---

 NEGALYOD -  Vincent Perriot  

Een wereld doorsneden met gigantische pijpen en bevolkt door dinosaurussen. Steden die in de lucht zweven en hun schaduwen bedekken met de krioelende buitenwijken van de ijverige mensheid. En een alomtegenwoordig "netwerk" dat de aarde en de mensen domineert. Jarri Tchepalt is een herder uit de Ty-woestijn. Hij praat met dinosaurussen. Wanneer een onweersbui zijn kudde vernietigt, besluit Jarri, voor het eerst, naar de stad te gaan om wraak te nemen. Maar opstand en revolutie leiden niet altijd waar we dachten.

Vincent Perriot brengt prehistorische wezens, sciencefiction-stedenbouw en low-tech schepen samen en ontwikkelt een verhaal over een universum waarin wraak veel verrassingen tegenkomt voordat het de zoektocht naar een betere wereld wordt.

 

 

RIP - Derrick Hij zou de dood overleven Wanneer een lichaam dagen, maanden of jaren rot, is het bedekt met vliegen en de geur heft het hart op. Specialisten moeten ingrijpen om het pand schoon te maken en alles wat weinig waarde heeft te herstellen. Het is noodzakelijk om een ​​goede maag te hebben om dit werk te doen; om eerlijk te zijn, is het belangrijk om een ​​beetje verdwaald te zijn omdat niemand zo'n smerige baan wil hebben. In feite zijn de hoofdrolspelers van RIP meer slachtoffers dan de echte acteurs in hun leven waarover ze uiteindelijk weinig controle hebben. De kleine ploeg bestaat uit een half dozijn mannen; elk volume zal de schijnwerper op een van hen belichten.

Mensen sterven soms in algemene onverschilligheid. Deze mensen die geen familie hebben, geen entourage, geen vriend. Soms blijven ze lang thuis voordat ze worden ontdekt. Gelukkig is het bedrijf dat Derrick en zijn collega's in dienst heeft verantwoordelijk voor het opruimen voordat het hele gezin voorbijgaat. Wat ze ontdekken is niet altijd mooi om te zien.


 

DE AANSLAG - Dauvillier & Chapron 

Amine Jaafari, Arabier en Israëliër, is een erkend chirurg in Tel Aviv waar hij woont met zijn vrouw Sihem. Hij leidt daar een normaal leven wanneer op een dag, na een aanval in een restaurant dat negentien slachtoffers maakt, de Israëlische politie hem meedeelt dat de zelfmoordterrorist, zijn vrouw is. Gebroken door deze openbaring, besluit Amine diegenen te ontmoeten die Sihem hebben aangezet om het ergste te plegen om zichzelf met hen uit te leggen. Op zoek naar de waarheid zal hij moeten toegeven en zich moeten confronteren met een realiteit die hij weigerde te zien, hem, de Arabier zo goed geïntegreerd aan de rechterkant van de muur.
Loïc Dauvillier en Glen Chapron ondertekenen een levendige bewerking van de roman van Yasmina Khadra, verkocht in meer dan 600.000 exemplaren in Frankrijk en vertaald in meer dan 20 landen. Een aangrijpende grafische roman waarin het intieme drama zich mengt met de politieke tragedie van het onlosmakelijke Israëlisch-Palestijnse conflict. Dit overweldigende verhaal vermijdt de valkuil van waardeoordelen en heeft de grote verdienste meer vragen te stellen dan antwoorden te geven, en confronteert de lezer met de pijn van elk kamp.


HERGE TINTIN et les AMÉRICAINS door Philippe Godin 
TINTIN EN AMÉRIQUE Nieuwe ingekleurde editie van de oude versie "Kuifje in Amerika".
Helaas voor de Nederlandse fans is deze editie alleen verschenen in het Engels en in het Frans.

 

CÉZEMBRE boek 1 - door Nicolas Malfin
TER sc/hc 2 - De gids
OP MARS sc/hc 2 - De eenlingen 
KARMEN door guillem March
DE VERLOREN WERELDEN  hc 3
SAMOERAI 13 - Rood pigment en witte alcohol
SAMOERAI LEGENDEN 6 - Reiko
TRAVIS 12 - De kinderen van Marcos
CARMEN mc CULLEM  12 Het water van Golan
SIMAK sc/hc 2 - Doddelijke spelletjes
SCARLET EDGE Operatie dageraad
JELMER 2 - Ik ben gezien
ST GIL ANDRE hc 12 - Een beladen verleden
VIJF TEKENAARS EEN VERHAAL - De man die geen saxofoon mocht spelen
Tjé Tjong King - Marloes deVries - Ibrahim R. Ineke - Aimée de Jongh - Juliette de Wit - Lilian Blom
HET MASKER VAN FUDO 4/4 - Vlees
MERLU hc 1/3 - De weg van de nederlaag 
DE ENGELEN VAN AUSHWITZ  - door Stephen Desberg en Emilio van der Zuiden
USA ÜBER ALLES hc 3 - In de rode schaduw 
HET VENIJN hc 2 - Vloedgolf
MAGIËRS hc 3 - Altherat
ELFEN hc 24 - De strafkolonie van Komoorth 

ANDI WATSON - The book tour
MICHIEL RABAGLIATI  - Paul at home

                                                         

U kunt bij ons ook per mail uw stripalbums/grafische romans bestellen. 
Wij kunnen uw bestelling binnen Amsterdam, persoonlijk thuis bezorgen of we versturen ze per post.nl aangetekend en verzekerd naar u op, kosten post.nl tarief tot 10 kilo is 8,95 u kunt mailen naar info@beeldverhaalamsterdam.nl