---

TRIGIË integrale editie van Het keizerrijk Trigië

*

DE BENDE VAN BONNOT  integraal - Hij erkent God noch meester in het bandeloze Parijs tijdens de belle époque van de jaren voor de Eerste Wereldoorlog. Jules Bonnot en zijn bende grossieren in terreur, politieke moorden en overvallen. Het is de eerste bende die auto’s overvalt. Een eeuw later is de mythe nog steeds springlevend. Hoe belandde deze arbeider uit de provincie in anarchistische kringen om daarna de meest gevreesde misdadiger van Parijs te worden, de meest gezochte man van Frankrijk?
JOHN TANNER hc1/2 De gevangene van het volk van de grote meren
OOG-IN-OOG Hitler vs Stalin
OOSTFRONT SQUADRON 3/5 - Bestemming Moskou 
RIDDER EON 1/3 - Het einde van de onschuld 2/3 De samenzwering van Sint-Petersburg
AGATHA CHRISTIE - De dood van een huistiran
MARVEL ACTION - Spiderman Pech
BLACK PANTER 1/4 - Volk in opstand 2/4  Volk in opstand
TROLTROL - Hier zijn we dan
GUUS SLIM integraal 6 - Speuren naar spoken
DOUWE DABBERT sc/hc 19 Het schip van ijs
CASTAKA integraal compleet
MONET EEN REGENBOOG BOVEN GIVERNY sc/hc
KONING HOLLEWIJN voledige werken 9
SENNE & SANNE 5 Tsernobyl
HET KEIZERRIJK TRIGIË integraal 1 hc/luxe editie
VERBONDEN VERHALEN -
 Voor ‘Verbonden Verhalen’ gingen negen tekenaars op bezoek bij inwoners van Utrecht Overvecht. Ouderen die er soms al zestig jaar wonen, en nieuwe inwoners die als vluchteling in Overvecht terecht kwamen. Wat zijn hun verhalen? Hoe leven zij? De tekenaars luisterden, keken en lieten hun verbeelding los. Ze tekenden over koffiedames en Eritrese recepten; over 'diamond painting' en pelgrimstochten; over de gevangenis in Homs en de speeltuin in Overvecht. Zo ontstonden beeldverhalen die het hart raken. 

DE BUIT  naar de roman van Émile Zola “Goud en genot”, zo vatte Émile Zola De Buit samen. Het goud, dat is Aristide Saccard. Die hebzuchtige burgerman zonder scrupules wil Parijs laten bloeden en zich verlustigen op het geld dat door de aderen stroomt van de hoofdstad, die overhoop is gehaald door de werken van Haussmann. Zonder scrupules bedriegt, steelt, liegt en manipuleert hij… zelfs zijn naasten.Het genot, dat is Renée, de tweede echtgenote van Saccard. Ze is de praal en de ijdelheid beu en probeert haar verveling te doorbreken door haar fortuin te verkwisten en taboes te schenden. Of is er misschien iets mmoreler dan een hartstochtelijke relatie met de stiefzoon die je zelf hebt opgevoed?

DE ILIAS sc1/3 - De twisappel
DAEDALUS EN ICARUS sc 
IASON hc 1/3  - En het gulden vlies 
MARSHAL BASS hc 5 - De engel van lombard street
PRINS VALIANT hc 33 - 1969
SIMAK sc/hc 1 - Klopjacht op solar corona
ZANG VAN DE RUNEN hc 2 - De vierde broer
BODEGA hc 1 - Rioja 
WINSTON SMITH (1903/1984) - De teruggevonden biografie maart 1925-april 1926
BROCELIANDE sc 6 - Het dal zonder terugkeer
DE KATHEDRAAL VAN DE AFGROND sc 1 - Het evangelie van Ariathia
MEESTER CHOCOLATIER sc 1 - De boetiek
REINHARD KLEIST - Knock out!
 Het onderbelichte levensverhaal van Emile Griffith, een bokser tegen wil en dank. Hij speelde liever tafeltennis. Hij ontwierp fabel­achtige dameshoeden. En hij hield van man­nen. Maar dat moest geheim blijven. Eén tegenstander komt erachter en draait Griffith zo op dat het hem duur komt te staan. 
‘Hoe vreemd is dat … Ik dood een man en de meeste mensen begrijpen dat en vergeven me dat. Hou ik daarentegen van een man, dan is dat in de ogen van velen een doodzonde en word ik tot een slecht mens gebombardeerd. Ik ben dan niet in de gevangenis beland, maar ik heb wel bijna mijn hele leven opgesloten gezeten.’ – Emile Griffith

*

BESTELLEN OF THUIS BEZORGEN

In verband met alle corona maatregels, zijn wij open van 11 tot 17 uur. U kunt aanbellen of kloppen als u iets wilt kopen. Kom alleen de winkel binnen en houd afstand van elkaar. Raak a.u.b niet alles aan, natuurlijk wel datgene wat u gaat aanschaffen! Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bizare tijd en hopen op uw begrip.

U kunt bij ons per mail  info@beeldverhaalamsterdam.nl of per telefoon 0206855100 een bestelling plaatsen.  U kunt deze dan zelf komen afhalen, of zonodig kunnen wij deze per post opsturen, tarief post nl.  Als het niet te ver van de winkel is kunnen we de bestelling ook langs brengen per fiets, alles op gepaste afstand natuurlijk en even van te voren per bank voldoen.

 *