---

Helaas heeft B. Carot het signeren van 'Alle dagen ui' op 31 oktober afgezegd.

TOENGA BOX - Mooie box met alle 17 delen (incl. de korte verhalen) zitten in de juiste volgorde in de 5 integrale albums. Maar de belangrijkste troef van deze luxe TOENGA uitvoering zijn de bonussen! Alle integrale albums zitten tjokvol bonusmateriaal zoals Kuifje & Pep covers, personage schetsen, interviews, schetsen van originele pagina’s en nog veel meer moois.
MARTEN TOONDER  De gouden vis - Mooi boek met de productie van Marten Toonders eerste vrije tekenfilm

DIRKJAN 26  Wat heerlijk om in coronatijd even op de bank te crashen met een absurdistisch, humoristische Dirkjan!
REDSUN sc 1 Mijn broer 2 Mijn zus
JIM HAWKINS sc 1 Het testament van flint 2 De duistere helden van de zee
TEX WILLER 14  Seminoles
RODE ZONE hc 1 Carrera 2 Monte Carlo 56
BLUE NOTE   De uren van de laatste drooglegging
THE REDCLAY CHRONICLES  Western
DEATH OF WOLVERINE 1- 2 nederlandse editie
BATMAN DAMNED 1 - 2 nederlandse editie
BLACK WIDOW oneshot nederlandse editie
HET SPOOKT OP NUMMER 1113 - Griezelreeks voor jongere lezers
SPIDER-MAN Life story 1 - De 60's & 70's - 2 De 80's & 90's 
SNOW PIERCER  The prequel part one EXTINCTION part two APOCALYPSE
SUSKE & WISKE 354 - De zwijgende zwollum 

SAPIENS - Het onstaan van de mensheid Een beeldverhaal -Vijf jaar geleden verscheen de Nederlandse vertaling van Sapiens, de kleine geschiedenis van de mensheid waarmee Yuval Noah Harari de wereld veroverde. Sindsdien zijn er 13 miljoen exemplaren verkocht, waarvan 380.000 in de Lage Landen. Samen met David Vandermeulen en Daniel Casanave, beiden onbetwiste meesters van het stripschap, maakt Harari nu het beeldverhaal. Op een volstrekt nieuwe manier wordt de geschiedenis van de mensheid verteld. Het vakmanschap van de gelauwerde striptekenaars gecombineerd met de autonome blik en het eigenzinnige gevoel voor humor van Harari levert een verrukkelijk boek op. Een feest van herkenning voor de fans van Sapiens en een lichtvoetige introductie voor hen die voor het eerst kennismaken met het werk van Yuval Noah Harari. 

*

WASCO - Alles wat leeft - Wasco heeft zijn supermooie nieuwe boek thuis gesigneerd, allemaal voorzien van een uniek klein stripje.

*

NIEUW KUIFJE BEELD BINNEN

 “Op het spoor van Khi-Oskh “

FARIBOLES oplage 500 

 

 

U kunt bij ons ook per mail uw stripalbums/grafische romans of een gesigneerd album bestellen. Wij kunnen uw bestelling binnen Amsterdam persoonlijk thuis bezorgen of we versturen ze per post.nl aangetekend en verzekerd naar u op. Kosten post.nl tarief tot 10 kilo is 8,95, bestelling boven de 80 euro geen verzendkosten. U kunt een bestelling mailen naar info@beeldverhaalamsterdam.nl