---

Nieuwsbrief # 04-02-2016

NIEUW VERSCHENEN

 

ARTUS TRIVIUM

De engelen van Nostradamus

Artus Trivium 1 - De engelen van Nostradamus Frankrijk 1565. Tien jaar eerder publiceerde de arts en astroloog Nostradamus zijn voorspellingen in 'Les Prophéties'. Sindsdien wordt zijn reputatie alleen maar groter. De meester ontvangt talrijke brieven waarin zijn hulp wordt gevraagd in kwesties die het begrip te boven gaan, door zijn gevorderde leeftijd en zwakke gezondheid is niet meer in staat om aal al die verzoeken te voldoen. Zijn drie jonge leerlingen, Arhus Trivium, Angelique Obscura en Angulus Dante trekken in zijn naam door het land om de mysteries op te helderen waar noch de religie, noch de wetenschap een antwoord op heeft. TOP!
Hermann - Old pa Anderson
Meta-Baron 1/2 - 
Wilhelm-100, de techno-admiraal Jodorowsky met een nieuw verhaal over de metabaronnen.
Gibrat/Durieux - Eerlijke lui deel vier
Yslaire - Maxime & Constance 2 Winter 1781
Loisel - De grote dode 6 - De bres
Gloria Victis 2 - De tol van de nederlaag
Kale kop 1 - Hallo, ik heet Zita. Maar in het ziekenhuis noemen ze mij kale kop. Ik heb last van een vorm van leukemie die het blijkbaar leuk vind in mijn lichaam. Door alle behandelingen heb ik nog maar een paar plukjes haar op mijn knikker, daarom besloot ik om mijn hoofd maar helemaal kaal te scheren. Zidrou/Ernst
Solo 3/3 -De overlevende van de chaos
Mickey de magiër 5
Miauw 2

Starwars- Rebels
Starwars - Shattered Empire 1-2
De partizanen 3 - integraal
Kid Lucky - Hotemetotem
Bollie & Billie 33 - Het spoor bijster
Oude bokken en groene blaadjes 1/2 -De zwarte vlek
Michel Olbrechts - vierenveertig na Ronny
Jeroen Jansen
Mauro Caldi 6 - De Ferrari-dieven
De reis van de vaders 3 - Simon
Het lijk en de bank Wonderschoon, vreemd, creepy, maar vooral een fantastische strip. Cristian is verdwenen hij zou zijn meegenomen door weerwolven. Men weet niet wat er is gebeurd, maar de kinderen durven niet meer buiten te spelen. Alleen Polo zwerft nog buiten rond, op een dag ontmoet hij Sophie, een Gothic meisje, samen vinden zij het ontbindende lijk van Cristian. Zij slepen een bank naar deze plek en brengen hier de zomer door. Vreemde dorpsbewoners met hun geheimen zijn de ingrediënten voor een mooi verhaal wat onder de huid kruipt, met het verlangen om het te herlezen.

Les Animaux de Tintin - L'extraordinaire bestiare de l'oeuvre d'Hergé Genummerde oplage 3499 exemplaren

voor meer info www.stripspeciaalzaak.be