---

 

U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100

ARSÉNE LUPIN 

gentleman inbreker - De holle naald - Een paar uur voor zijn dood schreef Lodewijk XVI een gecodeerd bericht dat aan Marie-Antoinette het geheim zou onthullen dat de koningen van Frankrijk altijd van vader op zoon hebben doorgegeven. Een eeuw later krijgt Arsène Lupin het perkament in handen dat hij besluit te ontcijferen. Maar wat kan deze tekst over een holle naald verbergen?

 

WAAR IS HET DAGBOEK
VAN ANNE FRANK 

Zeventig jaar nadat Het Achterhuis werd gepubliceerd, verscheen voor het eerst een getekende versie van het wereldberoemde boek. Het werd een wereldwijd succes. Alleen in Nederland werden er al bijna 30.000 exemplaren van verkocht. Nu, drie jaar later, vertelt Ari Folman het verhaal van Kitty, de denkbeeldige vriendin tot wie Anne zich in haar dagboek richt. Waar is Anne Frank? is een avonturenverhaal waarin we Kitty volgen in haar zoektocht naar Anne. We zien en lezen door Kitty’s ogen het complete verhaal over het leven van Anne, haar familie en het beroemde dagboek. We zijn getuige van de laatste weken van Annes leven en ontdekken wat er gebeurde na de Holocaust. De striproman is gebaseerd op Folmans animatiefilm Where Is Anne Frank?, die in meer dan veertig landen in de bioscoop te zien zal zijn. Samen met illustrator Lena Guberman bewerkte Folman de film tot deze schitterende striproman, in een tekenstijl die jong en oud zal aanspreken. Vluchten is van alle tijden. Nog altijd zijn er mensen en kinderen op zoek naar rust en een veilige haven. In deze mooie striproman verbindt men het verhaal van Anne Frank met het heden van nu.

phobos 

Ze willen geschiedenis schrijven met een grote G.
Zes meisjes en zes jongens wonen in twee afzonderlijke compartimenten van hetzelfde ruimtevaartuig. Onder het toeziend oog van de camera’s aan boord hebben ze zes minuten per week om elkaar te verleiden en te kiezen. Zij zijn de kanshebbers van het Genesis-programma, de gekste speeddatingshow in de geschiedenis. Dit is bedoeld om de eerste menselijke kolonie op Mars te creëren.

Léonor, een 18-jarige wees, is een van de zes verkozenen. Ze tekende voor bekendheid. Ze tekende voor liefde en ze schreef zich in voor een enkeltje.

 

VALSE SPOREN 

"Hij heet Jake Johnson. Hij is een legende van het westen.... zonder job".
Al vijftien jaar vertolkt Frank de beroemde marshal Johnson, in een dagelijkse show in Woodstone. Hij is eigenwijs, opvliegend en compleet bezeten door zijn personage. Een beetje te veel, volgens zijn psychiater, sinds Frank op een toerist heeft geschoten. Frank wordt officieel te oud bevonden voor de rol en verliest alles. Zijn enige perspectief is een reis door het Westen, aangeboden door zijn collega's. Zijn bagage bestaat uit zijn ontslagvergoeding en een authentieke Colt Single Action, model 1880, en diep in zijn ziel een te herschrijven legende. 

 

