---

*

In verband met alle corona maatregels, zijn wij open van 12 tot 17 uur. U kunt aanbellen of kloppen als u iets wilt kopen. Kom alleen de winkel binnen en houd afstand van elkaar. Raak a.u.b niet alles aan, natuurlijk wel datgene wat u gaat aanschaffen! Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bizare tijd en hopen op uw begrip.

 *

CATEL - het verhaal van de Goscinny's Een heerlijke getekende roman door Catel over het wel en wee van de familie Goscinny. René Goscinny geboren in het Parijs van de jaren twintig, als telg uit een familie die werd verdreven uit Polen en Oekraïne. Zijn vader, chemicus, zoon van een rabbijn. Zijn moeder ,die de pogroms ontvlucht. Opa, drukker van Jiddische kranten. Zijn broer, plaaggeest Claude.Daarna de jaren in Argentinië, en de hartstochten van René: tekenen, lachen, schrijven. Terwijl rené zijn weg zoekt, wordt een deel van de familie in vernietegingskampen vermoord. René vertrekt naar New York, tekent en leeft er in armoede met zijn moeder. Later in Parijs en Brussel, zal René zijn bestemming vinden: schrijver van scenario's, sketches en verhalen. Lezen deze mooie roman over het doorzettings vermogen van René Goscinny, om als scenarist en tekenaar de wereld te veroveren met zijn humor.
CHARLES BURNS - Daedalus Een jonge, mysterieuze en gekwelde jongeman. Ongedefinieerde organische vormen. Realiteit is onmogelijk te scheiden van droom en fantasie. Degeneraties, hybride wezens in een hallucinogene en drukkende sfeer. Deze elementen zijn typerend voor het angstaanjagende universum van Charles Burns. Brian, een jonge, introverte student, is een fervent liefhebber van oude horrorfilms. Hij tekent zijn schriften vol met fantasierijke hersenspinsels. Samen met zijn vrienden organiseert hij regelmatig filmavonden. Op een van die avonden wordt Brian aangesproken door Laurie. Ze brengt de schuchtere jongen danig in de war. Het is het begin van een relatie maar ook van een mysterie
STEFFEN KVERNELAND - Vrijwillig dood 
 In dit autobiografisch werk blikt Kverneland terug op het leven van zijn vader die door zelf­doding om het leven komt vlak na Steffen’s 18e verjaardag. Een indringend portret van een man die met het leven worstelt, maar ook van een heel gezin, waar de dood lange tijd boven hing als een donkere wolk. Wat beweegt iemand om zich van het leven te beroven? Had zijn dood voorkomen kunnen worden? Hoe vind je vrede met zijn besluit Mooi maar ook heel triest verhaal! 
JAN BOSSCHAERT - PETER VAN GUCHT - Lut  2019: BBTK-Antwerpen bestaat 100 jaar en groeide van de kleinste afdeling van het ABVV uit tot één van de grootste 2035: De werknemers leven in een nachtmerrie. De dagen zijn zwarter dan de nachten. Na jarenlange rechtse regeringen met harde maatregelen en te weinig weerwerk van onderuit, werden alle sociale verworvenheden afgeschaft. Iedereen staat er alleen voor. Het verzet moet terug worden uitgevonden. Samen sterk!
STRIPGLOSSY 16 

*

BESTELLEN OF THUIS BEZORGEN

U kunt bij ons per mail  info@beeldverhaalamsterdam.nl of per telefoon 0206855100 een bestelling plaatsen.  U kunt deze dan zelf komen afhalen, of zonodig kunnen wij deze per post opsturen, tarief post nl.  
Als het niet te ver van de winkel is kunnen we de bestelling ook langs brengen per fiets, alles op gepaste afstand natuurlijk en even van te voren per bank voldoen.

 * 

Wij hebben komplete pakketten gemaakt van spannende en avontuurlijke stripreeksen,

voor een schappelijke  prijs.

*

Zoals u zult begrijpen zijn de geplande signeeracties uitgesteld tot een nader te bepalen datum.