---

DERF BACKDERF - Kent State - Vier doden in Ohio Op 4 mei 1970 schoot de Nationale Garde onbewapende studenten neer die op de universiteit van Kent State protesteerden tegen de oorlog in Vietnam. In een dodelijk spervuur van zevenenzestig schoten werden vier studenten gedood en negen gewond. Enkele dagen tevoren zag de tienjarige Derf Backderf diezelfde leden van de Nationale Garde patrouilleren in zijn nabijgelegen geboorteplaats, waar ze heen waren gestuurd om een staking van vrachtwagenchauffeurs te onderdrukken.

Kent State, vier doden in Ohio, dat verschijnt bij de 50e herdenkingsdag van deze tragedie, is een ontroerend en onrustbarend verhaal over de bittere prijs van afwijkende opinies. Het is nu nog net zo relevant als in 1970

*
BRECHT EVENS - Cassette + schetsdossier 
SUSKE & WISKE blauwe reeks integraal deel 2 luxe editie alleen op voorintekening 
KIEKEBOE 156 - Blauwblauw
RODE RIDDER 267 - Mordred
TOM POES SC/HC 9 -  Tom Poes en de knopenmaker
OYVIND TORSETER - De klusjesman
TYPEX - ANDY - Somewhere over the rainbow
KAPPIE - Kappie en de wegwals wedstrijd
stripstift 129
ROOS VINK - Geestig
ARCADIA ARCHIEF 53- In het midden van nowhere- Dubbele presentatie 
DIRKJAN - SCHEURKALENDER 2021
PETER VAN STRAATEN - ZEURKALENDER 2021
FOKKE & SUKKE SCHEURKALENDER 2021


zaterdag 12 september signeert van14 tot 16 uur 

ALOYS OOSTERWIJK 

Aloys Oosterwijk signeert ‘Het grote geluk’.  Dit verhaal is gepubliceerd 1990 in het Sjo-Sji stripblad nu 30 jaar later verschijnt het in een speciale editie 72 pagina’s voorzien van een dossier in een kleine oplage 

Helaas is het boek van Peter de Wit 'STAMPEDE' afgekeurd door zowel de drukker als Peter zelf. Er komt een nieuwe druk aan, volgens de uitgever zo rond half november. We doen er alles aan om Peter de Wit nogmaals te strikken voor het signeren van dit super speciale mooie boek STAMPEDE!

BESTELLEN OF THUIS BEZORGEN

U kunt bij ons per mail  info@beeldverhaalamsterdam.nl of per telefoon 0206855100 een bestelling plaatsen.  U kunt deze dan zelf komen afhalen, of zonodig kunnen wij deze per post opsturen,  Als het niet te ver van de winkel is kunnen we de bestelling ook langs brengen per fiets, alles op gepaste afstand natuurlijk en even van te voren per bank voldoen.

voor info recensies en mooie plaatjes: stripspeciaalzaak.be