---

Vrijdag 5 april vanaf 17 uur signeert Job van der Molen zijn eerste graphic novel OPENBARINGEN

OPENBARINGEN - Job van der Molen Als een lager wal geraakte neonazi in stukken gesneden wordt aangetroffen in zijn appartement, is het aan inspecteurs Elvira Muller en Andrej Ruzedsky de moord te onderzoeken. Uit de hand lopende massabetogingen en tegenwerkende veiligheidsdiensten maken dat echter nagenoeg onmogelijk. Elders in de stad begint een zichzelf drogerende arts zijn grip op de werkelijkheid te verliezen, waardoor hij verdachte wordt in het moordonderzoek. Miquel Bulnes en Job van der Molen werkte Openbaringen uit als graphic novel en tevens als roman. En stevige politiethriller, lekker tekenwerk met een vette knipoog naar Blacksad!

TEX WILLER - Gerechtigheid in Corpus Christie 
TYLER CROSS - Miami
TANGUY EN LAVERDURE hc/sc 30 - De derde factor 
NILS hc 2 - Cyan
MARSHAL BASS - hc  Yuma
UUR U hc 13 - Stupor mundi
PRINS VALIANT hc 32 - 1968 
ARGUS - De biografie, leven en werk van een nieuwsjager
JONAS FINK - integraal 1-2 kompleet luxe edtie oplage 150 exemplaren

FRANCOIS WALTERY - 'Une vie en dessins' Een prachtig mooi uitgegeven boek door uitgeverij Champaka 384 pagina's schoonheid.

ROBERT DEUTSCH - Turing  Computerpionier, codekraker en wiskundig genie: er is bijna geen wetenschapper in de 20ste eeuw geweest die ons huidige bestaan zo heeft gevormd als Alan Turing. Maar wie was deze man eigenlijk? Hoe leefde en werkte hij? En wat leidde tot zijn tragische zelfmoord op pas 41-jarige leeftijd? Turing ontcijferde het Duits Enigma coderingssysteem in de tweede wereldoorlog. Dit is één van de grootste prestaties in de tweede wereldoorlog, die de alliantie de uiteindelijke overwinning heeft gebracht. Robert Deutsch belicht in ‘Turing’ een buitengewoon leven dat heen en weer ging van koninklijke ridderslag naar geheime homoseksualiteit, van geniale vindingrijkheid naar diepe depressie. Robert Deutsch belicht in ‘Turing’ een buitengewoon leven dat heen en weer ging van koninklijke ridderslag naar geheime homoseksualiteit, van geniale vindingrijkheid naar diepe depressie

PENELOPE BAGIEU - Wereldwijven 2  Who da boss? De wereldwijven! Sonita, een Afghaanse rapper en activiste, Nellie, een negentiende-eeuwse onderzoeksjournaliste, Cheryl, marathonloopster, Phoolan boevenkoningin en symbool van de onderdrukten in India: deze vrouwen lieten zich door niets en niemand tegenhouden. Wereldwijven 2 bevat naast deze vier verhalen nóg elf aangrijpende, maar tegelijk vrolijke biografieën over inspirerende vrouwen die de wereld naar hun hand zetten. Bagieu sleept - terecht - deze indrukwekkende dames bij de haren uit de vergetelheid en schudt daarmee de lezer op indringende doch vriendelijke wijze wakker.30 JAAR SHERPA & BOEKPRESENTATIE LIANG ONG 

Zaterdag 13 april vanaf 15 uur vieren wij 30 jaar uitgeverij Sherpa. De uitgeverij geeft dit extra glans met een prachtige speciale uitgave van  "DE VROUWEN VAN LIANG ONG"
Er verschijnt een luxe editie met originele tekening voor € 99. De originele tekeningen exposeren wij in onze galerie, na aanschaf kunt u zelf een mooi origineel uitzoeken.
Let op! het kiezen van een origineel  kan alleen op zaterdag 13 april.