---

NIEUWE MAATREGELING CORONA

U kunt bij ons nog steeds bestellen. Wij brengen de boekjes dan persoonlijk langs op de fiets of eventueel met de auto.  Wij ontvangen u bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

 

 

TRIK – We’re doomed hc + cd BRULL #6
AGATHA CHRISTIE SC 6- ABC-Mysterie
LADY MECHANIKA BLOED 1 EN 2 SC
U-47 HC 13
BATMAN LAST KNIGHT ON EARTH 1 EN 2 SC
MARVEL AVENGERS JOURNEY INFINITY 5 EN 6 SC
DE HAVIK HC 10 - De indiaanse prinses

SKY-DOLL LACRIMA CHRISTI HC BOEK 2
SOMORA HC/SC 3 - De gebroken droom
DE KOERIER VAN CASABLANCA HC/SC 2 - Asmaa
HET DAGBOEK VAN CERISE SC 3 en  4 -De laatste van de vijf schatten - De godin zonder gezicht
DE LEGENDARIERS HET BEGIN SC - Jadina
DE LEGENDARIERS SC 13 - Koninklijk bloed
ER WAS EENS ... DE MENS SC 5 - De 100 jarige oorlog
FRIGEL EN FLUFFY SC 3 - Het eerste blokje
POL SC - Pol en het vliegende varken
RENAISSANCE SC 3 -Permafrost
ATOM AGENCY HC - Kleine kever

DAN COOPER INTEGRAAL 10
BUCK DANNY INTEGRAAL 7
CEDRIC SC 34- Liggen zeg ik!
DE MUZIEKDOOS SC 4 -  De geheimzinnige verdwijning
BOLLIE EN BILLIE SC 38 - Billie en Karo voor het leven
DANCE ACADEMY SC 12 
GUUST HERDRUK SC 9-10-11
KONING HOLLEWIJN
DE GENERAAL INTEGRAAL 6
CONTES DE NOEL 1955-1969 DU JOUNAL DE SPIROU

 


We…are Doomed' (Pragmatic Propaganda) is een cross-over project dat politiek design, nieuws-cartoons, ’spoken word‘ en muziek met elkaar verbindt. Het nieuwe boek vol sociaal-politieke illustraties/cartoons van illustrator TRIK is tevens het derde muziekalbum van de band The Irrational Library. Om de dieperliggende boodschap van ’Pragmatic Propaganda' zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen zijn de grafische werken van TRIK gecombineerd in woord en beeld met de teksten van leadzanger en dichter Joshua Baumgarten, en viceversa. Dit is cartoon-activisme ’meets‘ spokensoulpunkrock‘n roll. Zet de cd/plaat op, duik in het boek en wordt gebombardeerd. Als je wilt weten waar we als wereld op dit moment staan, is dit het tijdsdocument wat je niet wilt missen. Naast verscheidene on- en offline promotie, gaat er een live propagandatour plaatsvinden met diverse performances langs event locaties, kunstgalerie festivals en overige podia, vol kunst, muziek en performances. Hierbij zal het werk van TRIK op diverse wijze de combinatie en confrontatie aangaan met de muziek van de band The irrational Library, in een ’full-spectre‘ live performance. Come get some! 

 

 

Max Havelaar Of de Koffieveilingen der Nederlandsche Handel-Maatschappij, zoals de roman voluit heet, is één van de bekendste romans uit de Nederlandse literatuurgeschiedenis. Het is ook een van de eerste klokkenluidersromans. Op basis van zijn eigen ervaringen in Nederlands-Indië schreef schrijver Multatuli een aanklacht tegen het Nederlandse bewind, dat wegkeek bij de misstanden in de voormalige kolonie.

En zijn boodschap is op dit moment nog steeds actueel. In het huidige maatschappelijke debat rondom Black Lives Matter gaat het over slavernij, racisme en de zwarte randen van het koloniale verleden van Nederland. En dat komt ook allemaal voorbij in dit boek uit 1860.

 

 

 

 

                                                         

Jazz Maynard leest als een stadswestern, in een shaker en hoed je voor een explosief goedje. Maar wel eentje die verduiveld lekker smaakt met een knaller van een afdronk!'  Nu de burgemeester van Barcelona vermoord is, heeft Cébes de vrije hand om de leiding van de stad over te nemen en deze het centrum van de georganiseerde misdaad en drugshandel te maken. Hij kan rekenen op de corrupte politie, maar ook op de onderwereld van Hong Kong. Om deze nieuwe publieke vijand nummer één te bestrijden, is er allereerst commissaris Blanc, een van de weinige vrij oprechte politieagenten in de regio, vervolgens Lucia, een linkse journalist, maar ook Judas, voormalig medewerker van Cébes, en vooral Jazz Maynard, vergezeld van zijn trouwe vriend Théo. Allen zijn klaar om de strijd aan te gaan in een meedogenloos gevecht, waarvan het resultaat de gevestigde orde definitief in gevaar brengt.