---

 

HEERLIJK WE ZIJN WEER OPEN 

 van 10:30 tot 17:00
U kunt ons mailen voor een bestelling info@beeldverhaalamsterdam.nl
even bellen kan ook 0206855100

TER

Een man komt uit het niets, vanuit een begraafplaats in een vijandige, onbewoonde woestijn, waar leven onmogelijk is. Hij wordt ontdekt door Pip, een jonge bedrieglijke, ernstige dief die hem in zijn slaap terugvindt in een grafkelder. Hij is naakt en spreekt niet. Het enige onderscheidende kenmerk: een tatoeage die een hand voorstelt, die hem de bijnaam “Gouden Hand" opleverde. Pip neemt hem mee naar Bas Courtil, een primitief stadje dat zich vastklampt aan een rotsachtige heuvel.

Beetje bij beetje leert hij spreken en blijkt hij intelligent te zijn, want niettegenstaande zijn geheugen nog steeds ontbreekt, is hij ongelooflijk goed in het repareren van alle soorten mechanische toestellen en kan zelf de duizend en één toestellen doen herstarten die Pip reeds verzamelde. Hij wint al snel de sympathie van de ene kant van de bevolking maar ook de afgunst van de andere kant.

 

A FAKE STORY

Op 30 oktober 1938 zendt Orson Welles op CBS The War of the Worlds van H.G. Wells uit. De toneelmaker bewerkt de roman tot nieuwsflitsen en maakt het stuk adembenemend reëel. Paniek breekt uit! “Een valse oorlog jaagt het hele land angst aan” titelen de kranten de volgende dag. In het verhaal van Laurent Galandon doodt een man zijn vrouw, voor hij ook zijn zoon neerschiet, om “te ontsnappen aan de slachting door Marsbewoners”. Een gevierde, voormalige journalist, Douglas Burroughs, trekt op onderzoek. Hij schrijft er een boek over

OP MARS 

Mars, de gevangenisplaneet, komt in opstand. De situatie is niet meer onder controle. Rojas, de leider van de sekte van de Syncretische Kerk, start een laatste kruistocht om de kolonie op Mars in te nemen. De komst van nieuwe gevangenen die door de aarde zijn gestuurd, betekent een aanwinst voor de troepen die de fanatieke leider aanvuurt. Vooral omdat het ruimteschip een te duchten wapen meevoert.

Om de plannen van Rojas te dwarsbomen, heeft Jasmine zich aangesloten bij de Eenlingen. Hun enige kans: de krachten verenigen met de bewakingsdienst van Mars, onder leiding van Sophie Berken. De twee vrouwen respecteren elkaar, zullen zij aan zij vechten en deze laatste kans aangrijpen.

 

VICTOR HUBINON une vie en dessins

Prachtig mooi artboek van Victor Hubinon. Een must voor alle fans van het werk van de tekenaar van  Roodbaard, Buck Danny en Tanguy et Laverdure.

GOUD AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD hc 2 - Doug
ELLIS iSLAND hc 2 - De Amerikaanse droom
DE 5 RIJKEN hc 4 - Dezelfde wreedheid
DE MEESTER INQUISITEURS hc 10 - Habner
FRONTLINIES hc 8 - Witte hel van Leningrad 
WUNDERWAFFEN hc 13 - Tokyo, A-bom
GIL st ANDRE hc 13 - De groene hel
TER hc/sc/luxe 3/3 - De bedrieger
OP MARS sc/hc/luxe 3/3 - De blijvers 
CATAMOUNT hc 3/3 - De gerechtigheid van de kraaien 
DE KRONIEKEN VAN HET UNIVERSUM sc 1 - In het hart van de ster
BAKELANDT - integraal deel 9
JONATHAN CARTLAND - De rivier van de wind en De vloek van het water luxe edities

SUSKE EN WISKE 

DE COMPLETE COLLECTIE

– De volledige rode reeks van 1945 tot 2020
– In totaal 54 bundelingen (telkens vijf tot zes verhalen)
– Elke bundeling is garenloos geboden met originele cover
– Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier 240gr)
– Binnenwerk in kleur (papier: 80g)
– Originele doorlopende rugtekening
– Formaat per bundeling: 24 x 17 cm (8% kleiner dan origineel)

Een reeks die al 75 jaar mee gaat heeft verschillende versies. Elk album is ondertussen wel opnieuw uitgegeven, hertekend, de tekst wat gemoderniseerd of ingekort. Zwart/wit albums zijn ingekleurd. Type fouten zijn eruit gehaald. In welk album werd Jerom ook weer Jeroen genoemd?


EXCLUSIEVE EXTRA’S

– Ex-libris getekend door Merho
– Ex-libris getekend door Martin Lodewijk
– Ex-libris getekend door Ken Broeders
– Ex-libris getekend door Willy Linthout
– Ex-libris getekend door Félix Meynet
– De Suske en Wiske-Groeimeter

 


GIARDINO EROTICA - Little Ego Eva Miranda luxe editie 350 exemplaren genummerd & gesigneerd.

De reguliere editie verschijnt volgende maand.

U kunt deze mooie strips ook bij ons bestellen. Wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op. 
Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

of even bellen 0206855100