---

*

KRIEK welcom to Creek Country 50 portretten uit de folk country & bluegrass 

Creek Country boek met cd. Erik Kriek brengt als stripmaker en illustrator vele eenzame uren achter de tekentafel door. Strips maken is monnikenwerk en muziek is een vaste kompaan bij die arbeid. Met deze portretten brengt hij nu een getekende hommage aan al de artiesten wier muziek hem door de jaren heen heeft geïnspireerd en zijn werk heeft helpen veraangenamen. Vele van de door hem geportretteeerde artiesten zijn niet meer in leven, maar hun muziek leeft eeuwig voort. Laat Erik u bij de hand nemen en meevoeren naar Creek Country. De cd in het boek bevat een prachtige selectie van hun songs, uitgevoerd door Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen, met muzikale bijragen van de Lasses en Erik himself.

*

JUNCKER Alleen in Berlijn  Geïnspireerd door getuigenissen van Russische en Duitse vrouwen die er alleen voor stonden aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Nicolas Juncker’s potloodtekeningen benadrukken de grijsheid van het bestaan in het nagenoeg verwoeste Berlijn. De gebruikte kleuren benadrukken de felheid van de bombardementen, de haat en het fascisme. Ze laten met name de vrouwen met niets dan intense angst en hulpeloosheid achter. Niets zal meer zo zijn als het was. Maar het leven gaat door…

 

TUSSEN VIER MUREN 
Veroordeeld voor daden van georganiseerde misdaad, vertelde Jean-Claude Pautot Laurent Astier over de gevangenis, de overvallen, de schuilplaatsen en de vluchten. In de traditie van de grote Amerikaanse auteurs schreven ze een fictie die rechtstreeks op de werkelijkheid was geïnspireerd.

Een stripboek zo sterk als een leven!

"Mijn baan staat in mijn dossier: overvaller met meerdere overtreders. Het is het enige wat ik kan doen. Vanaf het begin wist ik dat het slecht zou eindigen. Maar ik wist niet waar of wanneer. En nog minder hoe . En zelfs als iemand het me had verteld, zou het niets hebben veranderd.’’

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

NEVADA sc/hc 1/3 Lone star 

Nevada Marquez schakelt tussen twee werelden: die van de herinneringen aan de verovering van het Wilde Westen en die van het meedogenlozere Hollywood en de opkomende filmindustrie. Als verantwoordelijke voor het welvaren van de filmstudio's, vertrekt Nevada naar Mexico op zoek naar een vermiste western-acteur. Tijdens een alcoholische trip naar de andere kant van de Rio Grande beseft hij dat hij beter in Hollywood was gebleven.

 

Een weergaloze western-detective in drie delen

 

AGENT 327 integraal 6 jaren 2001-2002
JUNK 1 Terugkeer
INSPECTEUR BAYARD hc 2 - De draken van de duivel
ELSJE sc/hc 10 Bruggers
JANUARY JONES sc/hc 11 - Jachtkruiser
STORM HOMMAGE
Jubileum 45 jaar  sc/hc/dossier editie Storm bestaat 45 jaar en 11 auteurs brengen op geheel eigen wijze een hommage aan de stoere stripheld die in 1975 het levenslicht zag. Fred de Heij, Robbert Damen, Kenny Rubenis, Noël Ummels, Przemyslaw Klosin, Kim Duchateau, Dick Matena en Gerben Valkema stortten zich op de fantastische wereld van Pandarve en laten nieuwe kanten van Storm en zijn metgezellen zien. Ook Martin Lodewijk, Romano Molenaar en Jorg de Vos leveren een bijdrage in de vorm van een kort verhaal De poort naar Ellders.
BLOEDKONINGIN TSEU HI - De drakenvrouw 2
DWERGEN sc 13 - Fey van de tempel
ORKS 7 GOBLINS sc 7 - Braagman
WEST LEGENDS - Wyatt Earps last hunt
LES MISÉRABLES sc/hc 1 Fantine
ENOLA HOLMES 2 De zaak lady Alistair
GIBRAT Mattéo 5e periode september 1936 - januari 1939

GILLES DE GEUS DE GEUS integraal deel 2 met tekening van Hanco Kolk en Peter de Wit inclusief ex-libris, wij kunnen nog een paar klanten hiermee blij maken.! 

                                                      *
WASCO puzzel PINGUINSTAD 1000 stukjes Een unieke puzzel in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren. Met als extra, een genummerde poster van de puzzel en een pinguin stripboek.
WASCO KATTENSCHEURKALENDER 2021  Wat is dit weer een supermooie scheurkalender van de hand van Wasco. Als je niet van katten houdt, dan ga je er wel van houden als je al deze mooie katten ziet.
WASCO ALLES LEEFT wij hebben nog een paar mooie gesigneerde exemplaren binnen gekregen van dit prachtboek. Voorzien van een klein origineel stripje door Wasco.

                                                         *

Voor deze gesigneerde albums vragen wij gewoon de adviesprijs.

                                                         *

U kunt bij ons ook per mail uw stripalbums/grafische romans bestellen.
Wij kunnen uw bestelling binnen Amsterdam, persoonlijk thuis bezorgen of we versturen ze per post.nl aangetekend en verzekerd naar u op, kosten post.nl tarief tot 10 kilo is 8,95 u kunt mailen naar info@beeldverhaalamsterdam.nl