---

WILBERT VAN DER STEEN  signeert zaterdag 26 september van 14 tot 16 uur LICHT' het vervolg op 'ZON'

Wij doen dit in tijd van corona als nodig met een tijdslot. Als u een mooie tekening in het album wil van Wilbert,  meld u zich dan aan via de mail info@beeldverhaalamsterdam.nl

De voortvluchtige Lucien strandt in een circus aan de andere kant van het land, waar niemand hem vragen stelt over waar hij vandaan komt. Hij mag er aan de slag als manusje-van-alles en wordt met open armen ontvangen door de circusfamilie. Behalve Ritus, die mag Luc niet. Hij doet er alles aan hem in diskrediet te brengen bij Bernt, die de jongen in zijn armen heeft gesloten. Wanneer Ritus een krant uit het Noorden vindt, met Lucs foto op de voorpagina, heeft hij de geknipte aanleiding om de jongen te chanteren.

JOHAN NEEFJES signeert zaterdag 26 september van 14 tot 16 uur het tweede deel van 'DE PUINHOPEN VAN SARI'

Kan Sari er wat aan doen dat haar leven een puinhoop is. Sari woont in een ingedut Japans kuststadje. Haar brandweervader is ernstig overbezorgd. Op school wordt ze achtervolgd door twee creepy meisjes die liedjes over haar zingen. En oja, af en toe komen er Kolossale Kaiju aan land om de boel te slopen.

Geniet 104 pagina's lang van het geweldige tekenwerk van Johan Neefjes en beleef hoe het mysterie rond Sari zich langzaam ontrafelt.

Wij doen dit in tijd van corona als nodig met een tijdslot. Als u een mooie tekening in het album wil van Johan, meld u zich dan aan via de mail info@beeldverhaalamsterdam.nl

DE CRECY  Visa transit 

In de zomer van 1986, een paar maanden na de nucleaire ramp in Tsjernobyl, waren Nicolas de Crécy en zijn neef amper 20 jaar oud toen ze een stokoude Citroën Visa kregen. Ze gooien auto vol met boeken die ze niet zullen lezen, nemen ook twee slaapzakken en Stapels sigaretten mee, en gaan op een reis zonder bestemming. Ze doorkruisen Noord-Italië, Joegoslavië, Bulgarije en dalen af naar Turkije. Deze roadtrip confronteert hen evenzeer met de wereld als met zichzelf.

 Herinneringen, prachtige landschappen, voorbije jeugd, vriendschap: Met “Visa Transit” beschrijft Nicolas de Crécy de roadtrip van twee jonge mannen naar Oost-Europa.

WEST LEGENDS HC 1 - Wyatt earp's last hunt
DWERGEN HC 3 - Fey van de tempel
OPTIC SQUAD HC 1 - Mission Seattle
ORKS & GOBLINS HC 7 - Braagam
TATI MERVELLE -ART BOOK 
WUNDERWAFFEN SC 11- De schaduw van Wewelsburg
DE 5RIJKEN SC 2 - Iemand die nog leeft
MAGIERS SC 2 - Eragan
DE ONTHOOFDE ARENDEN SC 28 - De brandstapel
ELFEN SC 23 - De smaak van de dood

BRIAN BONES sc/hc 2 - Privé Detectie Eldorado 
HET WILDE WESTEN sc/hc 4 - Kansas River
OPERATIE OVERLORD sc/hc 6 - Een nacht op de Berghof
MAIDANLOVE hc 2 - Ivanna
KAMP POETIN hc 2 
CHICK BILL integraal 10 
ALOYS OOSTERWIJK - Cor Morelli hc 7 Het grote geluk
Een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren, 72 pagina's inclusief dossier genummerd en gesigneerd. Wij hebben nog een paar exemplaren voorzien van een mooie tekening van Aloys en dat voor slechts 24,50!
JEROEN JANSEN - Mijn kameraad Che Quevara