---

Nieuwsbrief #07-04-2016

NIEUW APRIL

 

 

 

ROBBEDOES en KWABBERNOOTde marsupulami is woest 

Robbedoes en kwabbernoot 55
Thorgal jonge jaren 4 -
Berserkers
De piraten van de Barataria 9 - Chalmette
De piraten van de Barataria - integrale editie van de eerste cyclus
Tyler Cross - Angola
Wezentrein 6 - Duels
Pioniers van de nieuwe wereld 20 - Wolvennacht
Griffo - Jheronimus Bosch
Harmony 1/3 - Memento
Aa
ma 4 - Je wordt fantastisch, meisje


Esther hans - The unfortunate love life of Charlene Williams
Barbara Yelin - Irmina - In the mid-1930, Irmina, an ambitious young German, moves to London. At a coctailparty, she meets Howard Green, one of the first black students at Oxford. Their relationship comes to a abdrupt end when Irmina, constrained by the politcal situation in Hitlers Germany, is forced to return home. A drama about the tension between integrity and social advancement. Based on a treu story.

DE HEER VAN VASTENAVOND AS  Integrale editie van het bekroonde boek van Eric Liberge - Cartograaf Victor Tortelduif glijdt uit in de badkamer en ontwaakt even later als skelet in het Purgatorium, een soort gevangenis op Pluto. Hij komt er terecht samen met een hoop andere skeletten, soms intact, maar ook vaak opgelapt met al het rondslingerende afval uit de ruimte. De heer van Vastenavond as, zoals Victor zich nu noemt, begint met behulp van de postbode aan het in kaart brengen van de wereld waarin zij zijn gestrand.

Een esoterische knotsgekke fabel, een virtuoze satirische mix van Jacques Tati en Stanley Kubrick....Voor het eerst gebundeld in een fraaie editie aangevuld met extra tekeningen en een verhelderend interview met de auteur.

TOONDER Ter ere van 75 jaar Tom Poes en het werk van Marten Toonder sloeg de Koninklijke munt twee zilveren penningen BOMMEL en TOM POES oplage 750 exemplaren inclusief certificaat van echtheid. Wij hebben een slechts een paar setjes kunnen verkrijgen. €119,95