---

 

HEERLIJK WE ZIJN WEER OPEN 

 van 10:30 tot 17:00
U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100

LUCHTWEGEN 

Luchtwegen, de kaarsrechte routes van passerende vliegtuigen, zijn in dit verhaal een metafoor voor de saaie, uitgestippelde levens die de meesten van ons te wachten staan. De auteurs laten zien dat het leven een stuk interessanter wordt als je niet altijd in de pas loopt. ook al kun je dan niet altijd voorkomen dat je anderen teleurstelt of pijn doet.

De vijftigjarige Yvan ontdekt dit noodgedwongen als hij binnen één jaar zijn ouders en zijn baan verliest. Omdat zijn kinderen zijn uitgevlogen en zijn vrouw aan de andere kant van de wereld werkt, is hij op zichzelf aangewezen en besluit hij de balans op te maken van zijn leven tot nu toe.

Luchtwegen is autobiografische fictie door drie vijftigers die elkaar al een leven lang kennen.

BLUEBERRY 

LAATSTE KAART - EINDE VAN DE LANGE RIT 

Om zijn naam voorgoed te zuiveren, heeft Blueberry geen andere keus dan op zoek te gaan naar zijn aartsvijand Vigo, de man die als enige weet wat er met de verdwenen goudschat is gebeurd. Maar Vigo is een machtig man geworden en nog even gevaarlijk als vroeger.

 

DE SCHADUW IN DE MAN 

Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal van Maurice Bavaud, de man die Hitler bijna vermoordde.

Berlijn, december 1955. Guntram Muller is journalist voor een van de grootste dagbladen, de Berliner Zeitung. Hij is geïnteresseerd in deze bijzondere man. Want was Bavaud een gek van God, een eenzame moordenaar? Was hij een spion die handelde namens een geheime organisatie, was hij gemandateerd door de geallieerden of door iemand die dicht bij Hitler stond? Hoe kon hij de dictator zo dichtbij en herhaaldelijk benaderen? Waarom weigerde Zwitserland hem te helpen door hem in te ruilen voor een Duitse spion?

Maar schijn komt zelden overeen met de werkelijkheid.

GEESTEN UIT HET VERLEDEN 

Londen, april 1912, de Titanic is klaar om uit te varen voor haar eerste reis. In de eerste klas verblijft de beroemde journaliste Miss Launceston-Graves. Ze is uitgezonden om verslag uit te brengen over dit grootse evenement. Dichter bij de machinekamer wordt Casper Vanhounde, een onlangs gearresteerde sadistische moordenaar, uitgeleverd aan de VS onder verantwoordelijkheid van de New Yorkse rechercheur Ellroy Mac Coy. Een andere vooraanstaande reiziger, de gepensioneerd inspecteur Frederick Abberline, is ook aan boord. Die laatste is na meer dan twintig jaar nog steeds op zoek naar Jack the Ripper. Hij volgt op de Titanic een aanwijzing.

De cruise zou wel eens hectisch kunnen worden.

SPIDERMAN - SYMBIOTE sc 1/2  en 2/2 - In het zwart 
BATMAN FORTNITE sc 1/2 en 2/2 Zero point
DE LAATSTE GOD sc 3/6 en 4/6 van de kronieken van Fellspyre
OLWEN DE DOCHTER VAN ARTHUR sc 1/2 De ongetemde jonkvrouw 2/2 De hoorn van de waarheid
LEATHER STOCKING KRONIEKEN sc 1/5 Hertendoder 2/5 De laatste der Mohikanen
NAUTILUS hc 1/3 - Het schaduw toernooi 2/3 - Mobilus in mobile

HANS KRESSE 

INDIANENREEKS 0 - Hans G. Kresse werd beroemd met zijn Eric de Noorman, maar van jongs af aan lag zijn hart bij de Noord-Amerikaanse indianen. Gedurende zijn meer dan 50 jaar durende carrière zou hij regelmatig strips over indianen maken, met als langste serie De indianenreeks, waar hij negen delen van schreef en tekende. Het tiende bleef door zijn overlijden onvoltooid. Nu al deze delen opnieuw zijn uitgegeven, wordt deze reeks boeken afgesloten met een laatste deel, waarin de indianenstrips zijn opgenomen die Kresse schreef en tekende voor hij bij uitgeverij Casterman aan de Indianenreeks begon.
Het betreft het korte verhaal Minimic en de lange verhalen Mangas Coloradas en Wetamo, die met nieuwe letteringen en opgefriste kleuren in deze bundel worden opgenomen, aangevuld met zeer uitgebreide dossiers van Rob van Eijck over de achtergronden van de verhalen.

RAVIAN 

 

16 - Gijzelaars van het Ultralum 
17 - De sferen van de macht

 

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100