---

ZOMERSALE

KOMPLETE REEKSEN VOOR LEUKE PRIJZEN

BLACK SQUAW 

De jaren 1920. Verenigde Staten, tijdens de drooglegging. Bessie Coleman, een meisje met Cherokee en Afro-Amerikaanse roots, droomt al van kindsbeen af van vliegen. Haar als arme zwarte vrouw kun je de piloten school vergeten, en al helemaal in het Amerika van de Segregatie en de Ku Klux Klan. Maar Bessie is vastbesloten en besluit haar talent te gebruiken om naam te maken in de wereld van de georganiseerde misdaad onder de hoede van AI Capone.

De makers van Berentand schilderen het buitengewone Ieven van Bessie Coleman, de eerste zwarte pilote uit de geschiedenis. Aan de hand van haar wapenfeiten, met flashbacks naar haar kindertijd in het indianenreservaat van haar vader. Haar gedrevenheid om zelfs de moeilijkste obstakels te overwinnen maken van haar een universeel model van emancipatie en van de strijd tegen rassendiscriminatie.

*HC zeer beperkt*

THORGAL- DE JONGE JAREN

Koning Harald Blauwtand mag dan dood zijn, zijn geest leeft voort. letterlijk! De Flygja, een geest die verbonden is aan een bloedlijn, heeft zich in prinses Sydönia genesteld. En deze geest laat er geen gras over groeien: hij installeert meteen een enorme wreedheid in het jonge zieltje. De bezeten jonge vrouw heeft gezworen de moordenaars van haar vader naar het land van de schaduwen te verbannen. In de eerste plaats Thorgal, die nu door bloed gebonden is aan een oorlog die hij nooit gewild of gesteund heeft. Maar voor Sydönia's kinderachtige woede maakt dat geen verschil.

OP ZOEK NAAR DE TIJDVOGEL

Ridder Bolster komt samen met Kryll en Bulrog eindelijk aan in Thâ, in het land van Akbar. Bolster vreest dat Mara hem zal wegduwen na de tragische moord op Mara's vader terwijl zijn geest bezeten en gemanipuleerd werd. Maar Mara vergeeft hem en vertelt hem dat ze in de grimoire van de goden een zeer oude magie heeft ontdekt die verbonden is met het symbool van de Orde van het Teken. Deze magie zou hen kunnen beschermen tegen de god Ramor en zijn volgelingen.

Maar daarvoor moeten ze naar een archipel reizen waar een mysterieus zaad groeit.

 

 

SCHORPIOEN 

De Schorpioen zet zijn zoektocht naar het graf van Achnaton verder. In Caïro heeft de Schorpioen Mejaï gevonden. Maar zij heeft hem verboden zich te bemoeien met haar leven en dat van hun kind dat verdwenen schijnt te zijn. Aan boord van een feloek die de Nijl afvaart, wil de Schorpioen de waarheid achterhalen, maar hij heeft geld nodig. Dus keert hij terug in dienst van de Sabbatiaanse, een zeer gevaarlijke vrouw die de mysteries van het verleden kan ontrafelen.
Zij volgt het spoor van de mysterieuze farao Achnaton, de uitvinder van de ene God. Ze is ervan overtuigd dat ze door het vinden van zijn tombe een link kan leggen tussen zijn hogepriester Tamose, Mozes uit de Bijbel en de uittocht naar Palestina. De uittocht die nu door zowel de joden, moslims als christenen in het Westen wordt opgeëist. Maar de zoektocht gaat mis. Gewapende mannen vallen hen aan. De schat in Achnatons graftombe lokt hebzucht uit, en vooral bij de machtige Al-Kabir, de meester van de Mejaï.

NIEUWE TITELS

ROBERT EN BERTRAND INTEGRAAL 6
RODE RIDDER SC 275 - De bastaard
MICHEL VAILLANT SC/HC 11 -Cannonball
USS CONSTITUTION HC 3 - Gerechtigheid zal geschieden, op zee en aan land
AGATA HC 3 - Ster van het zuiden
LEFRANC - De auto's van Lefranc
RIP hc 2/3 - Maurice De vliegen komen altijd op de kadavers af 
RIP hc 3/3 - Ahmed Op de goede plek op het verkeerde moment
DRAAK EN GIF sc/hc 2 - Buikmans en Builenkop
TANGUY EN LAVERDURE speciale editie  sc/hc
COMANCHE hc 4 - Water en vuur 

 

NIEUWE MANGA'S 

DEMON SLAYER COMPLETE BOX SET 23 VOL 
TOKYO REVENGERS omnibus vol1-2

*

NIEUW ENGELS 

JEFF LEMIRE MACEBOOK
WALTER DEAN MYERS 'MONSTER'  graphic novel

*

NIEUW KUIFJE/MOULINSART

Er verschijnen binnenkort twee nieuwe beelden uit de collectie Imaginair van Kuifje
OLIVEIRA  €195  
en de beroemde boot, de SIRIUS €188

TOKYO REVENGERS

 

The critically acclaimed manga series about a man time-traveling back to his youth to save his girlfriend from a street gang-which inspired the wildly popular anime and live-action film!

Watching the news, Hanagaki Takemichi learns his junior-high girlfriend Tachibana Hinata has died. A sudden shove sends him 12 years into the past to face the Tokyo Manji Gang that once made his life hell, which is also responsible for Hinata's death in the present. To save Hinata and change the future, Takemichi must rise to the top of Kanto's most sinister delinquent gang! But things aren't so simple when he befriends the gang's leader, Mikey. What turned Mikey from a petulant child to the leader of the most infamous gang in Tokyo?

MAZEBOOK - JEFF LEMIRE

From New York Times bestselling and Eisner award-winning Black Hammer creator Jeff Lemire comes this ambitious and haunting graphic novel about family, mourning, and reality.
 

A lonely building inspector still grieving the loss of his puzzle-loving daughter receives a mysterious phone call one night from a girl claiming it’s her and that she’s trapped in the middle of a labyrinth. Convinced that this child is contacting him from beyond this world, he uses an unfinished maze from one of her journals and a map of the city to trace an intricate path through a different plane of reality on an intense and melancholy adventure to bring his daughter back home.


 

NIEUW KUIFJE SERVIES