---

ERIC HEUVEL & HEIN DE KORT signeren 31 mei vanaf 15.00 uur bij ons in de winkel hun nieuwe albums

 

WAS GETEKEND ERIC HEUVEL - Eric Heuvel viert in 2019 zijn 30 jarig jubileum als professioneel stripmaker. In dit album een uitgebreid overzicht van zijn werk met veel onbekend beeldmateriaal en grote illustraties.
AGENT 327 - integraal deel 3 hc en luxe editie 
YTHAC sc/hc 15 - Imperator express
STORM - KRONIEKEN ROODHAAR  hc 5- dossiereditie
TIAGO SOLAN hc 2 - Bouzkachi -
Tiago Solan, een veteraan eliteschutter, wordt aangeworven als huurling door de verleidelijke en doortastende Ophelia Conti. Deze jonge, rijke, Italiaanse weduwe vertrouwt hem een stoutmoedige opdracht toe: een losgeld van miljoenen euro voor gevaarlijke terroristen in het midden van de Libische woestijn in handen krijgen. Haar ware doel: zich wreken op de moordenaars van haar man. In nagedachtenis van een echtgenoot, in naam van een wapenbroeder hebben Ophelia en Tiago elk hun redenen om de begunstigden van deze lucratieve en bloederige business te laten boeten in deze geopolitieke thriller stikvol adrenaline
IN VINO VERITAS hc 2 - Toscane -
 Lionello en Tessa Tomasini zijn broer en zuster. Ze hebben elk ook wijngaarden, maar hun methoden en filosofie zijn compleet tegengesteld. Zuiver en hard van aanpak, produceert Tessa een bio wijn van uitstekende makelij. Lionello is dan weer een ster in de Toscaanse wijnbouw. Hij heeft een formidabele productiecapaciteit, high tech technologie en deinst voor geen enkele investering terug om zijn fortuin en roem te vergroten. Broer en zuster zijn zo allergisch aan mekaar dat ze al jaren niet meer praten.
Maar Ortensia, de gewiekste grootmoeder die hen heeft opgevoed, heeft in haar testament een uitdaging voor ze genoteerd die ze gaat verplichten samen te werken
KIM - Madelfried 2 
SUUS & SAS 15 - Boybubbel
WUNDERWAFFEN hc 9 - De laatste gast
UCHRONIE(S) - New Delhi 3 
META-BARON hc 6 - De naamloze Techno-Baron
DE DERDE ZOON VAN ROME hc 1 - Martius - 
De zwarte orde die heeft gezworen Rome te vernietigen! We kennen de legende over het ontstaan van Rome, gesticht door de tweeling Romulus en Remus, vruchten van de vereniging van Mars en de Vestaalse maagd Rhea Silvia, gered uit de Tiber en opgevoed door een wolvin. Maar we weten niet dat een ander kind werd geboren uit de gedwongen vereniging van Rhea met haar oom Amulius. Deze derde zoon en zijn partizanen staan aan de oorsprong van een geheime orde die de geschiedenis van Rome voorgoed gaat be├»nvloeden en veranderen.
DE DERDE ZOON VAN ROME hc 2 - Eunous, de eerste Spartacus 
ORKS & GOBLINSsc/hc Gr'im 
SENSEI sc 3 - Het rijk der zeven vaandels
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS sc 9 - Napoleon 3
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS sc 10 - Lodewijk XIV 2/2
DE MEIMOORDEN 1940-1948 sc/hc Rotterdam, mei 1940. De stad is een militaire bijenkorf, bevolkt door legeronderdelen die vaak niet van elkaars bestaan op de hoogte zijn. In de binnenstad, waar prostituees en illegale speelholen de sfeer bepalen, wordt een halfdronken taxichauffeur laf neergestoken. In zijn taxi vindt men een tas vol defensiegeheimen. Als zijn zoon, Maalbeek junior, op jacht gaat naar de moordenaar van zijn vader wordt hij al snel geconfronteerd met nog meer geweld.
DIABOLIK 1 - Diabolik, wie ben jij
DE KRONIEKEN VAN AMORAS 4 - Gardavu


Voor meer info:  www.stripspeciaalzaak.be