---

AGENDA SIGNEREN 

NIEUW OKTOBER 

TYPEX - ANDY WARHOL- De vele levens van Andy warhol , sodemieters wat een kloek boek! In tien delen ontvouwt zich het opwindende en getroebleerde levensverhaal van een van de grootste artiesten van onze tijd, tegen de achtergrond van de meest enerverende periode aller tijde: DE TWINTIGSTE EEUW, van de jaren '30 tot de jaren '80! Waar alles waar je nu van houdt en walgt, zijn oorsprong vindt!  Absolutely Fabulous!

*

JACKCOOL HC 2 - 1967 -Tot acid zult gij wederkeren
BALADE VAN DUSTY HC 2 - Onder de hoede van de freaks
EEN NACHT IN ROME HC 3
SCHUITEN/SOKAL - AQUARICA HC 1 - Roodhaven
LIBERGE - DE LIJKWADE HC 1 - Lirey 1357
HOLMES (1854/1891?) HC 3 - De schaduw van de tijd 
ORAKEL HC 6 - De getormenteerde
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS HC/SC 5 - Saladin
ZIJ SCHREVEN GESCHIEDENIS HC/SC 6 - Napoleon 2 
ANDROÏDEN SC 3 - Invasie
DE BEUL SC 1- Goddelijke gerechtigheid 2 - Maskerade
MUSTURI - 
Beating De Finse tekenaar Tommi Musturi – bekend als auteur van ‘The Books of Hope’ en ‘Walking with Samuel’ - is al twee decennia actief als illustrator en striptekenaar. ‘Beating’ is een selectieve bundeling van Musturi’s illustraties en tekeningen die eerder verschenen als poster of in fanzines, kunstboeken, tijdschriften met een zeer beperkte oplage dan wel voor een heel klein publiek en nu zo goed als onvindbaar zijn. Ook schetsen uit Musturi’s schetsboeken en onuitgegeven tekeningen zijn opgenomen in dit uitbundig verzamelboek
SIEGFRIED WOLDHEK - Lekker tekenen MOLWIL - KINDERLAND
Oost-Berlijn aan de vooravond van Die Wende. Mirco Watzke zit in de tang. De doorgaans zo voorbeeldige leerling uit klas 7a heeft mot met een paar lompe ouderejaars en de enige die hem daarbij kan helpen is uitgerekend die rare nieuwe uit de parallelklas….Kinderland is een innemend verhaal over moed, vriendschap, gevluchte klasgenoten, afgesloten straten, de Freie Deutsche Jugend en heel veel tafeltennis. Het schetst op kleurrijke wijze hoe het is om op te groeien in een socialistische staat die enkel nog door kinderen te begrijpen is

 

PEDROSA - De gouden eeuw In een lang vervlogen maar tegelijk modern aandoende tijd wordt een koninkrijk geteisterd door hongersnood en gekonkel in de hoogste regionen van het hof. Als de oude koning sterft, maakt zijn dochter Tilda zich op om de troon te bestijgen. Met de steun van de wijze Tankred en haar vertrouweling Bertil wil ze de nodige hervormingen doorvoeren om haar volk te verlossen van het juk. Maar door een complot van haar jongste broer wordt ze plots ver weg verbannen. Tilda beslist om haar koninkrijk te heroveren en laat zich daarbij leiden door vreemde tekens. Samen met haar twee toeverlaten begint ze aan een lange tocht waarbij ze hun lot verbinden aan de Gouden Eeuw. Meer nog dan een legende of een verhaal over vrije mannen en hun strijd, is het een vergeten boek waarvan de kracht zo groot is dat ze de wereld kan veranderen.

*

BRECHT EVENS Het amusement Drie twintigers. De exuberante, paradijselijke grootstad ligt aan hun voeten. Maar Rodolphe zit opgesloten in zijn hoofd, Jona wordt ingehaald door zijn kwalijke reputatie en Victoria wordt beteugeld door een cordon bezorgde vrienden. In deze pulserende mozaïek kruisen ze elkaar, in taxi, restaurant en discotheek, één zwoele zomernacht lang.


AGENDA 

Het wordt een druk en goed najaar voor de fans van het Beeldverhaal. Het is ons gelukt om de crème-de-la-crème van het hedendaagse beeldverhaal te verleiden om hun spiksplinter nieuwe album bij ons te komen signeren.

 

Vrijdag 2 november van 17 tot 19 uur 
Signeersessie Nicolas Wauters en Mikael Ross TOTEM
Als zijn broer ernstig ziek blijkt te zijn, wordt Louis hals over kop op zomerkamp gestuurd in de Ardennen. Voor de 12-jarige jongen voelt het als een andere wereld. Er wordt stiekem gedronken en geblowd, sommige jongens hebben pornoblaadjes bij zich en er heerst een strenge pikorde. Louis heeft moeite zijn plek te vinden. Hij sjokt met zijn ziel onder de arm door de regen, piekerend over het redden van zijn broer. Maar alles verandert als hij tijdens het grote feest de vos als totemdier krijgt toegewezen.

Vrijdag 9 november van 17 tot 20 uur 
Signeersessie "Het amusement" Brecht Evens

Deze geweldige tekenaar stond al geruime tijd op onze bucket list. Het is dan ook een grote eer dat Brecht Evens naar Amsterdam komt om bij ons zijn fantastische nieuwe boek te signeren.
Er worden speciaal voor deze gelegenheid 13 verschillende piezografie prints gemaakt, van elk design één exemplaar, gesigneerd door Brecht Evens

Vrijdag 23 november van 17 tot 20 uur 
Boekpresentatie "Blake en Mortimer - Vallei van de onsterfelijken " Peter van Dongen & Teun Berserik 
Een Blake & Mortimer van Hollandse bodem, super dat dit mogelijk is gemaakt door deze twee tekenaars Peter van Dongen en Teun Berserik. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door een zéér speciale gast. VOL Hier voor kan men niet meer reserveren 

 

voor meer info
www.stripspeciaalzaak.be