---

AGENDA SIGNEREN 

NIEUW SEPTEMBER 

Dirk-Jan Hoek signeert zaterdag 29 september vanaf 16 uur zijn nieuwe graphic novel
'De Hemingway triatlon'
U bent van harte welkom om dit prachtalbum te laten signeren.  Dit doen wij in Cubaanse stijl met een mojito alla Hemingway!

*

BRECHT EVENS Het amusement Drie twintigers. De exuberante, paradijselijke grootstad ligt aan hun voeten. Maar Rodolphe zit opgesloten in zijn hoofd, Jona wordt ingehaald door zijn kwalijke reputatie en Victoria wordt beteugeld door een cordon bezorgde vrienden. In deze pulserende mozaïek kruisen ze elkaar, in taxi, restaurant en discotheek, één zwoele zomernacht lang.

WASCO - 1000 Pinguins
GIBRAT - Matteo 4 Augustus september
DE BEUL hc 1 - Goddelijke gerechtigheid
DE BEUL hc 2 - Maskerardes
14-18 hc 3  - Invasie
ANDROÏDEN hc3 - De drakengrot
ELFEN sc 15
MEESTER INQUISITEURS sc 5
DATING FOR GEEKS sc 8 - 8-Bit
ELSJE 6 Robo sapiens
JANUARI JONES sc/hc 10 - Flying down to Rio 
ROEL DIJKSTRA sc/hc  2 - Viva Pamplona
DOUWE DABBERT sc/hc 15 - Bedrog van Balthazar
EKHÖ sc/hc 7 - Swinging London
RHONDA sc/hc 3 - Route 66 
BLUEBERRY hc/luxe  4 - Gebroken neus/De wereld van Giroud  SHERPA
STRIPGLOSSY  10

AGENDA 

Het wordt een druk en goed najaar voor de fans van het Beeldverhaal. Het is ons gelukt om de crème-de-la-crème van het hedendaagse beeldverhaal te verleiden om hun spiksplinter nieuwe album bij ons te komen signeren.

Zaterdag 29  september van 16 tot 19 uur 
Boekpresentatie - Expo "De Hemingway triathlon" Dirk-Jan Hoek
Een prachtige roman over de laatste jaren van Hemingway door Dirk-Jan Hoek. Bij het zien van de originele pagina's dachten wij meteen aan een expositie. De prachtige originele en geïnkte prints zijn in onze galerie te koop.

Vrijdag 2 november van 17 tot 19 uur 
Signeersessie Nicolas Wauters en Mikael Ross TOTEM
Als zijn broer ernstig ziek blijkt te zijn, wordt Louis hals over kop op zomerkamp gestuurd in de Ardennen. Voor de 12-jarige jongen voelt het als een andere wereld. Er wordt stiekem gedronken en geblowd, sommige jongens hebben pornoblaadjes bij zich en er heerst een strenge pikorde. Louis heeft moeite zijn plek te vinden. Hij sjokt met zijn ziel onder de arm door de regen, piekerend over het redden van zijn broer. Maar alles verandert als hij tijdens het grote feest de vos als totemdier krijgt toegewezen.

Vrijdag 9 november van 17 tot 20 uur 
Signeersessie "Het amusement" Brecht Evens

Deze geweldige tekenaar stond al geruime tijd op onze bucket list. Het is dan ook een grote eer dat Brecht Evens naar Amsterdam komt om bij ons zijn fantastische nieuwe boek te signeren.

Vrijdag 23 november van 17 tot 20 uur 
Boekpresentatie "Blake en Mortimer - Vallei van de onsterfelijken " Peter van Dongen & Teun Berserik 
Een Blake & Mortimer van Hollandse bodem, super dat dit mogelijk is gemaakt door deze twee tekenaars Peter van Dongen en Teun Berserik. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door een zéér speciale gast.

 

voor meer info
www.stripspeciaalzaak.be