---

ERIK DE GRAAF  signeert zaterdag 6 juni van 14 tot 17 uur bij ons in de winkel 

WIJ DOEN DIT NATUURLIJK CORONAPROEF
Wij hebben een hygiënezuil waar u de handen desinfecteert.
Erik zit achter een doorzichtig plastic scherm waar hij de albums signeert.
Wij vragen u de 1.5m afstand in acht te nemen
Er mogen acht klanten in de winkel, u kunt bij ons in de tuin wachten tot u aan de beurt bent.
*
In deze coronatijd bieden wij een extra mogelijkheid om deze mooie boeken van Erik de Graaf gesigneerd aan te schaffen. U kunt ze per mail bestellen dan kunt u ze later ophalen bij ons in de winkel, of we sturen de boeken aangetekend naar u op.
Beide boeken samen kosten 50 euro en de kosten voor aangetekend verzenden zijn 8,95 Men ontvangt dan beide boeken op naam gesigneerd met een originele tekening van Erik de Graaf.

*

SCHERVEN - Scherven is het eerste deel van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zaterdag 4 mei 1946... Een jaar na het einde van de oorlog. Op een begraafplaats vinden Victor en Esther, ex-geliefden, elkaar terug. Beiden zijn getekend door de oorlogsjaren en zitten vol verhalen over deze zwarte periode die zich maar moeilijk laten vertellen. Verhalen over de - vaak onmogelijke - keuzes die ze hebben moeten maken, geliefden die ze zijn kwijtgeraakt en de strijd die ze gevoerd hebben met hun geweten. Het gesprek komt aanvankelijk dan ook moeilijk op gang.
LITTEKENS - Littekens is het tweede deel en slot van een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zondag 5 mei 1946... Precies een jaar na het einde van de oorlog praten Victor en Esther - schuchter - over wat ze doorgemaakt hebben tijdens de bezettingsjaren. Meer en meer wordt duidelijk dat zwart en wit nauwelijks bestonden in die donkere tijd, maar dat deze juist vooral grijswaarden kende. Victor blijkt zijn aanvankelijke apathie te hebben ingewisseld voor daden. En Esther? Zij heeft de duistere kanten van de mens gezien. En die van zichzelf... Is er nog een sprankje hoop voor het tweetal op de eerste bevrijdingsdag...?  Net een prachtige verdiende 4 sterren recensie in het NRC!

GEVAARLIJKE DAMES EEN BALLADE - Dagboek van een opsluiting Valérie Zézé, ex-lerares Frans, zit opgesloten in de gevangenis van Vorst. Voor de achtste maal veroordeeld wegens diefstal zal ze moeten proberen om te gaan met het leven in hechtenis, met vriendschap, eenzaamheid en hoop. Ze moet leren begrijpen hoe ze geworden is wie ze nu is, hoe ze van de drugs af kan blijven en hoe ze de vrouw die ze is geworden achter zich kan laten. Dit waargebeurde verhaal is een indringende, grappige en ontroerende ode aan de hoop. Een aangrijpende vertelling over deze besloten wereld en de vrouwen die haar bevolken. ......‘Aangrijpend, grappig en vreselijk menselijk.’ – Prix Atomium de Bruxelles
DE WIJSHEID VAN MYTHES - HC Theseus en de Minotourus
DE WIJSHEID VAN MYTHES - HC 2/3 De Ilias de oorlog van de goden
ELFEN HC 22 - De hoeder van de wortels
MAGIËRS HC 1 - Aldoran
FRONTLINIES HC 7 - Het kokoda-pad
CARTHAGO SC 9 - Het pad van de eeuweling
DATING FOR GEEKS SC 11 - The next generation

*

BESTELLEN OF THUIS BEZORGEN

U kunt bij ons per mail  info@beeldverhaalamsterdam.nl of per telefoon 0206855100 een bestelling plaatsen.  U kunt deze dan zelf komen afhalen, of zonodig kunnen wij deze per post opsturen, tarief post nl.  Als het niet te ver van de winkel is kunnen we de bestelling ook langs brengen per fiets, alles op gepaste afstand natuurlijk en even van te voren per bank voldoen.