---

*

HANCO KOLK en PETER DE WIT signeren zaterdag 10 oktober van 14 tot 16 uur hun tweede integrale GILLES DE GEUS voorzien van een speciale ex-libris 40 exemplaren slechts!

Dit is een schets van de cover van Gilles de Geus integraal deel één. Wij hebben deze prachtige schets van Hanco Kolk mogen gebruiken als ex-libris voor de signeersessie bij ons in de winkel op 10 oktober. Slechts 40 exemplaren zijn er gedrukt. Deze ex-libris komt bij de gewone editie van Gilles de Geus integraal deel 2. Er is ook nog een luxe editie met linnen rug, genummerd en gesigneerd met prent.

U kunt zich aanmelden voor deze bijzondere signeersessie via de mail, wij doen dit in coronatijd wel met een tijdslot. Er kunnen zich in verband met het tijdslot en het aantal prints niet meer dan 40 personen opgeven.

info@beeldverhaalamsterdam.nl 

 

TOT ZIENS DAARBOVEN - Pierre Lemaitre en Christian de Metter  Graphic novel naar het indrukwekkende boek van thrillerauteur Pierre Lemaitre, over twee soldaten die gedesillusioneerd terugkeren uit de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. In de maatschappij krijgen ze niet de erkenning waarop ze gehoopt hadden. De gruwelen van de oorlog komen in eerste instantie aan bod, maar schokkender is misschien nog wel de onverschilligheid van landgenoten voor wie ze gevochten hebben en de geslepenheid van de personages die vòòr alles hun eigen belangen veilig willen stellen. Hartverscheurend, claustrofobisch, soms intens droevig, maar ook spannend en bijzonder origineel 

DIDO DRACHMAN - Zwanendrifters 
Wonderschoon werk van een rijzende ster bij de Nederlandse, vrouwelijke auteurs, Dido Drachman. Zwanendrifters vertelt het verhaal van een jong meisje dat haar weg probeert te vinden in een huishouden met een alcoholistische vader en een nare broer die het verkeerde pad op dreigt te gaan. Geen wonder eigenlijk dat haar moeder met de noorderzon is vertrokken. Een verhaal over verloren veiligheid en de zoektocht naar een verdwenen moeder. Dido Drachman behaalde een Bachelor’s degree aan de HKU en een Master’s aan de Luca School of Arts in Brussel, waar ze werd begeleid door Judith Vanistendael. Dit is haar debuut.

 

U kunt bij ons ook per mail uw stripalbums/grafische romans bestellen.
Wij kunnen uw bestelling binnen Amsterdam, persoonlijk thuis bezorgen of we versturen ze per post.nl aangetekend en verzekerd naar u op, kosten post.nl tarief tot 10 kilo is 8,95 u kunt mailen naar info@beeldverhaalamsterdam.nl