---

Wij gaan woensdag beginnen met "winkelen op afspraak"  klanten kunnen zich hiervoor van te voren aanmelden. Wij zullen lijsten bij gaan houden met namen en tijden. Het is de bedoeling dat de klant alleen komt, en dan maximaal een half uur en minimaal 10 minuten kan winkelen. Wij zullen open zijn van  dinsdag t/m zaterdag  van 12:00 tot 17:00. Binnen in de winkel houden wij ons aan de corona maatregelen zoals een mond/neus masker en de 1,5 meter afstand. Heeft u klachten bel u afspraak dan af.  Wij zijn bereikbaar voor het maken van een afspraak per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl of telefonisch (tijdens openingstijden). Natuurlijk kunt u ook nog steeds bestellingen plaatsen en ophalen! 

Hopelijk tot snel

 

 

 

DELGADITO COLLECTOR'S PACK- Complete reeks in 4 albums + 1 illustratie oplage 400 ex
BLAUWE REEKS SUSKE EN WISKE - 13 harde kaften cokpleet -Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Suske en Wiske bracht het weekblad Humo een heruitgave uit van de oorspronkelijke acht verhalen uit de Blauwe reeks.
DUIZEND BOMMEN EN CASTRATEN - Censuur in de strip Jan Smet
BLUES 49
AGATHA CHRISTIE HC - De zaak Styles
HELDEN VAN DE LUCHTMACHT SC 5-6 -Rodeo met een spit IX- De slag om Telemark
MERCY SC 1-2- De dame, de kou en de duivel -De jagers, de bloemen en het bloed

BATMAN THREE JOKERS SC 1-2
HARLEEN SC 3/3
SPIDERMAN/DEADPOOL SC 1-2 - Is het niet bromantisch
MAN VAN HET JAAR HC 13 - De echte Jack the Ripper
DE LAATSTE KATHAAR HC 4 - De kerk van satan
ELFEN HC 25 - Zwarte wraak
DWERGEN HC 15 - Oboron van het schild
MEERMINNEN EN VIKINGEN HC 1-2 - De gesel van de afgrond - Parelmoerschuim
CARTHAGO SC 10 - De afgrond gluurt terug
CARTHAGO ADVENTURES SC - De bron
ALICE MATHESON SC6 - De bron van het kwaad
DE MEESTER INQUISTITEURS SC 9 -Bakaël
BELLA CAIO (UNO) - VAN BARU
MAARTEN MILAAN INTEGRAAL 2 - Luchtschipper
DE STAD SPREEKT - Stichting Marc Sleen
NOOIT MEER ALLEEN - EPHAMERON

TYPEX- Je moeder! - 
BLUEBERRY SHERPA UITGAVE -Arizona love - Mister Blueberry 
DE FRED COLLECTIE - Het laatste beeld
CHARLEY'S OORLOG HC 6 -Onder de grond en over de top
KITTY BEAUFORT SC - Wierook en jazz
ROBBERT SAX SC 2- Verloren paradijzen
SUSKE EN WISKE 356 - De fluitende olifant
SUSKE EN WISKE JUNIOR 4 - Een appeltje voor de dorst

 

MIJN DOCHTER , MIJN KIND HC 
TOTAL COMBAT HC - RONDE 1
BAKELANDT INTEGRAAL 5
DE VREEMDE VOGEL HC 1 - EUGÉNIE (Stalner)
SAMMY INTEGRAAL LUXE
DETOX SC 2 - De aanvaarding
EEN NACHT IN ROME SC 4
 

NATASJA -Enkele  tinten grijs. Oplage 100 ex. Nederlandse uitvoering. Genummerd en gesigneerd- ZEER BEPERKT (DOOR AFMELDING, NOG 1 BESCHIKBAAR)

MARINI -Oplage 200 ex. Franse uitvoering. genummerd en gesigneerd- ZEER BEPERKT (UITVERKOCHT)

 

 

 

 

Dit prachtige luxe boek is bij ons besteld , maar tot op heden nog niet opgehaald. Oplage 150 ex., zwart / wit uitvoering, genummerde en gesigneerde oplage met ex libris, formaat 298x368 mm. Hardcover met Linnen rug. 

