---

Winkelen op afspraak is nog steeds het nieuwe normaal, klanten kunnen zich hiervoor van te voren aanmelden. Wij zullen lijsten bij gaan houden met namen en tijden. Het is de bedoeling dat de klant alleen komt, en dan maximaal een half uur en minimaal 10 minuten kan winkelen. Wij zullen open zijn van  dinsdag t/m zaterdag  van 12:00 tot 17:00. Binnen in de winkel houden wij ons aan de corona maatregelen zoals een mond/neus masker en de 1,5 meter afstand. Heeft u klachten bel u afspraak dan af.  Wij zijn bereikbaar voor het maken van een afspraak per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl of telefonisch (tijdens openingstijden). Natuurlijk kunt u ook nog steeds bestellingen plaatsen en ophalen! 

Hopelijk tot snel

 

 

 

VERMOORDE ONSCHULD HC ONE SHOT - Een jonge vrouw, op het eerste gezicht kalm en doodgewoon, wordt aangehouden voor moord. Haar man is verbijsterd. Door bemiddeling van haar advocaat vertelt ze ons haar levensverhaal. Het is het verhaal van tweelingzussen, een afwezige vader en een slechte moeder. Het is het verhaal van een vreselijk familiegeheim…en een aangekondigd drama.
DE TAMBOER VAN BORODINO HC-  Van Spruyt
DE OORLOG WINNEN SC 3 - Moederland
DE LEEUW VAN JUDA SC 2 
IRA DEI SC 4 - Mijn naam is Tancréde
LOUISIANA DE KLEUR VAN HET BLOED 2/4 SC
OORLOG VAN DE LULU'S SC 7 - Luigi
USS CONSTITUTION HC 2 
GOVERT SUURBIER INTEGRAAL 2/2
ROMMELGEM SC/HC 2/5 - Patiënt A
ROBBEDOES DOOR .......CHRISTIAN DURIEUX SC - Pacific Palace
DOOD EN OPGEGRAVEN SC 2 -De lijken willen niet wijken
VREEMDE VOGELS SC 1 
DE RODE RIDDER 269 SC - Kilyon
DE RODE RIDDER INTEGRAAL 4 - Sword and Sorcery
LUXE ASTERIX - Het gouden snoeimes
PIET PIENTER EN BERT BIBBER INTEGRAAL 5

BOVEN GENOEMDE VANAF 10 MAART


PANDA 29
DAGBOEK VAN EEN MAANKIND HC - ONE SHOT


DELGADITO COLLECTOR'S PACK- Complete reeks in 4 albums + 1 illustratie oplage 400 ex
BLAUWE REEKS SUSKE EN WISKE - 13 harde kaften cokpleet -Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Suske en Wiske bracht het weekblad Humo een heruitgave uit van de oorspronkelijke acht verhalen uit de Blauwe reeks.
DUIZEND BOMMEN EN CASTRATEN - Censuur in de strip Jan Smet
BLUES 49
AGATHA CHRISTIE HC - De zaak Styles
HELDEN VAN DE LUCHTMACHT SC 5-6 -Rodeo met een spit IX- De slag om Telemark
MERCY SC 1-2- De dame, de kou en de duivel -De jagers, de bloemen en het bloed

BATMAN THREE JOKERS SC 1-2
HARLEEN SC 3/3
SPIDERMAN/DEADPOOL SC 1-2 - Is het niet bromantisch
MAN VAN HET JAAR HC 13 - De echte Jack the Ripper
DE LAATSTE KATHAAR HC 4 - De kerk van satan
ELFEN HC 25 - Zwarte wraak
DWERGEN HC 15 - Oboron van het schild
MEERMINNEN EN VIKINGEN HC 1-2 - De gesel van de afgrond - Parelmoerschuim
CARTHAGO SC 10 - De afgrond gluurt terug
CARTHAGO ADVENTURES SC - De bron
ALICE MATHESON SC6 - De bron van het kwaad
DE MEESTER INQUISTITEURS SC 9 -Bakaël
BELLA CAIO (UNO) - VAN BARU
MAARTEN MILAAN INTEGRAAL 2 - Luchtschipper
DE STAD SPREEKT - Stichting Marc Sleen
NOOIT MEER ALLEEN - EPHAMERON

 

 

 

 

 

 

Christian Durieux neemt Robbedoes onder handen.
Een verhaal waarvoor de kiemen al ontstonden in 1993!
Een dictator geïnspireerd op Ceausescu vindt onderdak in het Pacific Hotel, waar Robbedoes en Kwabbernoot werken als piccolo.
Voor Pacific Palace ontleent Durieux elementen aan het legendarische Hotel Metropole in Brussel.

Een oud paleis tussen een meer en de bergen. Iliex Korda, een dictator op de vlucht, zoekt er zijn toevlucht, samen met zijn lijfwacht, zijn vrouw en zijn dochter, Elena. Drie dagen en drie nachten om te beslissen over het lot van de tiran. Welke rol is er weggelegd voor Robbedoes en Kwabbernoot in de intriges in de paleisgangen? En de verleidelijke Elena?

 

Tromgeroffel en hoorngeschal, want hier is Simon Spruyt met De tamboer van Borodino. Een verhaal over  Vincent Bosse, een onschuldig uitziende jongeman die tegen wil en dank ingelijfd word bij het keizerlijke leger, niet in de vuurlinie maar wel als tamboer. Hij marcheert samen met het grootste leger dat de wereld ooit gezien heeft naar Moskou. Hij  zal zijn vaderland nooit weerzien. Achtenveertig jaar later worstelt een oude Rus nog steeds met zijn eigen rol in het verhaal.

In het Kenia van de jaren twintig van de twintigste eeuw arresteren de autoriteiten Engelse kolonist John Wallace op verdenking van moord. Ze sturen hem naar een gevangenis waar hij aan dwangarbeid verricht. Wallace overleeft in moeilijke omstandigheden, maar hij weet te ontsnappen. Hierop zet een mysterieuze zwarte vrouw  de meedogenloos achtervolging in.  Alleen zij weet wie Wallace echt is en waar zijn leeuwachtige kracht vandaan komt! Hun antagonisme verbergt in feite een vreselijk geheim en hetzelfde verlangen naar absolute vrijheid dat hen naar de diepten van Afrika zal leiden.

 DESBERG

 

 

 

 

Morgane is zestien. Ze is net met haar ouders en haar broertje aangekomen in hun nieuwe huis. Wanneer ze in haar kamer dozen uitpakt, vindt ze toevallig een dagboek achter de radiator. Het werd geschreven door Max, een jongen van zeventien die aan een erg zeldzame ziekte lijdt: daglicht is levensgevaarlijk voor hem. Hij is namelijk een ‘maankind’. Hij kan overdag dan ook alleen buitenkomen als hij zich heel goed beschermt