---

Nieuwsbrief #20-06-2018

NIEUW VERSCHENEN

EXILE KOÏOS

EXILE HC 1 - Koïos  2189, Milaan. De Glory is het vlaggenschip van de menselijke ruimtevloot. Alles wordt in gereedheid gebracht voor een interstellaire vakantievlucht. Voor kapitein Sonntag is het routine: tijdens de vlucht kan hij 27 daagjes wegdromen in een stasekamer... Maar als hij wakker wordt, is niets nog wat het lijkt: de Glory raakte op drift en is te pletter geslagen op een heel andere bestemming! Sonntag zit nu samen met de andere overlevenden vast op de planeet Kayenn. Ze proberen het te rooien in een geïmproviseerde stad rond het wrak van hun ruimteschip. Waarom zijn ze op deze vervloekte plek gestrand? En zullen ze er ooit wegraken?

*

SNEEUW DE OORSPRONG hc 3 Het verloren paradijs
MOOIE ZOMERS sc 4 - Krijger op rust
XIII MYSTERY sc/hc 13 - Alan Smith
THEODOOR CLEIJSTERS sc/hc  -
De laatste reis van de Amok Nathalie en Arthur zijn in blije verwachting van een broertje of een zusje voor hun dochtertje Samantha. Op kerstavond vertellen ze het heuglijke nieuws aan de trotse grootouders. Het glas wordt geheven en dan verliest Nathalie plots wat bloed. Zwangerschapscomplicaties! Ze moet de rest van de zwangerschap platte rust houden en is veroordeeld tot kruiswoordpuzzels en bingewatchen. Om helemaal gek van te worden!

*

VASCO 28 - Lombardische zaken
RIK RINGERS NIEUWE AVONTUREN  3 - De perfecte moord
ALFA EERSTE WAPENFEITEN 5 - Het uur waarop de hyena's drinken
AIMEE DE JONGH/ZIDROU  - Bloesems in de herfst 
BOSSCHAERT/ZIDROU -
Horizontaal Dagboek van een uitgestrekte zwangerschap Nathalie en Arthur zijn in blije verwachting van een broertje of een zusje voor hun dochtertje Samantha. Op kerstavond vertellen ze het heuglijke nieuws aan de trotse grootouders. Het glas wordt geheven en dan verliest Nathalie plots wat bloed. Zwangerschapscomplicaties! Ze moet de rest van de zwangerschap platte rust houden en is veroordeeld tot kruiswoordpuzzels en bingewatchen. Om helemaal gek van te worden!

*
COLLECTIE 1800 DR WATSON hc 2 slot van het tweeluik 
MEESTER INQUISITEURS hc 4 - Mihael
SINT BARTHOLOMEUS hc 2/3 - Dood hen allen!
EEN LEVEN MET ALEXANDRA DAVID-NEEL hc2/3 
DWERGEN sc 5
ELFEN sc 14
ONTHOOFDE ARENDEN sc 24 - 
SAMOERAI sc 11 - De sabel en de lotus 
SAMOERAI ORIGIN sc - 1 Takeo
GUUST DE ULTIEME COLLECTIE - 15 Welterusten Flater -16 Flaters, floppen en flouzen 

*

BATMAN HERBOREN 2 - Ik ben zelfmoord 
FABLES - Boek 10

ZOMERAANBIEDING FRANQUIN 
BOEVEN OP DE KERMIS - DE ROBINSONS OP HET SPOOR - DE SUPER QUICK - DE GRAAF IS VERSTROOID -  EEN RUSTIGE VAKANTIE  €15 per deel

Daedalus en lion liggen vanaf vrijdag 22 juni in de winkel 

voor meer info www.stripspeciaalzaak.be