---SASMIRA integraal 1&2 

SASMIRA 1&2 integraal  Parijs, Île de la Cité. In een portiek ligt een oude vrouw langzaam te sterven. Stan geeft gehoor aan haar vreemde bede en krijgt van haar een mysterieuze ring en een foto van een jonge, onbekende vrouw. Hij realiseert zich niet dat dit het begin is van een zonderlinge en buitengewone reis. Stan raakt geobsedeerd door de foto en steeds meer vervreemd van de werkelijkheid. Samen met zijn verloofde Bertille gaat Stan terug in de tijd, op zoek naar de mysteries rondom de oogverblindende Sasmira. Ze trotseren het onbekende, zonder de redenen van deze gebeurtenissen te begrijpen. 

*

ALINE #2 Mag het een onsje meer zijn - Wat een feest om deze tweede ALINE 'Mag het een onsje meer zijn' te verwelkomen. Voor slechts 10 euro een stripblad boordevol talent, met een heerlijke absurde kijk op het leven. Auteurs : Charlotte Dumortier - Jeroen Funke - Typex - Wasco - Sam Peeters - Lukas Verstraete - Anne Stalinski - Sanne Boekel - Shamisa Debroeij - Michiel Van De Pol
SOLO sc 1 - Legatus
ENGELENVLUCHT hc 3/4 - Zeppelin boven de Theems
ARCADIA ARCHIEF REEKS 52 - De duivelse Alexia Tranen van bloed
DE VLEUGELS VAN DE AAP hc 3 - Chicago
U-47 hc 11 - Krijgsgevangenen
STAR WARS SC 1-2 rebellen en rovers
SPIDERMAN 3-4 Venom is terug 
DE EER VAN DE TZAROMS 1-2 Sterke familiebanden
compleet verhaal van de makers van Krasse knarren 

HUB de slang en de speer hc 1/3 Het Azteekse Keizerrijk, 1454 In de stad Tenocjtitlan gonst het al enige tijd van de geruchten. Ver buiten de stadsgrenzen worden mummies van wreed vermoorde jonge meisjes gevonden, allemaal in dezelfde houding. Om onrust te vermijden proberen de autoriteiten aan de zaak geen ruchtbaarheid te geven. Het onderzoek wordt toevertrouwd aan Slang, een wrede, doch efficiénte functionaris. De balangrijke priester Cozatl maakt zich zorgen omdat er aanwijzingen bestaan dat de moorden te maken hebben met zijn orde. Coatzl probeert zijn vriend Spper-Oog over te halen ook een onderzoek in te stellen. Slang en Spper-oog zijn opgeleid in het zelfde Huis van het Volk, hun relatie was vanaf het begin af aan buitengewoon slecht. Goed tekenwerk en een lekker leesbaar verhaal van wel 184 pagina's! voor de snelle beslissers met een exclusiefe First day print stofomslag

*

PACO ROCA - De schat van de Black Swan Na eindeloos speurwerk op de bodem van de Atlantische Oceaan stuit Ithaca Deep Sea op een antiek schip met daarin 2.234 gouden en 567.00 zilveren munten. De totale waarde bedraagt zo'n 500 miljoen dollar, de grootste schat ooit gevonden in een scheepswrak. Ithaca noemt het schip de Black Swan. Een pseudoniem, om duidelijk te maken dat de ware identiteit van het schip onbekend is. De Spaanse regering heeft echter sterke vermoedens dat het een Spaans fregat betreft en dat Ithaca dit donders goed weet. Ze stelt een team samen dat de waarheid boven tafel moet halen en ontketent daarmee een juridisch steekspel dat als Hollywood-thriller niet had misstaan.
De schat van de Black Swan is een geromantiseerde versie van het waargebeurde verhaal van de schat van de Nuestra Señora de las Mercedes, die in 1804 zonk voor de Portugesekust en in 2007 werd gevonden door het Amerikaanse bedrijf Odyssey Marine Exploration. Het verhaal werd geschreven door voormalig diplomaat Guillermo Corral van Damme. Hij werkte destijds voor de Spaanse overheid en was direct betrokken bij de juridische strijd tegen Odyssey.
Als groot fan van Paco Roco zeg ik gewoon lezen! Wat een fijn boek om even in je luie stoel te kruipen, en de bizare wereld om ons heen even buiten te sluiten. 

*

MAARTEN VAN DE WIELE - Guy de Maupassant Madame Catherine De welgestelde Madame Catherine verhuist van Parijs naar een groot landhuis op het platteland. Ze krijgt slaapproblemen en wordt het slachtoffer van verschrikkelijke nachtmerries. Ze kan het gevoel niet van zich afzetten dat er zich iets bovennatuurlijks afspeelt in het huis. Is het verbeelding of is haar leven echt in gevaar?
'Madame Catherine' is een bewerking van de 19e eeuwse novelle 'De Horla' van de Franse schrijver Guy de Maupassant.
  Wat een super fantastisch tekenwerk, om je helemaal in te verliezen, elke tekening ademt verstilde schoonheid.

*

GEVAARLIJKE DAMES EEN BALLADE - Dagboek van een opsluiting Valérie Zézé, ex-lerares Frans, zit opgesloten in de gevangenis van Vorst. Voor de achtste maal veroordeeld wegens diefstal zal ze moeten proberen om te gaan met het leven in hechtenis, met vriendschap, eenzaamheid en hoop. Ze moet leren begrijpen hoe ze geworden is wie ze nu is, hoe ze van de drugs af kan blijven en hoe ze de vrouw die ze is geworden achter zich kan laten. Dit waargebeurde verhaal is een indringende, grappige en ontroerende ode aan de hoop. Een aangrijpende vertelling over deze besloten wereld en de vrouwen die haar bevolken. ......‘Aangrijpend, grappig en vreselijk menselijk.’ – Prix Atomium de Bruxelles.

*

STEFAN VAN DINTHER -  Man & Kerel als stripfiguren  De kachel brandt, er is genoeg koffie en het dak lekt niet. Man en Kerel willen dan ook liever niets veranderen. Maar het moet. En dan gaan ze aan de slag. Ze ontdekken nieuwe mogelijkheden, draaien hun wereld een kwartslag en proberen een ei te bakken. Niet alles is even succesvol maar dat geeft niet Man & Kerel  blijven proberen. Een grafisch juweeltje  

*

BESTELLEN OF THUIS BEZORGEN

U kunt bij ons per mail  info@beeldverhaalamsterdam.nl of per telefoon 0206855100 een bestelling plaatsen.  U kunt deze dan zelf komen afhalen, of zonodig kunnen wij deze per post opsturen, tarief post nl.  Als het niet te ver van de winkel is kunnen we de bestelling ook langs brengen per fiets, alles op gepaste afstand natuurlijk en even van te voren per bank voldoen.