---

AGENDA SIGNEREN 

NIEUW OKTOBER 

PEDROSA - De gouden eeuw In een lang vervlogen maar tegelijk modern aandoende tijd wordt een koninkrijk geteisterd door hongersnood en gekonkel in de hoogste regionen van het hof. Als de oude koning sterft, maakt zijn dochter Tilda zich op om de troon te bestijgen. Met de steun van de wijze Tankred en haar vertrouweling Bertil wil ze de nodige hervormingen doorvoeren om haar volk te verlossen van het juk. Maar door een complot van haar jongste broer wordt ze plots ver weg verbannen. Tilda beslist om haar koninkrijk te heroveren en laat zich daarbij leiden door vreemde tekens. Samen met haar twee toeverlaten begint ze aan een lange tocht waarbij ze hun lot verbinden aan de Gouden Eeuw. Meer nog dan een legende of een verhaal over vrije mannen en hun strijd, is het een vergeten boek waarvan de kracht zo groot is dat ze de wereld kan veranderen.

*

BONNEVILLE 2
YOKO TSUNO INTEGRAAL 4- Vinea in gevaar
NATASJA INTEGRAAL 1
THE REGIMENT SC 2 -het verhaal van de sas
DE OORLOG WINNEN SC 1 -Ciudalia
CHINA LI HC 2 - Shanghai
IRONS SC 1 -Ingenieur-adviseur
BONNEVILLE HC 2- 1968
RAVIAN INTEGRAAL 7
MEGASIN GENERAL INTEGRAAL 3
COLLECTIE GETEKEND - Kivu
H.G.WELLS HC de onzichtbare man
DE BROKKENMAKERS INEGRAAL 4
EMMA EN CHARLOTTE SC 3 - Als de glitter is verdwenen
DE HARTENDIEFJES SC 2 wie de schoen past..
BERENTAND HC 6 Silbervogel
ZIE MIJ - VIVÉS
GUUST COLLECTIE CHRONOLOGISCH 19-20
VROUWEN IN HET WIT SC 40
DIRKJAN 24
MONK- engels

BRECHT EVENS Het amusement Drie twintigers. De exuberante, paradijselijke grootstad ligt aan hun voeten. Maar Rodolphe zit opgesloten in zijn hoofd, Jona wordt ingehaald door zijn kwalijke reputatie en Victoria wordt beteugeld door een cordon bezorgde vrienden. In deze pulserende mozaïek kruisen ze elkaar, in taxi, restaurant en discotheek, één zwoele zomernacht lang.AGENDA 

Het wordt een druk en goed najaar voor de fans van het Beeldverhaal. Het is ons gelukt om de crème-de-la-crème van het hedendaagse beeldverhaal te verleiden om hun spiksplinter nieuwe album bij ons te komen signeren.

 

Vrijdag 2 november van 17 tot 19 uur 
Signeersessie Nicolas Wauters en Mikael Ross TOTEM
Als zijn broer ernstig ziek blijkt te zijn, wordt Louis hals over kop op zomerkamp gestuurd in de Ardennen. Voor de 12-jarige jongen voelt het als een andere wereld. Er wordt stiekem gedronken en geblowd, sommige jongens hebben pornoblaadjes bij zich en er heerst een strenge pikorde. Louis heeft moeite zijn plek te vinden. Hij sjokt met zijn ziel onder de arm door de regen, piekerend over het redden van zijn broer. Maar alles verandert als hij tijdens het grote feest de vos als totemdier krijgt toegewezen.

Vrijdag 9 november van 17 tot 20 uur 
Signeersessie "Het amusement" Brecht Evens

Deze geweldige tekenaar stond al geruime tijd op onze bucket list. Het is dan ook een grote eer dat Brecht Evens naar Amsterdam komt om bij ons zijn fantastische nieuwe boek te signeren.

Vrijdag 23 november van 17 tot 20 uur 
Boekpresentatie "Blake en Mortimer - Vallei van de onsterfelijken " Peter van Dongen & Teun Berserik 
Een Blake & Mortimer van Hollandse bodem, super dat dit mogelijk is gemaakt door deze twee tekenaars Peter van Dongen en Teun Berserik. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door een zéér speciale gast.

 

voor meer info
www.stripspeciaalzaak.be