---

Nieuwsbrief #01-08-2017

AUGUSTUS BEGINT GOED

 

NOU MOE?! DÉ ULTIEME GUUST-COLLECTIE


GUUST CHRONOLOGISCH 1-2 alle Guust strips chronologisch in 21 hardcovers, tekeningen geremasterd en opnieuw ingekleurd, inclusief een dedicas in elk album.Zeer beperkte oplage!
BLUEBERRY INTEGRAAL 4
GROTE ZEESLAGEN HC 2 -
Trafalgar
BLOED VAN DE LAFAARDS HC 4 -
Een hels onderzoek
BUCK DANNY CLASSIC SC 4 - Duivelseiland
YOKO TSUNO SC 18 - De tempel der onsterfelijken
DE LAATSTE GRENS SC 4
RANI SC 6 -
De veroordeelde
DE BANK SC 6 - 1882-1914 Derde generatie deel 2
IR$ SC 18 -  Kate's hell
WAAR DE MIEREN GAAN HC ONESHOT - Waar gaan ze toch heen, die lange slierten mieren die onvermoeibaar door de straten van zijn dorp en door het woestijnzand slingeren? Wat is hun mysterieuze bestemming? Veel liever dan naar school te gaan, volgt de kleine Saïd geduldig het spoor van de mieren op zoek naar het antwoord. Maar verder dan de fontein durft hij ze niet te volgen. Dat mag niet van moeder. Tot op een dag een norse oude man hem toesnauwt hem te volgen,  voorbij de fontein! Het is het begin van een magisch avontuur waarin Saïd, samen met de sprekende geit Zakia, djinns lik op stuk geeft, betoveringen doorprikt, de liefde ontdekt en eindelijk een échte grootvader vindt
ROOFDIERENCLUB SC 2 - Het feest
KINDEREN IN HET VERZET SC 1 - Eerste acties
Juni 1940. Het Franse leger kan de Duitse stoottroepen niet langer afhouden. Een deel van de bevolking vlucht naar het zuiden. Maarschalk Pétain tekent een staakt-het-vuren met nazi-Duitsland en neemt de leiding van het bezette Frankrijk op zich. In een klein dorpje in het oosten van Frankrijk zijn twee jongens en een meisje, alle drie net dertien geworden, niet van plan om dat over hun kant te laten gaan. Als de Duitse soldaten door de straten marcheren, slaan de jongens hun ogen niet neer zoals de andere dorpsgenoten. Nee nee, borst vooruit! Met hun drieën beramen ze kleine verzetsdaden om zo aan alle doemdenkers te tonen dat Frankrijk misschien wel een slag heeft verloren, maar de oorlog nog lang niet!
NIEUWE AVONTUREN VAN SNOESJE SC 1 - Het geheim van Melanie Distel
HEMEL IN STRIJD HC 3 - Alarm in Syrië
DE AVONTUREN VAN BETSY HC 1 -
De vloek van de Atalante
ORION HC 1/2 -
Verbannen en op de vlucht  Op een kleine planeet van het sterrenstelsel Orion zijn de mensen vergeten dat ze ooit afkomstig waren van de aarde. Ze ontwikkelden een beschaving met een kastenstelsel dat aan strenge regels gebonden is. Kolhen de krijger en Tryana de jageres verliezen de privileges van hun kasten en worden verkocht als slaven. Maar ze kunnen vluchten en komen in aanraking met mensen van een verre planeet.
ASLAK HC 5 -
Het dodenverblijf
AGENT 327 SC/HC 6 -
Dossier zondagskind

 

 

voor meer info www.stripspeciaalzaak.be