARISCHE STREKEN HC 1 - Tracnar en Faribol
CHICK BILL INTEGRAAL 11
TOMPOES 10 LUXE
VISA TRANSIT HC 2 - Nicolas de Crecy
VRIJ METSELAARS HC 1 EN 2 -In de schaduw van Hiran - De bouwers 
DE STERREN VAN DE GESCHIEDENIS BRIGITTE BARDOT HC
DE OORLOGEN VAN ALBERT EINSTEIN HC
AMBER BLAKE HC - De dochter van Merton Castle
CENTAURES SC 1-2 Crisis -Oorlogskreet
JAZZ MAYNARD SC 5-6 - Bloed, jazz en tranen - Drie kraaien
BATMAN LAST KNIGHT ON EARTH 3/3 SC
BATMAN CURSE OF THE WHITE KNIGHT 1/3 -2/3 SC
INFINITY 1/8- 2/8 SC
VANAF 19 MAART

VERMOORDE ONSCHULD HC ONE SHOT 
DE TAMBOER VAN BORODINO HC-  Van Spruyt
DE OORLOG WINNEN SC 3 - Moederland
DE LEEUW VAN JUDA SC 2 
IRA DEI SC 4 - Mijn naam is Tancréde
LOUISIANA DE KLEUR VAN HET BLOED 2/4 SC
OORLOG VAN DE LULU'S SC 7 - Luigi
USS CONSTITUTION HC 2 
GOVERT SUURBIER INTEGRAAL 2/2
ROMMELGEM SC/HC 2/5 - Patiënt A
ROBBEDOES DOOR .......CHRISTIAN DURIEUX SC - Pacific Palace
DOOD EN OPGEGRAVEN SC 2 -De lijken willen niet wijken
VREEMDE VOGELS SC 1 
DE RODE RIDDER 269 SC - Kilyon
DE RODE RIDDER INTEGRAAL 4 - Sword and Sorcery
LUXE ASTERIX - Het gouden snoeimes
PIET PIENTER EN BERT BIBBER INTEGRAAL 5
PANDA 29
DAGBOEK VAN EEN MAANKIND HC - ONE SHOT

Systeem voorkeuren

In de niet al te verre toekomst moet opslagcapaciteit vrijgemaakt worden omdat de hoeveelheid sociale media posts van de massa uit de pan rijzen. Dientengevolge sneuvelen op pijnlijke wijze gedigitaliseerde culturele erfstukken omdat ze volgens de administratie te zelden geraadpleegd worden. Met gevaar voor eigen leven probeert Yves Mathon daar een stokje voor te steken. Maar dit gebeurt met grote gevolgen voor zijn, op dat moment nog ongeboren, kind. 

 

Het epos van de vrijmetselaars

Sinds de oprichting is de organisatie van de vrijmetselarij in nevelen gehuld. Dat zorgt nog steeds voor veel mythen en vooropgezette ideeën over deze organisatie. Toch is het doel om vrije, tolerante en open mensen te vormen die voortdurend proberen zichzelf en de samenleving te verbeteren. De vrijmetselaar beschouwt de ander als zijn broeder die hij tolerantie, respect en vrijheid leert. Dat is hoe de vrijmetselarij mannen en vrouwen van alle geloofsovertuigingen, religies, huidskleuren en afkomst samenbrengt, vastbesloten om de mens te verbroederen ondanks alles wat hen kan scheiden.

 

Bekend duo van De geheime driehoek, I.N.R.I , lacrima christi

 

Ellis Island

Ellis Island is de doorgang naar de American Dream. Tonio komt er, vol illusies, in 1907 aan. Door reisgezel Giuseppe bijstand te verlenen, wordt Tonio geweerd door zijn handicap. Hij is overgeleverd aan de genade van Vitto, een maffiose advocaat die hem een hoger beroep voorspiegelt waarmee zijn toegang tot het continent goedgekeurd zou kunnen worden. Als betaling moet hij werken als ronselaar voor de nieuwkomers, makkelijke en weerloze prooien. De jongeman is gebonden aan de hoopvolle verwachtingen van de mensen uit zijn dorp en aan de liefde die hij voelt voor Nadia. Hij aanvaardt het aanbod, ondanks de terughoudendheid van Giuseppe.

Scenarist van Het Kerkhof der Onschuldigen en De Wezentrein. Met historisch achtergronddossier.

 

De oorlogen van Albert Einstein

Tijdens de Eerste Wereldoorlog was Einstein, de antimilitarist, geschokt toen hij zag dat zijn grote vriend, de chemicus Fritz Haber, verstikkende gassen ontwikkelde. Maar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog was het dezelfde Einstein die president Roosevelt schreef en hem aanspoorde om een atoombom te ontwikkelen …