NIEUWE TITELS

ARSÉNE LUPIN gentleman inbreker hc 1- De holle naald
DE POST EN DE LIEFDE BEZORGER hc 2 - elk deel is een compleet verhaal 
ZIDROU en MONIN DE ADOPTIE cyclus 2 deel 1/2 - Wajdi 
VALSE SPOREN hc - compleet verhaal
PHOBOS hc 1 - Eendagsvliegen 
AGATHA CHRISTIE hc - Moord op de golflinks
DCEASED sc 1 en 2 
CAPTAIN AMERICA sc 1 en 2 Winter Soldier 
TELEPORTATION INC. sc 1/2  - Vermist na aankomst 2/2 Het galactische leven
BLACK SHEEP SQUADRON sc 5/6 - Vella Lavella 6/6 - De waanzin van de dag
WALDIN sc 4 - De kronieken van Thesnia
HET KASTEEL VAN DE STERREN - cyclus 3 - 5/6 Van Mars naar Parijs 6/6 De interplanetaire expositie van
1875
HET VALKENJONG sc/hc 1 - Het Valkenjong speelt zich af in de middeleeuwen. Martin is een twaalfjarige jongen, net zoals zijn ouders een lijfeigene in een Frans dorpje, te midden de bossen gelegen bij een kasteel en een rivier. Hoog in een dennenboom vond hij een nest met valkenjongen waarvan hij er eentje in het geheim temt. Dat is een gevaarlijke onderneming, want hij kan hiervoor in de gevangenis belanden. Valken zijn namelijk voor de jacht door de adel voorbehouden. Martin weigert zich bij dat verbod neer te leggen en spendeert vaak tijd met zijn gevleugelde vriend. Intussen houdt een meedogenloze valkenier uit het kasteel de valk in de gaten. Hij wil er de wreedste valk in zijn valkerij van maken.
DE LAATSTE DRAAK sc/hc 1 - Het jaden ei - 
Jeanne en haar drakenvrouw zijn op weg naar het Nabije Oosten om onderzoek te doen naar geruchten over een drakenei dat daar gevonden zou zijn. Draga, een Draca-heks heeft van haar Orde dezelfde opdracht gekregen, terwijl Stali, een gevallen drakenvrouw, besluit om naar de Cinque Terre te gaan om daar een inwijdingsritueel te ondergaan dat haar wel eens noodlottig kan worden. Alle pionnen staan op het speelbord en hoewel de spelers nog van niets weten, is het de toekomst van de Orde die op het spel staat. Een fantasievolle trilogie waarin draken de aarde nooit hebben verlaten 
ROTTERDAM STRIPSTAD - 100 jaar strips in de stad Je hoeft geen Rotterdammer te zijn om dit een fantastisch boek te vinden.

Nieuwe saga titels vanaf 18 maart 

*

NIEUWE ITEMS VAN KUIFJE

7 NIEUWE AUTO'S  1/24 
BEELDJE KUIFJE SOVJET in kleur
GEO - Tintin c'est l'aventure 11 
COASTERS -  auto's 

*

NIEUWE MANGA'S 

TOILET BOUND HANAKO-KUN deel 0
MIERUKO-CHAN 1
from the RED FOX 1 
BLACK CLOVER 28

*

NIEUW ENGELS 

STRAY DOGS
THE JUNGLE - 
A compelling graphic novel adaptation of Upton Sinclair's seminal protest novel that brings to life the harsh conditions and exploited existences of immigrants in Chicago's meatpacking industry in the early twentieth century.

DE ADOPTIE 

"De beste bedoelingen hebben soms de slechtste gevolgen"
Wajdi komt oorspronkelijk uit Jemen en groeide op in de oorlogsverschrikkingen. Een gebroken kindertijd door gevechten, ontberingen en leed. Na maandenlang wachten. kunnen Gaëlle en Romain eindelijk Wajdi thuis ontvangen. Wantrouwend en gehard door de omstandigheden en geen woord van de taal sprekend, schrikt het tienjarig kind op van het minste alledaagse geluid en vat het de simpelste gebaren verkeerd op. De gelukkige adoptieouders worden snel geconfronteerd met de eerste "nee', adolescentieproblemen en rebellie. Wajdi heeft het slechtste gekend, er is tijd nodig om het beste te aanvaarden. 

 

 

PROF OJA-AHA 5

Goud & leugens - Prof Oja-Aha en Assistent, de redders in nood bij vreemde, snuggere, stomme en grappige vragen. Heerlijk album voor jonge nieuwsgierige lezers, die heel graag het naadje van de kous willen weten.

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100