 Altijd en overal, en in alle vormen van kunst en entertainment, zijn er dingen die niet mogen. Presidenten, pastoors, politici, politiemannen en puriteinen, allemaal blijken ze wel eens lange tenen te hebben en proberen ze dingen te verbieden. In de wereld van het beeldverhaal is dat niet anders.

Meer dan vijftig jaar lang boog strippionier Jan Smet zich over stripcensuur. In dit boek, te beschouwen als zijn levenswerk, behandelt hij bekende, soms zeer gemediatiseerde zaken, maar heeft evenveel aandacht voor ondergesneeuwde of vergeten vormen van censuur. Hij gaat van Europa naar de Verenigde Staten en terug, en belandt onderweg op onverwachte plaatsen. Daarmee biedt dit boek een soms trieste, soms verbijsterende, dan weer geestige of verbazingwekkende schaduwgeschiedenis van het beeldverhaal, met een bijzondere focus op wat allemaal niet mocht.

 Bella ciao is een lied van opstand, dat een hymne is geworden voor verzet over de hele wereld … Door de titel van dit lied toe te eigenen om er het verhaal van te maken, door familiesaga en fictie te mengen, feitelijke realiteit en geschiedenis, tragedie en komedie, vertelt Baru hierdoor een mooi verhaal over Italiaanse immigratie. Bella ciao, het is voor hem een ​​poging om de brandende vraag van onze tijd te beantwoorden: die van de prijs die een buitenlander moet betalen om het niet meer te zijn en om transparant te worden in de Franse samenleving. De buitenlander hier is Italiaans. Maar kunnen we twijfelen aan de universaliteit van de vraag? “Teodoro Martini, de verteller, reconstrueert zijn familiegeschiedenis volgens de fluctuaties van zijn geheugen, door de herinnering op te roepen van de ongeveer dertig mensen die veertig jaar eerder bij zijn avondmaaltijd waren. Het verhaal ontvouwt zich als de herinnering aan Teodoro, allemaal in chronologische discontinuïteit. Het gaat over een bloedbad in Aigues-Mortes in 1893, verzet tegen de nazi’s, terugkeer naar het land, Mussolini, Claudio Villa, Black Socks en Maurice Thorez … Soepkeukens en de dood van hoogovens … Al met al een prijs die betaald

 

 

 

Wanneer het kalme mijndorp Woodsburgh wordt verstoord door een reeks brute moorden, is de nederzetting in rep en roer. En terwijl de eerste sneeuw de chaos bedekt met een witte deken, arriveert een mysterieuze vrouw in het zwart, die een totaal ander soort onrust veroorzaakt. Maar wie is Lady Hellaine eigenlijk? En wat is haar geheime agenda?

 

 

                                                         

 

Op dezelfde luxe wijze als RAMIRO & TOENGA komt er een volgende stripklassieker. 

Dat wordt "Het land van langvergeten" COMPLEET.
Dus als luxe verzamelcassette met de albums uitgevoerd in linnen rug en goudopdruk. 
Let op! Deel 16 en het epiloog album werden niet eerder vertaald.

De inhoud bestaat uit:

- 5 Albums —> 4 integralen, 1 integraal per cyclus + het epiloog album. 

- Prijs bij voorintekening is 175 euro. Daarna is het 200 euro.

- Alleen bij de voorintekening komt er een genummerde & gesigneerde art-print bij van Eric Herenguel. 

- De oplage wordt bepaald obv de voorintekeningen.

- Verwachte verschijning is zomer 2021

 

laatste 2 weken om in te schrijven!!!!!!