---

SALE DARKDRAGONBOOKS

mail van Amin na een mancomelding van mij:
Beste Jeanet,

We hebben het intern nagekeken en geconstateerd dat alle 4 de Moebius boeken naar jou verzonden zijn. Heel vreemd dat ze bij jou niet aangekomen zijn omdat alles in 1 doos zat.Tevens hebben we navraag gedaan bij de klanten die naast jouw orders werden ingepakt en die hebben allemaal aangegeven niets extra’s ontvangen te hebben.Ik wil je natuurlijk geen ‘leugenaar’ noemen, dus zullen we de Moebius boeken crediteren. Nieuwe boeken opsturen durven we niet omdat je zult zien dat ze dan weer kwijtraken.

 Amin Gemei

wij maken schoon schip en bieden alle darkdragon titels aan met 50% korting

ZESTIG LENTES

Josy laat pal op haar zestigste verjaardag resoluut haar uitgebluste huwelijk achter zich. Ze gaat er vandoor in een Volkswagen-busje, en probeert van haar herwonnen vrijheid te genieten. Maar haar man, kinderen en vrienden kunnen maar weinig begrip opbrengen voor die beslissing. Josy krijgt gelukkig steun van haar nieuwe, jonge buurvrouw en Christine, een vrouw die op haar vijfenvijftigste ook alles achter zich liet. Tussen Josy en Christine ontstaat een even onverwachte als oprechte liefde. Met 60 lentes bewijst scenariste Ingrid Chabbert dat op liefde & seksualiteit geen leeftijdsgrens staat.

 

ZIE HIER ÉÉN STAPEL VAN DE DOOR ONS INMIDDELS UITGEZOCHTE DARKDRAGON BOEKEN.

WIJ HOUDEN OPRUIMING TOT ZATERDAG 30 JULI 17.00 UUR. 

DAARNA WORDT DE REST AAN SCHOLEN OF INSTATIES GEGEVEN. 

BLIJFT ER DAN NOG OVER DAN ZIEN WIJ ONS GENOODZAAKT OM DEZE TE VERNIETIGEN.

Amin meende in al zijn wijsheid ons geen nieuwe boeken meer te willen leveren. Waarvoor onze excuses 

 

 

HOOP IN BANGE DAGEN 4/4

Terwijl de geallieerden in Normandië zijn geland, staat Kwabbernoot op het punt een trein met een pantsereenheid van de nazi's aan boord op te blazen. Robbedoes stopt hem net op tijd: het is een trein met gedeporteerden! En hij is er zelfs van overtuigd dat hij Felix hoorde roepen vanuit een wagon! Uiteindelijk is het Spip die de Duitse trein opblaast, en zo de dood van Madeleine wreekt, de vrouw die Kwabbernoot in het verzet had gebracht en op wie hij verliefd was geworden. Vier weken later zijn de Britten in Brussel en Robbedoes heeft maar één doel voor ogen: zich ervan verzekeren dat hij zich vergist heeft en dat Felix en Felka, zijn Duits-Joodse schildervrienden, veilig zijn. Maar het dramatische nieuws stapelt zich op. En de terugkeer van de gedeporteerden, de zuivering en de afpersingen van de verzetsstrijders van het laatste uur zullen vele gebreken aan het licht brengen in de menselijkheid van sommige overwinnaars... De voortzetting en het einde van deze fascinerende roman over de Tweede Wereldoorlog, gezien door de ogen van een vindingrijke en humanistische tiener en een onverantwoordelijke zazou.

luxe editie zeer beperkt 

LEGIO PATRIA NOSTRA 

1856, Lyon. Casimir, een staatjongen, pleegt een moord in een poging om zijn moeder te beschermen tegen haar gewelddadige pooier. Samen met zijn beste vriend, Dino, die droomt van een beter leven, ontvlucht hij de stad. Maar je lot proberen te ontlopen is een gevaarlijk spelletje en ze belanden in de klauwen van de Moor, een tirannieke, verdorven bendeleider.

Casimir slaagt er opnieuw in te ontkomen en leert Évariste kennen, een voormalige soldaat, een dandy en een onverbeterlijke gokker. Samen nemen ze dienst bij het Vreemdelingenlegioen, onder een valse naam. Voor het eerst sinds lange tijd is er weer licht in het leven van Casimir, in de gedaante van Zélie, met haar groene ogen en haar wonderlijke temperament. Ja, Casimir gaat zelfs aan het dromen en besluit te deserteren.

Het verhaal van Casimir begint nog maar net, hij kan onmogelijk weten dat hij een held zal worden.

NIEUWE TITELS

VIER VAN BAKERSTREET sc/hc 8 - De meester van Limehouse
PLANKGAS hc 15 - 24 Uren van Le Mans
PLANKGAS hc 16 - Renault Vuile handen
LEGIO PATRIA NOSTRA hc De tamboer
SHERIDAN MANOR hc - De poort naar Gehenna
BUONAPARTE sc - Sint- Helena
VERLOREN TIJDEN sc 1 - Het heide fort
WIJSHEID VAN DE MYTHES sc 10 - Herakles
WIJSHEID VAN DE MYTHES hc 11 - Iason gulden vlies

NIEUWE MANGA'S 

BLUE LOCK 1
ALICE IN BISHOUNENLAND 1 
SAKAMOTO DAYS 2

*

NIEUW ENGELS 

CLEMENTINE BOOK ONE - Tillie Walden
SARAH GAILEY - Eat the rich 

*

SHERIDAN MANOR

Quebec, Canada 1922. Nadat hij de kassa van de kruidenier heeft gestolen, slaat Daniel halsoverkop op de vlucht met zijn slee en belandt in een ijskoud meer. Angus Mac Mahon weet hem op het nippertje te redden en brengt hem naar z’n woning, Sheridan Manor, een groot, afgelegen en somber gebouw.

Tijdens zijn herstel ontdekt Daniel in de verboden vleugel van het landhuis de nicht van Angus, de mooie Édana. Ze is in een diepe staat van catalepsie verzonken. Wanneer hij de poort naar een duistere wereld opent, vermoedt hij niet dat hij het zal moeten opnemen tegen de heer des huizes. In die strijd zal hij zijn leven moeten beschermen en dat van de mysterieuze Édana die hem heeft betoverd.

Nieuwe reeks over een jongeman die in een spookachtig landhuis een poort naar een andere wereld vindt

 

BLOEM 

Hoewel Ari Kyrkos het als kleine jongen heerlijk vond om zijn vader te helpen in de familiebakkerij, ziet hij zichzelf dat niet zijn hele leven doen. Hij wil naar de grote stad om bekend te worden met zijn muziek. Maar als hij sollicitatiegesprekken afneemt om een goede vervanger te vinden voor in de bakkerij, leert hij Hector kennen. Hector is dol op bakken en is relaxed, grappig en knap. Terwijl ze samen het ene brood na het andere bakken, lijkt er iets op te bloeien tussen de twee jongens... als Ari het tenminste niet verpest. Voor alle fans van HEARTSTOPPER


 

NIEUW KUIFJE SERVIES