---

NIEUWE MAATREGELING CORONA

U kunt bij ons nog steeds bestellen. Wij brengen de boekjes dan persoonlijk langs op de fiets of eventueel met de auto.  Wij ontvangen u bestellingen graag per mail op info@beeldverhaalamsterdam.nl

 

 

DE HAVIK HC 10 - De indiaanse prinses
SKY-DOLL LACRIMA CHRISTI HC BOEK 2
SOMORA HC/SC 3 - De gebroken droom
DE KOERIER VAN CASABLANCA HC/SC 2 - Asmaa
HET DAGBOEK VAN CERISE SC 3 en  4 -De laatste van de vijf schatten - De godin zonder gezicht
DE LEGENDARIERS HET BEGIN SC - Jadina
DE LEGENDARIERS SC 13 - Koninklijk bloed
ER WAS EENS ... DE MENS SC 5 - De 100 jarige oorlog
FRIGEL EN FLUFFY SC 3 - Het eerste blokje
POL SC - Pol en het vliegende varken
RENAISSANCE SC 3 -Permafrost
ATOM AGENCY HC - Kleine kever

DAN COOPER INTEGRAAL 10
BUCK DANNY INTEGRAAL 7
CEDRIC SC 34- Liggen zeg ik!
DE MUZIEKDOOS SC 4 -  De geheimzinnige verdwijning
BOLLIE EN BILLIE SC 38 - Billie en Karo voor het leven
DANCE ACADEMY SC 12 
GUUST HERDRUK SC 9-10-11
KONING HOLLEWIJN
DE GENERAAL INTEGRAAL 6
CONTES DE NOEL 1955-1969 DU JOUNAL DE SPIROU

 


In het dorpje Kurouzucho woont Kirie Goshima samen met haar vader die een pottenbakker is en haar moeder en broertje. Ze heeft een vriendje Shuichi. Kurzouzucho lijkt een normaal klein dorpje aan de kust, maar langzaam begint het dorp en zijn inwoners in de ban te raken van de spiraal. Het begint wanneer de vader van Shuichi zich vreemd gaat gedragen en geobsedeerd lijkt door spiralen. Hij verzamelt alles wat dit patroon heeft, van slakkenhuisjes, kleden met dit patroon, springveren, hij vult er een hele kamer mee en dit gaat zover dat hij alleen maar spiraalvormig eten wil.

Uzumaki is een lekkere dikke horror fantasy manga 

 

Op 4 mei 1970 schoot de Nationale Garde onbewapende studenten neer die op de universiteit van Kent State protesteerden tegen de oorlog in Vietnam. In een dodelijk spervuur van zevenenzestig schoten werden vier studenten gedood en negen gewond. Enkele dagen tevoren zag de tienjarige Derf Backderf diezelfde leden van de Nationale Garde patrouilleren in zijn nabijgelegen geboorteplaats, waar ze heen waren gestuurd om een staking van vrachtwagenchauffeurs te onderdrukken.

Met de journalistieke vaardigheden die hij ook inzette bij Mijn vriend Dahmer en Trashed heeft Backderf uitgebreid interviews gedaan en research verricht om de levens van deze vier jonge mensen te boekstaven, evenals de gebeurtenissen van die vier dagen in mei.

Kent State, vier doden in Ohio, dat verschijnt bij de 50e herdenkingsdag van deze tragedie, is een ontroerend en onrustbarend verhaal over de bittere prijs van afwijkende opinies. Het is nu nog net zo relevant als in 1970.

 

                                                         

Seattle, halverwege de jaren zeventig. Een mysterieus virus houdt de tieners van de stad in zijn greep. De seksueel overdraagbare aandoening manifesteert zich op diverse manieren: sommigen komen er grotesk uit te zien, terwijl anderen de verschijnselen zonder al te veel moeite kunnen verbergen maar als je het virus eenmaal hebt, kom je er nooit meer vanaf. De jongeren die er het ergst aan toe zijn, trekken zich terug in de bossen rond Seattle en keren alleen naar de stad terug wanneer het echt niet anders kan. Maar dan wordt er een aantal gruwelijke moorden gepleegd In Black hole schetst Charles Burns een indringend en donker portret van de wreedheden, de vervreemding, de verlangens en de angsten van de jongeren. Een unieke vertelling, een moderne klassieker. Het is een onovertroffen stuk psychologische horror, een graphic novel die je gelezen móet hebben.