---

Special voor Beeldverhaal signeren HANCO KOLK en PETER DE WIT GILLES DE GEUS integraal deel 3. Helaas kan dit in coronatijd niet live! U kunt bij ons wel een mooi gesigneerd exemplaar aanschaffen.

Meld je aan OP=OP info@beeldverhaalamsterdam.nl

NA DE HEL - De Bayou van Oz deel2/2 
SAMMY integraal 2
HET MEISJE VAN DE WERELD EXPO - Parijs 1878  3/3
MARIUS deel 2
HET WATERWAPEN - De Oude Hollandse Waterlinie in het Rampjaar 1672 door Fred de Heij en Ad Maas

*

HET FORTUIN VAN DE WINCZLAVS 1 SC/HC -Vanko 1848 In deze driedelige prequel op de albums van Largo Winch ontmoeten we Vanko Winczlaw, een idealistische dokter van 25. Het is 1848 in Montenegro en Vanko strijdt met de landbouwers mee tegen de tirannie van de regering. Na de bloedige neerslag van de opstand moet hij zijn geboorteland inruilen voor de Nieuwe Wereld, het Amerikaanse continent. Hier probeert hij zijn fortuin te maken en de eerste steen te leggen van het toekomstige Winch Empire. Maar lukt hem dat ook?
BOOTBLACK HC 
NATASJA INTEGRAAL 6
JONG JAREN THORGAL  9 SC/HC - De tranen van de Hel
GILLES DE GEUS INTEGRAAL 3/3
NERO INTEGRAAL 9
ARSENAL 2/2 SC - The game
STANDARD 2/2 SC - Allemaal samen!
DUIZEND BOMMEN EN GRANATEN HC- Scheldwoordenboek van Haddock
SUSKE EN WISKE 357 - De zalige ziener
JOMMEKE IN DE KNEL EN DE PENARIE HC 

KUIFJE IN AMERIKA - Nooit eerder gepubliceerde kleuren editie van Kuifje in Amerika. Dit werk is gebaseerd op de originele zwart wit editie die gepubliceerd werd in 1932, 10 jaar voor de overeenkomst met Casterman. De zwarte vlakken die uit de toekomstige albums verdwenen, bleven in deze kleurenversie behouden. het album bevat 120 platen, ofwel bijna het dubbele van de versie die verscheen na de overeenkomst met Casterman.
SYSTEEM VOORKEUREN - Ugo Bienvenu  In de niet al te verre toekomst moet opslagcapaciteit vrijgemaakt worden omdat de hoeveelheid sociale media posts van de massa uit de pan rijzen. Dientengevolge sneuvelen op pijnlijke wijze gedigitaliseerde culturele erfstukken omdat ze volgens de administratie te zelden geraadpleegd worden. Met gevaar voor eigen leven probeert Yves Mathon daar een stokje voor te steken. Maar dit gebeurt met grote gevolgen voor zijn, op dat moment nog ongeboren, kind.
STAD VAN KLEI - Milan Hulsing herdruk van deze briljante graphic novel met extra dossier
IAN integraal 
 In 2044 nemen robots steeds meer plaats in in een gemilitariseerde Amerikaanse samenleving. Onder hen, IAN, een evolutionaire android die voorbestemd is om autonoom te worden. Maar zijn ‘onbewuste’ is veel gevaarlijker dan de onze

DUIZEND BOMMEN EN CASTRATEN - Censuur in de strip  Censuur is van alle tijden en van alle plaatsen. Altijd en overal, en in alle vormen van kunst en entertainment, zijn er dingen die niet mogen. Presidenten, pastoors, politici, politiemannen en puriteinen: allemaal blijken ze wel eens lange tenen te hebben, en proberen ze dingen te verbieden. In de wereld van het beeldverhaal is dat niet anders. Meer dan vijftig jaar lang boog strippionier Jan Smet zich over stripcensuur in alle maten en gewichten. In dit boek, dat als zijn levenswerk mag worden beschouwd, biedt hij een inkijk in wat hij allemaal ontdekt heeft. Jan Smet (1945) legde als stichter en hoofdredacteur van CISO-magazine en Stripgids de fundamenten van de Vlaamse stripjournalistiek. Hij riep de Stripgidsprijs/Bronzen Adhemar en het Turnhoutse stripfestival in het leven. Daarnaast werkte hij mee aan Wordt vervolgd. Stripleksikon der Lage Landen en publiceerde o.a. Marc Sleen (met Fernand Auwera) en Vlaamse reuzen (met Toon Horsten).

T - FORD KUIFJE IN AFRIKA 
Moulinsart lanceert een collectie auto's op schaal 1/12° in resin (kunsthars). Dit eerste uitzonderlijk exemplaar, uit Kuifje in Afrika (Congo), is met een veelvoud aan details met de hand geverfd, heeft een beperkte oplage van 999 stuks, en beschikt over een genummerd certificaat van echtheid. Het zal geleverd worden in een prachtige doos. De lengte van de auto is 30 cm!

BOOTBLACK Lente 1945 aan het front: de oorlog zaait dood en vernieling. Al, een Amerikaans soldaat, is de enige overlevende van zijn eenheid. Om te ontsnappen aan het heden duikt hij in zijn herinneringen aan zijn leven in New York. Hij is de zoon van Duitse migranten en is amper tien jaar oud wanneer hij op een nacht zijn ouders en zijn thuis verliest in een brand. Al heeft geen keuze en slijt zijn dagen op straat, hij wordt Bootblack, een ‘schoenpoetser’. Samen met zijn vriend Shiny staat hij zijn mannetje. Zes jaar later, in 1935, ontmoeten ze Buster en de ambitieuze Diddle Joe. En dan is er ook nog Maggie, het meisje waar Al een oogje op heeft en op wie hij maar al te graag indruk wil maken, hoewel zij hem duidelijk maakt dat ze niet van dezelfde wereld zijn. New York is geen plek voor armoedzaaiers. Al besluit dus meer geld te verdienen, op welke manier dan ook. Maar hij beseft nog niet dat hij door de nakende oorlog oog in oog zal komen te staan met zijn verleden…

Het is nog altijd mogelijk om uw strips bij ons te bestellen, wij brengen de bestelling dan persoonlijk langs op de fiets, met de auto, ofwel sturen wij deze naar u op, aangetekend en verzekerd, per post. Bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl U kunt ook een afspraak maken om persoonlijk te komen winkelen dit kan per mail of telefoon 0206855100 wij zijn aanwezig dinsdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur.