---

WASCO - Alles wat leeft 
Een verzameling van 11 intieme stripverhalen. Elf spontane experimenten in het vertellen van woord en beeld. Humoristische, soms droevige verhalen met grote vaart geproduceerd. Al deze 11 korte juweeltjes werden in slechts 24 uur geschreven en getekend. Behalve aan de spelling werd er daarna niets meer aan veranderd. Dat maakt dit tot een soort live-album op het gebied van strips. Schrijven en tekenen als geïmproviseerde muziek. Elk verhaal is als een kleine reis door de nacht. Een uitputtingsslag die steeds weer tot wonderlijke resultaten leidt. Een volledig uniek lees- en kijkboek.

CHRISTIAN DE METTER - Tot ziens daarboven
Graphic novel naar het indrukwekkende boek van thrillerauteur Pierre Lemaitre, over twee soldaten die gedesillusioneerd terugkeren uit de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. In de maatschappij krijgen ze niet de erkenning waarop ze gehoopt hadden. De gruwelen van de oorlog komen in eerste instantie aan bod, maar schokkender is misschien nog wel de onverschilligheid van landgenoten voor wie ze gevochten hebben en de geslepenheid van de personages die vòòr alles hun eigen belangen veilig willen stellen. Hartverscheurend, claustrofobisch, soms intens droevig, maar ook spannend en bijzonder origineel

DIDO DRACHMAN - Zwanendrifters
Wonderschoon werk van een rijzende ster bij de Nederlandse, vrouwelijke auteurs, Dido Drachman. Zwanendrifters vertelt het verhaal van een jong meisje dat haar weg probeert te vinden in een huishouden met een alcoholistische vader en een nare broer die het verkeerde pad op dreigt te gaan. Geen wonder eigenlijk dat haar moeder met de noorderzon is vertrokken. Een verhaal over verloren veiligheid en de zoektocht naar een verdwenen moeder. EEn supermooi debuut!

FEE ONE SHOT  HC - De tedere Robot integraal scenario JIM tekeningenTILLIER
JAZZ MAYNARD  1-2 SC - Home sweet home - Het lied van el raval
SEGMENTEN  1-2 SC - Lexipolis - Lusthof
DE NIEUWE WERELD HC ONE SHOT 
EL LIBERTADOR HC ONE SHOT
BRUSSEL 43 HC
CHITO GRANT HC ONE SHOT
COMPLETE BAARD EN KALE INTEGRAAL 8 - De eerste avonturen
JONG VERZET SC 4 - Schaduwvechters
TWEE JAAR VAKANTIE SC 3 
ANGELIQUE COMPLOT IN HET PALEIS SC 1- Aan het hof van de koning
BATMAN WHITE KNIGHT SC 1-2
DEATH WOLVERINE SC 1-2 
STRIP FURORE  Een heerlijke herinnering door stripland van de jaren 60