---

U kunt bij ons nog steeds bestellen. Wij brengen de boekjes dan persoonlijk langs op de fiets of eventueel met de auto. Vanaf 10 februari is afhaal ook mogelijk.  Wij ontvangen u bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

*VANAF HEDEN ZIJN WIJ DINSDAG, DONDERDAG EN ZATERDAG VAN 13:00 TOT 16:00 IN DE WINKEL AANWEZIG OM DE TELEFOON/MAIL TE BEANTWOORDEN*

 

 

CHATEAUX BORDEAUX AAN TAFEL HC 1 - De chef Iedereen weet dat een goede wijn des te beter smaakt bij het beste eten. Alexandra Baudricourt heeft dat in ieder geval goed begrepen. Daarom besliste ze een ​​restaurant te openen op het eiland van het familiale domein Le Chêne Courbe. Of het nu in de keuken of in de zaal is, door deze nieuwe activiteit gaat ze de verschillende facetten ontdekken van een wereld die minstens zo rijk is als die van wijn...
ALLAN MAC BRIDE HC 1-2 - De odyssee van Bahmes - De geheimen van Walpi
ATALANTE DE LEGENDE HC 11 -Terug naar de bron
UUR U HC 16 - De Notre- Dame van Londen
HAUTEVILLE HOUSE HC 16 - Melancholia
ARCTICA HC 11- Invasie
ZEVEN KANNIBALEN HC
DE ORDE VAN DE DRAKENRIDDERS HC 25 - De schaduwoorlog
ROBERT SAX HC 2- Verloren paradijzen
BOERKE BIJBEL 2
PANDA HC/SC 1 - En de meester - brandmeester

DE TIJGER ONTWAAKT VRIJE VLUCHT- In Bakersfield, California, zijn ontvoeringen schering en inslag en de oudste dochter van bankier Kelley wordt vermoord teruggevonden. Het is de gelegenheid voor de jonge Matt Monroe, een groene rekruut van de Pinkertons – het beroemde detectivebureau – om zijn echte vader op te sporen. Die blijkt niemand minder te zijn dan Chen Long, de Chinaman uit de gelijknamige reeks van Olivier TaDuc en Serge Le Tendre. Als een groot afscheidsfresco voert deze schemerachtige western je naar een verbluffende finale.
CHINAMAN INTEGRAAL 1-2-3
MADEMOISELLE J, 1938 HC 2
DUKE HC/SC 5 - Je bent een pistolero
NOTTINGHAM HC/SC 1 - Het losgeld voor de koning
SISCO SC 12 - Russische roulette
DE GROTE ZEESLAG HC - La hougue
YOKO TSUNO INTEGRAAL 9 - Geheimen en vloeken
XIII HC/SC 27 - Geheugen opgeladen
ONDANKS ALLES HC

*VERKOOP MDS VANAF 10 FEBRUARI*

NATASJA -Enkele  tinten grijs. Oplage 100 ex. Nederlandse uitvoering. Genummerd en gesigneerd- ZEER BEPERKT
MARINI -Oplage 200 ex. Franse uitvoering. genummerd en gesigneerd- ZEER BEPERKT
CHIMERE(S) 1887 HC 6 - Sterrennacht
ORKD & GOBLINS HC 8 - Snuffel
DE MEESTER INQUISITEURS HC 9 - Bakael
INDIANENREEKS - De complete serie deel 3 (Hans G> Kresse)
MARY JANE HC - Als de maatschappij je zag als een slachtoffer zou je dan niet al dood zijn?
LIMBO VOX AQUARUM - Prachtig tekstloos verhaal!
DICK MATENA'S ICONEN HC

 

GHOST KID
DETOX HC 2 - De aanvaarding
EEN NACHT IN ROME HC 4 SAMMY INTEGRAAL 1 1970-1973
BOB FISH & DE JONGE ALBERT - CHALAND HC/LUXE
TRIK – We’re doomed hc + cd BRULL #6
AGATHA CHRISTIE SC 6- ABC-Mysterie
LADY MECHANIKA BLOED 1 EN 2 SC
U-47 HC 13
BATMAN LAST KNIGHT ON EARTH 1 EN 2 SC
MARVEL AVENGERS JOURNEY INFINITY 5 EN 6 SC

 


Een liefdesverhaal van achteren naar voren. Een platonische maar eeuwige passie tussen twee mensen. Aan de ene kant heb je Ana. Charismatische zestiger, net gepensioneerde voormalige burgemeester, getrouwd en moeder. Een strijdster met een groot hart die respect afdwingt. Aan de andere kant heb je Zeno. Een verstokte vrijgezel, een boekhandelaar aan de vooravond van zijn pensioen, die al veertig jaar schrijft aan zijn doctoraatsthesis fysica. Een vrijgevochten en reislustige ziel, verleidelijk en mysterieus. In de loop der jaren hebben ze samen een onmogelijke en onuitputtelijke liefde geweven. Langs alle excuses die haar in de weg hebben gestaan, reizen we terug in de tijd, langs de meanders van deze romance… tot bij haar ontstaan. Met Ondanks alles biedt Jordi Lafebre ons zijn eerste album als volwaardig schrijver-tekenaar, met alle poëzie en tederheid die hem kenmerken. Een complexe, amoureuze puzzel, die hij bedreven opbouwt in aparte scènes… die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een hit! Een striproman van bijna 600 pagina's van een zo goed als onbekende jonge Amerikaanse auteur, die door de Amerikaanse pers al de hemel in is geprezen: zo riep Time Magazine BLANKETS uit tot beste strip van 2003.
BLANKETS is een autobiografisch, eerlijk en ontroerend liefdesverhaal, getekend in een eenvoudige maar effectieve stijl, die voor een groot publiek toegankelijk is. Craig Thompson werkte een aantal jaren aan deze imponerende beeldroman waarin hij in woord en beeld vertelt hoe hij opgroeide in de Amerikaanse plattelands-staat Wisconsin in een zeer christelijk gezin. In een wervelende stijl brengt Thompson zijn jeugd tot leven: de jongensspelletjes met zijn broertje, zijn strenge vader en de allesoverheersende kerk. Hij vertelt hoe hij zich langzaam losmaakte uit dit verstikkende milieu, wat in een stroomversnelling komt als hij tijdens een kerkkamp verliefd wordt op de mooie Raina. Ondanks de aanvankelijke tegenwerking van hun omgeving beleven ze een hevige romance die voor Craig een keerpunt in zijn leven zal betekenen.

 

 

 

                                                         

Author Mariko Tamaki and illustrator Rosemary Valero-O’Connell bring to life a sweet and spirited tale of young love in Laura Dean Keeps Breaking Up with Me, a graphic novel that asks us to consider what happens when we ditch the toxic relationships we crave to embrace the healthy ones we need.

Laura Dean, the most popular girl in high school, was Frederica Riley's dream girl: charming, confident, and SO cute. There's just one problem: Laura Dean is maybe not the greatest girlfriend.
Reeling from her latest break up, Freddy's best friend, Doodle, introduces her to the Seek-Her, a mysterious medium, who leaves Freddy some cryptic parting words: break up with her. But Laura Dean keeps coming back, and as their relationship spirals further out of her control, Freddy has to wonder if it's really Laura Dean that's the problem.