---

MANCHETTE-TARDI integraal

MANCHETTE-TARDI integraal Soms mag je jezelf gelukkig prijzen dat je nog niet alles van de grootmeester Tardi hebt aangeschaft. Nu alle verhalen van Manchette en Tardi gebundeld in een prachtige kloeke uitgave. Dit is film(strip)noir op zijn aller best!
MIKA√čL ROSS - Het omgeval Plotseling is alles anders en is 'thuis'zijn huis niet meer. Dat is vooral lastig, als 'thuis' niet echt een plek is, maar een mens. Sinds Noel's moeder getroffen wordt door een beroerte, staat Noel's leven op zijn kop. De snor zegt ineens dat hij niet meer in zijn flat in Berlijn kan blijven wonen. Hij moet zelfs weg uit Berlijn, weg van thuis, naar een compleet nieuwe omgeving, een woongemeenschap in Nedersaksen.Voor het eerst in z'n leven staat Noel er alleen voor, en heeft hij met heel veel andere mensen te maken.Maar wie kan hij vertrouwen? Wie mag hij, en wie houdt van hem?
MELVILLE - Het verhaal van Samuel Beuclair Na zijn eerste roman, trekt Samuel Beuclair zich terug in Melville, in het huis van zijn overleden vader, die net als hij een roman-schrijver was. Als slachtoffer van een schrijversblok en liefdesverdriet, komt hij niet aan schrijven toe. Hij hoopt in de omgeving waar hij is opgegroeid, en een deel van zijn jeugd doorbracht rust te kunnen vinden. Maar de spoken uit zijn verleden keren terug, legendes en  demonen komen tot leven in Melville.
Batman - Brian Azzarelo en Eduardo Risso
JAN KORDAAT integraal 4 
OLIVIER BLUNDER sc/hc 2 - Olivier Blunder is zo gebleven
HILDA 
nu de eerste drie delen Hilda en de trol - Hilda en de reus van middernacht Hilda en de vogelparade nu in een zeer prijsvriendelijke softcover editie BEKENT VAN NETFLIX

 

*

TINTIN - Les premieres pas sur la lune oplage 3000 exemplaren

TINTIN - c'est l 'aventure objectif lune 2019 'GEO'

TINTIN kalender en agenda 2020 zijn binnen thema "auto's"

HUGO PRATT kalender 2020 

 

Voor meer info:  www.stripspeciaalzaak.be